Rubrik??

Igår vid typ fyra mötte jag Elin, så åkte vi till sollentuna centrum och fikade ett tag, sen åkte vi till väsby för de nya gymnasiet hade invigning och på kvällen var de gratis konsert. Träffade Elanie nästan direkt efter att vi kommit dit, har inte träffat henne på galet länge! Träffade hennes kompis Sara också, så gick vi fyra typ runt o så sen kollade vi på fotbolls matchen och sen så gick jag och elin vidare till donken, dansade påvägen haha såklart! Sen flumma vi lite.. ehm.. haaaahaha,  sen åkte vi tillbaka till gratis konserten och där träffade jag yasmin som jag inte heller sett på sjukt länge! Samma med melody som jag också träffade och sen träffade jag Helin också! Trodde inte jag skulle träffa maaassa folk där haha men iaf, sen såg vi lazee och petter.. sen drog vi hem vid typ kl 22.. blev tidigt men de var inte så mycket mer speciellt efter att lazee och petter varit där och i publiken var de typ inget drag... så jaa. Men jag och elin hade iaf kul på vårat speciella sätt haha!
Idag .. söndag.. inget händer.







All that money, the money is the motive




Låtar som påminner mig om sommaren 11

Några låtar som påminner mig om den här sommaren.. dock är det flera låtar som får mig att tänka tillbaka till sommaren 2011, men här är några speciella! (vissa orkar jag inte lägga upp länk till...)

Buraka som sistema - Hangover, (för att amir gjorde en jävligt kul koreografi till den här på the voice summercamp!)
Usher - Get used to her, (hade koreografi till den här på summerdrop med Kai)
SHM - Save the world, (trött på den nu tyvärr, har hört den överallt.. för mycket!)
Beyonce - End of time, (Min faaavorit spikat!)

Jay sean ft Lil wayne - Hit the lights, (för att jag och frida har gjort en egen korre till den, se sneakpeak nedan!)



The Weeknd - Wicked games, (ååhh jag älskaaaar den!!!)



Nicki minaj - Super bass



Royce Da 5'9 - My own planet, (hade koreografi till den här med shaun evaristo på summerdrop!)



Wale - Nikeboots,
Lägger inte upp bara låten nu utan lägger upp koreografin som Lyle beniga gjorde till den här, som vi fick lära oss på summerdrop!!! den klassen var den bästa ever, gick därifrån med ett stort jävla leende på läpparna!!



Lil wayne - How to love, (sen början av juni, har jag drogat den här, älskar den!)



OCH MÅNGA FLER!!!!

Min sommar 2011 - Sammanfattat.

D A N S .

Så vill jag beskriva den här sommaren! Har sen veckan efter skolan slutade i juni bara dansat! okej.. visst har jag gjort mer än bara dansat men större delen av mitt lov har bestått av dans faktist!

Juni: Skolan slutade och veckan efter började första veckan på the voice streetdance school summercamp! Vi var också i ullared, jag, min familj och mina kusiner! och juste, vi hade BBQ hemma hos oss också, med släkten! juuuste, jag började övningsköra också.. fast de gjorde jag innan juni också hah!









Juli: Dansade igen, för att andra och tredje veckan på the voice summercamp började! Åkte också till sportscamp och lämnade och en vecka senare hämtade Sean och åkte även till kolmården! Men sen så! Mamma fyllde ett stort tal den 18e Juli och senare den veckan firade släkten henne, jag gjorde en video så alla fick skicka in klipp, där alla sa några ord och även dom som inte kunde komma deltog genom att skicka in klipp! Jag och immi gjorde även en tipsrunda om mammas liv till den dagen och hon fick helt underbara presenter, diamantring av mig, pappa och immi och en resa till hennes drömdestination, sydafrika!! Min mamma är värd det mer än någonannan! Tillbaka till min sammanfattning, en dag så hyrde jag, frida och malin en danssal i frysen också! Och juste! sista dagen på tredje veckan på summercampet så blev jag besviken.. riktig deppmode.. men! det höll sig inte länge, då jag den 31a juli åkte till malmö för att dansa i en vecka på summerdrop!!!










Augusti: Första veckan i augusti var jag i malmö på summerdrop och hade intensiva dansklasser med lärare som Lyle beniga, S**t kingz, Shaun evaristo osv! Lärde känna massa nya människor och hade den absolut bästa veckan i mitt liv!!!! Ser fram emot summerdrop 2012 och då är jag 18år också!! ;) Jag kom hem från summerdrop den 7e på en söndag kväll på måndagen åkte jag och till aktiv ungdom kansliet och fixade de sista, har fått jobb där nu så ska ha sagogympa med småbarn! hihi naaw! Direkt efter att jag var klar åkte jag in till stan och träffade Frida och därmed började den fjärde och sista veckan på the voice summercamp! när den veckan var klar på fredag kväll, så var jag hemma på lördag och sen var det öppethus på söndagen och måndagen i the voice's nya lokaler och det var sjuktbra! så dom två dagarna och kvällarna spenderades där med Frida igen! Tisdag, onsdag, torsdag och fredag var det ung08 och the voice var ju där! Så jag och frida var där varjedag fast fuck ung08, vi gick dit för att vara med the voice människorna! skämdes verkligen när man gick förbi alla småungar i tälten och utanför som hade "fake free" och "sl" tattoos... usch! Men vi var där för bästa the voice, det var massor av dans och we loved it! Gick alltid in i loungen där de var 15+ för att det var inte alls lika mycket fjortisar o så där plus att där inne så var de massa dans o så, för våra danstränare var ju där! Så japp, hela den veckan spenderades där och med Frida! På söndagen alltså idag, så var det sista öppethus dagen, såklart vi åkte dit, jag och elin så kom frida också sen och man träffade alla och hade det kul och tog klasser o så!.. Så slutade mitt sommarlov!




yin & yang , jag och frida köpte likadana skor tillsammans! Mina är svarta hennes vita! Nike air force 1!!


Så somsagt, större delen av mitt lov bestod av dans!

Imorgon börjar skolan, kan inte fatta att jag började 1an för ett år sen! Nu ska jag börja 2an liksom.. tiden har gått så sjukt fort!!

Nu ska jag sova, ser faktist fram emot skolan imorn, vill träffa vännerna o så plus att då går tiden fortare.. vill ha vinter nununu för då blir det nyår snart och då är det inte långt tills jag fyller 18år!! (6 månader kvar nu!)

Tack alla som gjort sommaren 2011 bäst!!!

Speciellt tack till:

Frida, som jag träffat mest den här sommaren, världens bästa verkligen! ♥ 


Elin, som jag träffade på den bästa veckan i mitt liv, på summerdrop i malmö alltså! Min underbara cp vän! ♥


..... och.... en till person som fått mig att le hela sommaren .... tack, verkligen! ♥

How can one person give me a thousand reasons to smile?


BILDBOMB Malmö/Summerdrop 2011

BÄSTA VECKAN I MITT LIV!!!!!!!!!!!!



















DANS får mig att må bra fysiskt och psykiskt! ♥

RSS 2.0