Mr Sandman...

Lyssnar på Mr.sandman och försöker somna fast de går inte....Mr sandman give me a dream!
okej, jag sitter vid datan och försöker sova fast de är faktist en bärbaaar!....ändå inte en bra kombination...hittade nyss min gamla bok John Blund som låg bland alla mina barnböcker...ska kanske läsa den?
åååh jag har ont i halsen också!!! Sucks....jaja, ska läsa nurå....börjar känna mej trött igår somnade jag av att läsa Da vinci koden...hahah...jaja! den här låten påminner om en sak som hände när jag var yngre.. usch.. jag kommer aldrig glömma det här.. men det är inte något jag vill ta upp på bloggen.. jag skäms bara men inget depp mer!

Goodnight!


Fridays!

Freeedag, härliga underbara sköna lugna fredag!

Har ju bara haft halva fredagen på skolan, och vi slutade musiken tidigare och då stack jag och mill till häggvik och åt pizza, jävligt dyr resturang...hoppas de går i konkurs jag och mil bojkottar dom nu haha!
men efter vi köpt pizzan gick vi till en bänk och åt och då såg jag en vit skåpbil köra mot oss, och då sa jag de till mill och i bilen satt de två män som såg creepy ut, så vi började typ gå åt vänster och då backade de som satt i bilen och vi blev as rädda, så vi gick runt ett hus med pizza kartongerna i handen och sen fick vi reda på att skåpbilen skulle plocka upp utvecklings störda typ haha, men de var ju bra att vi var misstänksamma faktist! om tessan hade varit med hade hon säkert kutat iväg...=).
vi lyckades äta upp pizzorna på en halvtimme typ! =D

sen gick vi tillbaka och då skulle mill till engelskan och jag ut och ta kort, nu har jah tagit kort och nu är jag hemma...!

ikväll ska jag bara chilla hemma med föräldrarna kanske kolla på ngn bra film, sen sova så...



....vi ses imorrn!



Cya!


Onsdag-Dans!

Tjuuu!
Idag har jag haft skola och haft kul med mill, men skit i det! FÖR JAG HAR DANS IDAG! hahaha, saknat de hela lovet äntligen får jag dansa igeeeen! =)
haha, tessan fick inte de för costan blev sjuk hahaha! But I'm lucky! hihi...även fast de typ är 19-20 och de är ganska sent (KOM PÅ JAG HINNER INTE GÖRA SO LÄXAN...DAMN)  och vissa kanske inte skulle palla, men jag viiiiill!  haha!

Ska snart dra ska bara leta kläder....?

PussPuss!

Tuesday

Orkar inte skriva allt  så jag lägger upp de i punkter.

  • Skolan
  • Ringt Barky Hunddagis med mill angående Prao plats.
  • VI FICK PRAO YEAH!
  • skolan slut
  • tennis
  • träffa martina
  • snygg kille där
  • deppad
  • åkte hem
  • drack varm choklad
  • satt vid datorn
  • pratar med mill
  • äter
  • sitter fortf vid datorn....


    Min dag än så länge!

    Cya!



Igår/Idag

Igår sa jag nog att jag skulle skriva mer men de hände aldrig, jag åkte som sagt till stinsen och på bussen träffade jag tim, vi tänkte gå av på vallen för att gå till stins, men sen kom massa från rudbeck så de gick inte....ist så gick vi av på sollentuna och bussen kom typ inte förräns efter 20min så vi gick, haha jag blev verkligen anfådd borde träna min kondition lite... "/
Sen kom vi dit och tim gick typ nånstans och jag träffade Tessan och Clara på GinaTricot dom hade köpt lite kläder!
sen fick vi reda på att nåra redan hade sjungit men att David & Co skulle spela klockan 15.00 så då gick vi dit, nästan hela klassen var där! och killarna var galet bra! Sen drog alla hem!

Idag, så har jag åkt till elgiganten med föräldrarna och vi kollade på kameror, och jag var typ hela tiden beredd på att jag skulle tjata på att jag ville ha en. Sen så köpte pappa den...bara så där, jag blev jätte förvånad...jag var liksom beredd att fightas för den...hihi, Jag älskar mina föräldrar inte bara för att dom köper saker utan för att dom betyder så mycket för mej och alltid är så snälla! hihi :)
Nu har jag duschat och ska beställa pizza! byebye




Adios!
Puss/S


Divaaaa-GODNATT!

Varför är jag vaken? Jag vill sova! Fast då kommer jag typ vakna 8 och de vill jag inte...what should I do!
Jag kan ju skriva om att jag ska se Beyonce Live...13 Maj i Globen! 

Beyonce

Nyaste Låten Diva är sjjukt bra!
*A diva is a female version of a hustler of a hustler of a of a hustler!* Tralallaaaaa...


JAG BORDE GÖRA REKLAM! :O

Om ni har tråkigt här , Läs om en tjej som inte är sär, Hon gör inte en fluga förnär och hon är aldrig kär, www.piggepelle.se det är sidan som får dej att le, och där ser du tessan som alltid säger qué!?




höhö....




......-_-'.......





.......Godnatt!


Pervo!

Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet.
Han är mycket mer erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av, och du öppnar dig mer, så han får mer plats så han lättare skall komma in.
Du börjar böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket, men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som möjligt.
När han trycker på hårdare känner du hur din vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg, och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna. Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont.''
Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med skicklighet, men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig.
Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad över att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, men också mest lönsamma upplevelse. Du ler och tackar din tandläkare.
Det var trots allt första gången du drog ut en tand.

Vad tänkte du på, egentligen?!
Jag vet nog vad du tänkte på! PERVERST!

HAHAAHAH

Snark

Jag har tråkigt så jag lägger in skämt och stuff....

Knock, knock!
Who's there?
Sobers. (nu tänker man att de är nån nykter person och tänker vafaaan?)
Sobers who?
Sau baras se khatkhata rahen hain, Ab to darwazaa kholo.(Översatt från indiska till svenska: Jag har knackat i hundra år nu, nu kan du väl öppna dörren.)

Skit dålig jag veeet!


Torsdag kväll

Hej, jag sa ju att jag skulle skriva senare men jag har inget att berätta...förutom att jag och tessan typ drogat Mc Zani och Jay sean as mkt idag, Mc Zani Beatboxar och Jay sean är den bästa sångaren!
Mc Zani<3
Jay sean<3


jaja, men inget mer att skriva om som saagt, så jag skriver säkert imorrn...kanske! =)

Ciao!


18:42 Onsdag 21

Idag var vi på National museet och att åka dit var kul men jag tycker de är såååå tråkigt att kolla på gamla tavlor...hehe :)
och jaa jag tog massa fina kort på tessan tihi! :D
ska fråga henne om jag får ladda upp en bild sen! haha! :D
sen hade vi SO och sen åkte vi skridskoooor hahahaha de var gaalet! alla åkte typ skit snabbt i förväg och pga av mina svåra,hårda och jobbiga skridskor så kom vi iväg ganska sent, sen så  är jag ju också rädd för att åka på sjöar och sen tessans skridskosnöören gick typ sönder hela tiden, så när klassen var typ 3km borta, hade jag och tessan typ kommit 30m haha, de var kul ändå! :D NÄSTA GÅNG SKA GÅ BÄTTRE, och då är mill här också så då blir ännu roligare! haha :D

aja, nu ska jag kolla på vänner på kanal5 19.30.

Föresten jag lägger upp en bild på nya modellen tessan! :D


GOODBYE!

Onsdag 20.

Heeej ingen! =)

Idag började min dag med att jag gav min pappa en present för han fyller år idaag, gav honom 2 skjortor (typ de vanliga).
sen drog jag till skolan och inget spec hände väl där...sen tennis, sen köpte jag pizza till imorrn och nu är jag hemma!
Jag kollade typ på när obama svor president eden och gav sitt tal, de var otroligt bra, så stolt, Martin Luther King Hoppar säkert av glädje i sin grav just nu! :)
Här är en bild på Obama, Usa's Nyaste, Nummer 44 i president linjen....OBAMA!!!


Föresten! På skolan så tjatade jag om att jag kunde skriva en mening på spanska hahah här har ni den:
Hola, Me llamo Sonia, Tengo Catorece,5 años, adios amigo.

Och jag vet att jag skrev ,5 men de är för att jag är 14 och ett halvt! till och med mindre! MY BIRTHDAY IS NEXT MONTH!!! OMFG  haha !

Igår så var jag i stinsen och köpte sjukt billiga kläder på Gina Tricot, deras klädstil är WUNDERBAR! Här kommer en bild på en klänning jag köpte där:

Jag vet att mina höfter ser skit breda ut men de är fickor och de gör att de ser ut så! ;)

Men nu ska jag kolla på tråkiga Shear Genius!

skriver mer imorrn!!

Adieu!


Söndag 11 Januari

Hejsan!

Idag har jag ingen som helst aning om vad som händer, jag tänker duscha och sen vet jag inte.
jag vet att de här inlägget är tråkigt men de e ju typ morgon så jag kan ju inte skriva så mkt mer, jooo imorrn börjar vi skolan halv 11!
that's nice! :)

Juste jag glömde skriva att igår kväll så snackade jag med tessan på msn och hon visade mej Cuchi lou (en hund, vit japansk spets) och hon var såååå söt!! så fluffig och vit som snö! fast de tog typ tessan tre år att komma til msn också! hihi och sen gjorde tessan konstiga miner och sen visade hon mej cuchi lou i webbisen (webkameran I call it webbis) och jag kopierade hela tiden och plötsligt hade jag några bilder på cuchi lou, naaw :)
Om ni vill läsa mer så kan ni kolla på tessans blogg http://www.piggepelle.blogg.se/ tro mej de är roligare än att läsa min blogg iaf!



Puss./Sonia.♥

Lördag 10 Januari.

Sonia's och Siri's skridskodag!

Som ja sa tidigare, så åkte jag iaf skridskor med söta Siri!
de var jätte kul, jag hade typ mer problem att gå i trapporna än att åka haha. men sen kom jag in  i de och då gick de bättre! :D
men sen så fick siri ont i foten så då åkte hon på ett ben (asså med sko på ena foten skridsko på andra) och hihi de gick bra ;)
och siri ramlade inte när hon åkte men hon ramla när vi hade skydden på och skulle gå till cafeterian och när hon hade sko och skridsko hahaha :)
jag ramlade faktist inte alls (skit stolt) :P
sen åt vi på cafeterian och sen gick vi till bussen och då nynnade jag på en låt och siri typ börja dansa värsta hula hula haha :P och när bussen kom fortsatte hon och alla typ stirrade haha galet! :P
aja, nu e jag hemma och ska äta min underbara pizza!


Jag och Siri i somras<3



Btw, jag kom på att ni som kollar min blogg borde kolla på Tessan's också!
www.piggepelle.blogg.se

Adios amigos!
/Sonia.


Jag med papegojor!

@ husdjursmässan!

@ husdjursmässan!

Fredag Kväll 9 Januari

Aloooha mina vänner!
haha, nu låter jag konstigt!
men jaja hejhej! idag har varit vanlig dag som alla andra, skolan och sånt, och jag har verkligen inget kul att berätta förutom att imorrn så åker jag och siri skridskor tsm! de ska bli najs! (berättar mer om de imorrn(kanske))
men annars inte så mkt speciellt, just nu sitter jag och gosar med min playboy kanin kudde och dricker varm choklad med grädde i och that is mysigt! :)
Nu lägger jag upp tre bilder sen skriver jag inte mer!!

Ciao! ♥/Sonia.

Btw, här e min kudde!


Torsdag 8 Januari

Min dag började med att jag var trött som fan imorse! Juste jag kanske borde säga att skolan börja idag ... jag är nog egentligen glad att den börja idag för jag saknade klassen och jag hade såååå mkt att berätta för tessan och mill fast mill är och typ solar i BRAZIL (orättvist) :P

Fast allt jag skulle berätta för tessan rann typ ut när jag träffade henne (för hon var sååå snygg) haha skoja! nämen jag började prata om andra grejer så de försvann typ. Så under lektionerna så satt jag och gjorde värsta mini tankekartan på handen haha!

Nu sitter jag och äter en macka för tim snackade typ om mackor på bussen och då blev jag också sugen på mackor! :D

På lördag ska jag åka skridskor med siri det ska bli häääärligt! fast jag berättar mer om de då!

PussKram/Sonia!


Måndag 5 Januari 2009

Heejsan!

Igår hade jag kul, för jag och mill åkte till stinsen för hon ville köpa några grejer, fast hon hittade typ inte de viktigaste en bikini, asså jag tycker klädaffärer suger! Det är ju på vintern som många reser till varma ställen, och då badar ju dom, hur kan inte nån klädbutik i hela stinsen sälja bikinisar eller baddräkter lr nåt...asså de är dåååligt!

jaja, tillbaka till början..jag och mill åkte till sollentuna för att ta bussen, och jag hade fått låna mammas busskort och de är hennes tjänstekort (för hon jobbar inom sl och sj) och jag var med när hon fick det och på de kortet står de OPERSONLIGT alltså att vem somhelst inom familjen får använda det , och den går ut December 31:a och jaa jag vet att de är januari nu och nu tänker väl alla att den går väl inte att använda nu, MEN jag var som sagt med mamma när hon fick kortet och då sa kvinnan som jobbade där att man kan använda kortet under januari tills man har fått ett nytt!
Så när jag och mill gick på bussen så visade jag kortet, men han bah kom tillbaka, och började tjata om att busskortet inte går att använda nu OCH att jag inte får använda de för att de är ett tjänstekort som bara min mamma får ha, jag blev typ skit sur och sa emot honom, liksom att de stod opersonligt på kort osv, han var typ skit envis den jäveln, asså jag bah jaja skit i det (för jag såg att de var en lång kö bakom mej för att komma på bussen) så jag  tog fram förköpshäftet, han bah äh gå in. asså fyfaaan vad jag blev sur på honom så jag kallade honom fitemon,idiot,jävel...osv HOPPAS HAN HÖRDE DET! han borde fan få sparken,!!

aja, sen kom jag till stinsen med mill där träffade vi johanna (tessans lillasyrra), sen så åt jag och mill där sen så kom hennes mamma för att skjutsa hem och då fick jag följa med mill när hon skulle gå ut med alou (hennes söta hund).
så mill följde mej till viby pizzeria där träffade jag min mamma för hon köpte pizza till mej.
Mill och jag skulle ju gå skilda vägar då och jag ringde mill för att göra henne sällskap för de var liksom på kvällen och hon ville inte gå själv, sen så kom de typ 3st läskiga fullgubbiga typer och började gå mot henne och jag stannade och tittade på henne hon fick typ panik för dom gick mot henne och alou(hennes hund) ville inte röra sig ur fläcken hon stod typ skit länge och skrek alou kom,alou! och jag blev skit orolig och rädd, sen så började dom gå och jag blev glad när mill sa att hon kommit hem :)

jäklar vad mkt jag har skrivit :/
skriver mer sen!


Ciao!<3


RSS 2.0