hey there !

hellu !
sitter i vardagsrummet, har kopplat stora datorn till teven, så har haft filmdag hela dagen för har inte mått så jättebra.. men iaf, igår gjorde jaaag själv! en tre rätters middag! förrätt: vattenmelonsallad m. fetaost, rödlök, oliver & citronsaft. huvudrätt: Quesadillas m. kyckling, mozzarella & lök. Dessert: Choklad fondant m. grädde/vaniljsås, ananas & passionsfrukt. Det blev lyckat fan! är skitstolt över mig själv! men iaf, nu funderar jag på att kolla på nåra jerry lewis filmer, för han e så jävla rolig haha så de bli nog the errand boy, sailor beware, you're never too young och ooom jag hinner tänker jag kolla på lite av serien the mentalist oxå.
juste hittade en gaaaammal kalender som typ mamma hade 1993, i den står de att 30e juli visades graviditets testet positivt i 7e veckan! och sen i typ november så gör hon ultraljud och de står att jag var aktiv, hon kunde höra mina hjärtslag och jag rörde mig så pass mycket att doktorn inte kunde mäta mig hahahhahaa xD asså skitgulligt! älskar dig mamma tack för att du sparade den där! har faktist kvar filten som dom la mig i efter att jag fötts hihi :)
btw, har lite roliga saker planerade, på fredag ska jag till yasmins tjejmiddag och nångång den här månaden elr december, så blir de the voice winter party med tessan och förhoppningsvis fleeer och i december blir de spik club play med tessan och förhoppningsvis fler! i'm looking forward too it!
så, de här är nog de sista ja skriver på ett tag iaf! why? därför! vi hörs när vi hörs!
lämnar er med en gammal bild,

Bless .


saknar mitt hår :'( ska låta de växa igen .

Experience White, Bilder !





Big love till alla er och lite mini love till den där random killen som e på andra bilden hahaha xD ♥

daaance tooodaaay!

sitter i skolan och ruttnar på växt- och djurlivs lektionen, ska egentligen skriva om spindlar men gör de hemma ist, pallar inte nu plus min grupp kom överens om de ;)
igår var det skola, jag och jimmy presenterade vårat engelska projekt och vi fick vg+ yeah! och sen efter skolan åkte jag hem och läste ut en bok jag lånat som heter gömda, på 3timmar! cool jae! :D sen snacka jag lite med tessan på kvällen de behövdes och sen sooov jag!
idag efter skolan har jag daaaans med tessaaan dancehaaaall de kmr bli bäst som vanligt!! :D¨
okej, nu ska jag sluta skriva här, är hungrig som fan!
imorn ska jag först till skolan, sen en annan grej och seeen, träffa bästaste yasmin och elanie har saaaknat er! och elanie har jag inte sett på mer än 2 månader asså!! shit! can't wait too see u duudes ♥
peeaaccee !


experience white

festen var tung!!
men ska berätta från bööörjan!

på morgonen var det öppethus, där träffade jag tessan sen issa och sen massa andra! även dom bästa lärarna! barbro, gisela & cattis! :D seeen åkte jag hem och duschade och fixa mig, sen åkte jag till norrviken där ja träffa yaaasmin! så vi åkte till sollentuna, där vi träffa tessan och johanna och b, sen köpte vi tacos grejer och sen hämta vi alicia, amanda och amanda, sen mötte vi upp clara oxå , sen hos tessan så chilla vi och åt tacos, och jag, tessan och clara dansa lite oxå, sen skulle alla fixa sig men jag och yasmin va redan fixade haha så vi lyssna på musik , sen sa vi bye till johanna och drog till tåget, och såg lite mv folk påvägen och på stationen.. usch! sen på tåget var de chiiill sådära sen i tc träffa vi amalia, elizabeth och gabriela, så drog alla vi till alvik och i alvik var de långkö och när vi stod där kom mvfolket! asså nooo -.- dom börja knuffas o allt skitjobbiga! sen efter typ 1 timme kom vi till staketet och yasmin och nåra fler kom in före och sen stod jag tror de va jag, tessan, amalia, elizabeth och b, men vi tjejer va ju ganska korta så vakten ba låt 1.40 tjejerna gå in först nu! hhahahaha xD sen så va de kö för att ta alkoholtest oxå -.- och sen va de feeeett lång kö till garderoben och när vi äntligen va längstfram så säger dom att garderoben va stängd och att vi gå till en annan, såklart alla bakom oss kom först då så vi hamna sist igen -.- och aaaalla börja trängas då och jag och alicia typ tappa bort tessan och alla -.- men sen äääntligen lämna vi in våra jackor och då va de feeeest!!! gissa vem vi då ser bakom oss på dansgolvet! -.- aaaja men vi låter inte smuts förstöra våran kväll!! vi gjorde ring direeekt och de va gaaalet va kul de var!! träffade linda och bella där oxå i typ 2min haha, men de va sjuktkul de enda dåliga var att jag fick tagga fett tidigt -.- uff! men jag hade det ändå bäst!!

stoooort tack till alla som var där och gjorde kvällen tung!;
tessan, yasmin, clara, amalia, elizabeth, gabriela, alicia, amanda,amanda,alexandra, b och alla andra som jag inte kmr ihåg hehe förlåååt :$ , gotta do it again!!! :D ♥♥♥


min outfit
vita leggings med svart spets, gina tricot - 199kr
militärgrön jacka, salt - 400kr
vitt linne, gina tricot - 99kr
silver peace örhängen, glitter - kmr ej ihåg.


johanna,tessan,jag&yasmin i ica ♥

fler bilder kmr sen när experience lagt upp dom :)

P E A C E

kasta aldrig vänner som smuts!

En sak, folk som är desperata efter kompisar är så fucking mobbade. ett bra exempel; mr dramaqueen ugly assed bitch boy.. människan är ju bara fööör desperat -.- förstår vrf han inte har kompisar, ingen pallar med han! men de finns flera andra som oxå är så! asså sluuuta va beroende av att få nya kompisar hela tiden!!
asså, folk som är så desperata att dom måste göra allt för en person även fast man kanske träffat personen bara nåra få gånger.. hur kan man kalla en person "syster/bror" om man bara varit vänner i typ 2 veckor?
Man känner inte alls personen så bra efter 2 veckor så varför kalla personen syster/bror??? och sen att man dissar vänner som man känt jävligt länge för att ge mer tid till nya vänner, det är fan bara lågt, såna personer tänker inte på att dom kastar äkta vänner för personer dom knappt känner! och sen om man skulle få reda på att personen varit falsk o grejer, då vill dom komma tillbaka till sina gamla vänner? paaah! då finns inte de "gamla" vännerna kvar! Tänk på det!
Ni som hundar efter folk och är så desperata att va omringade av vänner. Var nöjd med det du har och nöj dig med de du får. Det är ju såklart ett plus i kanten om man hittar nya vänner och man ju alltid försöka hitta nya vänner, men inte på de sättet att man dissar och sen förlorar sina gamla vänner, för om man är desperat efter vänner, då förlorar man vänner på samma gång , var med de vännerna du har och ge dom tid, för det är dom som alltid kommer att vara där för dig, och de nya människorna kan du lära känna men inte så att du dissar de äkta vännerna. och om man inte kan träffas, lägg inte skulden på den vännen som faktist ville träffas och bestämde de, utan erkänn själv att man gjorde ett misstag. var inte så jävla envis.
Skyll inte på andra, skyll dig själv. Folk borde lära sig att ta eget initiativ och inte lägga allt på kompisen.

P.S , skriver om i lördags sen när experience lägger upp bilder ;) men kan säga såhär, människorna var helt underbara och festen var bäst!! :D

SNOW DAY!

vaknade kl 6 idag och ringde mamma på jobbet och fråga om de va snö ute, hon sa att de var de så jag tog systemkameran, gick ut och foooota! asså ääälska snö!! de betyder att de inte är långt kvar tills februari och ja hoooppas snön finns kvar då!!
okej, så idag! home from school, har csi miami maraton! asså csi miami äääger!!! Adam rodriguez är så jävla fiiin asså ja smälter!! hahaha och shit ja grät när han blev skjuten i huvudet i ett avsnitt asså han e min babyyy hahaha :$
asså TAAAAAAAAAAAGGAAAAA jag e skiiitglaaaad för imorn blir de först öppethus i smk och sen feeeest!!! asså yeeesss!!! så fucking taggad just nu!!! :D:D
sååå , jag har skrivit klart roman analysen nu och ekologin, nu skriver jag cv, sen ska jag ha csi maraton igen och sen ska ja skriva engelska projektet ;) i got a full day today! får inte glömma att ja ska ut till snön oxå! ;)
JUSTE vet va ja ska ha på mig imorn kväll! ja lägger upp en dag outfit och kvälls outfit imorn :) ooooch ja har fått klassfotot och enskilda! me likey!




P E A C E !

hot gyal a hot gyal sweet like honey



Dutty wine

Jag är så stolt över mig själv, jag har lärt mig dutty wine nu och jag ääääälskar det!!! Asså det finns inget bättre än dancehall, dancehall/ragga är mitt liv, mitt mål är att bli nästa dancehall queen, and this gyal is on her way!! :D jag är såååå glad att jag lyssnade på mig själv och börja med dancehall! direkt efter the voice lägret anmälde jag mig och fan vilket bra val!!! :D Dancehall massa kärlek till de!! <3 <3 <3 ! P.s enda negativa är att min nacke dödar mig efter att ha tränat idag, och mina knän oxå sen igår, men vill ja dansa får ja stå ut! ;) Nu ska jag dansa lite mer! Nuh linga nästaaaa!! :D

Wine pon di edge

igåååår asså vilken tuuuuung dag/kväll!!! hela dagen spenderades med tessan , träffade henne och johanna i sollentuna och johanna snacka om att dom kanske skulle på fest med min baby sen ja blev feeett glad för då kan hon bjuda hem o lalalal whatever! så ja hoppa på tessan så vi båda ramla rakt ner utanför centrum hahahahahaah! sooorreeey xD sen skulle dom inte dit :( synd! och sen hos tessan så myyyste ja lite med chessy och hampus medans tessan hittade kläder till kvällen och sen visa vi typ upp she can't wait dansen och rah rah dansen för tessans systrar och pappa, höhö bra träning inför kvällen iaf!! seeeen gjorde jag och tessan en låååt sådääära hahahaha den blev fan tung xD boooty musiiic ♥ hahahaha sen duscha tessan och jag satt på hennes säng o ruttna hahahaha sen fixa vi oss och åt en mini middag sen taaagga vi runt 18:15 , för festen börja kl 18 så, då gick vi till centrum mötte B och N sen såg vi att neeejnej festen skulle inte börja förrän kl 20 -.- irriterande!!! så vi satt där o chilla skiiiitlänge i mitten och ute, sen tagga b och n och jag o tessan gick till dörrarna och vi va typ för första gången längstfram i kön!! hahahaha xD och sen blev de liten förfest för oss för alla eyecandies kom då!! och då menar jag ALLA!! hosthost, dancer, umpaloompa, ögonbrynen, fjällis, el kurdo, al dumbo, A L L A!!! plus min puppy eyes va där!! asså fick sån grov flashback till när allt börja!! typ första festen asså omgggg minnen!!! hahaha jag blev så glaaaad!! sen när vi va där inne så var de typ bara jag, tessan och typ nåra andra tjejer så vi gick till mitten av dansgolvet och de va mest bara reggae då men sen när fler börja komma då blev de bättre musik så vi börja dansa, shake;a, wine;a och vi va liksom i mitten av dansgolvet sen ser vi att ingen dansar förutom oss och typ 5st tjejer till och alla eyecandies står runt oss och stirrar som fan, vi ba skiter i seeeen kom she can't wait asså jag o tessan doooog!! vi körde dansen och fan va vi tog i och ja ser alla kolla på oss!! sen när vi kmr till bästa då bytte han låt -.- men vi va ääändå taggade!!! sen va de massa uppträdanden -.- man kunde inte dansa till nån för de va bara rapp... men sen kom 3 killar som sjöng reggaeton wiiiii hothothothot!! och asså yeeessss nåra gjorde ring på golvet och dom va grymmaaaa dom som dansa i mitten! sen dansa rebound och sen spela dj dutty p och då kom dutty wiiiine!!! och hot fuuuuk!!! och dah style deh!!! och våra äääälskade lååååtar och vi facka uuuuuuuur!!!! asså vi är båda överens om att de här va bäääääästa festen 2010!!!! har aaaaldrig wine;at så nåånsin!!! hahahah, får se om festen den 23e slår de! vilket den faktist kan göra om de kommer dancehall!! ;)

nåra av låtarna som vi dansa till och som kom igår heter:

demarco - she can't wait
busy signal - dah style deh
elephant man - rah rah
tony matterhorn - dutty wine
mr. vegas - hot fuk
elephant man - nuh linga
Busy signal - wine pon di edge

pallar inte länka hahaha hitta dom själva!haha, ska va social med tessan nu!


igår innan festen !

måste bara visa två videos, första är på en tjej som är typ bäääst på dutty wine!!! de där är typ mitt mål!!!! och andra är en kille som kör dutty wine!!! asså DAMN!! hahahaha xD


han säger i början att hon ska dansa dutty wine, men sen stoppar dom musiken och han ba nej, stanna, den här tjejen e bäst på att snurra med huvudet på dutty wine, hon kan göra den längst!! sen säger han att hon ska börja, asså kolla!!! jag vill!!!!!! hahaha gryyymt!!!


här är killen som dansar dutty wine!! kolla på hela!! haha fan duktig han är! :O



ONE LOVE !

heyheyhey !

idaaag blir de utgååång med tessaaan , hela dagen spenderas med henne och på kvällen blir de dancehaaall!!! TAGGA NUUUU!!!
har precis duschat, ska äta snart, asså weeeii fan va taggad jag är för dancehall festen ikväll!!! omg om she can't wait och rah rah spelas asså kommer fackaaa uuur! :D
okej, så me right now;



btw nu har jag satt mitt namn och © på alla mina bilder!
ex:


ser ni!? dåså, miiina bilder! fråga om ni vill ha!

nu drar jaaag!

Peeeaaacceee

can't wait!!

imorn, min och thereäz dag taggaaaa!! de blir kista, musik, och daaaancehaaall mannen!!! :D:D
nästa lördag, öppethus på morgonen i gamla smk saknar! tessan ska gå ofc, förhoppningsvis kommer elanie oxååå yeeheey har inte träffat min siamesiskalillfingerstvilling på skitlänge miss her ! och sen kmr typ min gamla klass va där och de kmr bli skitkul! på kvääällen åker jag hem till tessan och yasmin kmr oxååå yeeheey! har inte träffat henne heller på skitlänge miss her too! vi kmr va kanske 8pers hos tessan som taggar inför festen i alvik senare!! och somsagt så åker vi till alvik och skakar rumpa sen! kmr bli craaazy!! taggataggatagga1!!!!!!

I CAN'T WAIT!!!

gamla bilder från club play i april;

yasmin, clara, tessan och jag asså vilken tjockis jae och kolla va ja har på mig liksom -.-

kom precis på, faaan att de inte finns bilder från när jag, tessan, yasmin, elanie, clara och vilka de nu va, var på festen i mässan! fan -.- aja,

P E A C E !

long before

igår; hade dans med tessaan och de va lätt bästa lektionen ever!! vi körde 100situps till hot fuk och sen när vi va klara kom dutty wine, dah style deh och dancehall boom låten haha och va ba yeeey!! :D sen kom she can't wait!!!! asså vi doooog för vi skulle dansa till den!!! asså vi blev fett glada!! och vi kunde redan halva delen för vi lärt oss den från en video från när ultimated körde den i kungsan! hahaha sen när vi satte den facka vi uuur!! jonas ba, hoppa skrik dansa! asså vi va döda när dansen va slut!!! men fan va skönt de kändes!!!! plus dom kommer spiiik att spela den på dancehall grejen på lördag!!! vi kommer ba, ring!!!riiing!!! hahahha xD och sen följde jag med tessan på valpkurs i gubbängen och vi dansa o så innan haha de va galet kul! och ja måste bara säga, en miiiiini bebis chihuahua på valpkursen va fööör rolig! de va meningen att hunden skulle springa efter bollen och sen skulle den komma tillbaka när ägaren ropade, men chihuahuan backade bara och rörde sig inte HAHAHAH xD asså chihuahuor är roliga xD kom hem runt halv nio och frös typ ihjäääl haha så satte mig i min onepiece och kolla på slutet av csi miami hihi, och juste, innan dansen hade litet snack med tessan oxå, tack så jättemycket gumman för att du lyssnade och stöttade ♥
idag; skolaaa, träffa mattias från parallel klassen i karlberg så åkte med honom och hans klass till spånga, vänta på amal i spånga men träffa emma oxå, så stod med henne tills amal kom sen kom elin och sen kom amal sen träffa vi alex och lena så gick vi till skolan, de va meningen att ja och amal skulle till matte stödet men vi hittade inte salen så satte oss ute ist sen gick vi till grottan och spela tvspel hahaha sen kom liona dit oxå sen gick vi till matte lektionen efter de så gick jag o amal runt blabla på engelskan spela vi vänd tia och finns i sjön hahaha xD sen efter skolan blev ja fett chockad för ja såg hamza utanför skolan när ja och amal gick ut, haha sen han ba säger man inte hej och kommer fram lala haha så gick o snacka med han typ haha skitkul xD sen gick ja o amal till bussen, åkte till spånga sa hejdå till amal, fick sällskap på tåget av elin, kristoffer, erik och miguel :P sen åkte ja heeeeemish!!
nu har jag skypat med tessan i lite mer än en timme haha men nu skulle hon äta -.- haha men jag ska nog kolla på csi miami snart så de kanske inte blir nått mer skypande mer idag, om inte mill kan skaffa skype nu!? hahahaha xD
imorn; fredag, får se va som händer ;)
nuuuu , lämnar jag er med en gammal bild på mig!



PEACE OUT !

"saknar dig" , "saknar dig oxå" ......?

drömde en grej innan jag vakna, att de va typ återträff mellan mig o nåra kompisar och vi hade inte setts på fett länge, sen krama ja en kompis medans ja gråter o säger att, jag tror inte vi kommer kunna hålla kontakten längre.. hon ba varför? ja ba för du ser ju själv hur mycket vi glider ifrån varandra.. hon ba mm.. Sen när jag vakna asså ja kom på att.. det är fan sant.. vissa har jag kommit ifrån fett mycket och det är för att dom mest tänker på nya vänner från skolan blabla, det gör jag oxå men mina gamla vänner kommer alltid före, men när man skriver jag saknar dig till nån, då gör man nått åt det, man säger inte jag saknar dig utan anledning! förut om nån skrev jag saknar dig då var det alltid jag som sa saknar dig oxå kan du träffas blabla.. men nu, när jag har märkt att folk inte gör desamma utan bara skriver jag saknar dig och sen inte bestämmer nåndag man kan träffas, då skiter jag oxå i det, om folk inte kan göra så för mig glöm att jag tänker va värsta dr phil och få oss att hålla kontakten igen, när dom andra inte ens försöker.. jag älskar mina vänner och vissa saknar jag så grovt, nu tänker ni, "varför gör hon inte nått åt de då?" därför att, alltid när jag gör det då blir det aldrig av, nått kommer ivägen, de blir inställt blabla och då blir jag bara sur och ledsen för att jag kanske bråkat med mina föräldrar och så i onödan eller att jag sagt nej till nån som faktist kunde träffas oxå.. osv! så nu, frågar inte jag mer, andra får lära sig fråga oxå, det är inte att jag skiter i mina kompisar, men när det bara är jag som vill hålla kontakten och försöker utan att dom gör nått, då känns det bara som dom skiter i mig.. förstår ni?? aja, ja skrev allt på iphone nu, får ont i armarna, måste till skolan snart oxå, inlägget va inte menat för nån speciell ville bara få ut allt, så BYE

OnePiece - Jump in ! ♥

innan jag skriver om min onepiece så säger först att idag, ska jag åka till stan träffa tessan och åka till dansen oooch tessan undra om ja ville följa med på valpkursen med chessy och yes i want to! haha så idag blir en bra dag! imorn blir de skola, fredag blir de skola och föööörhoppningsvis så träffar jag tessan på lördag oxå ! :)
en annan grej, folk som tycker andra är konstiga för att dom lyssnar på musik som e på ett annat språk, dom är idioter? asså, jag är pakistanier/indier , men de betyder inte att jag lyssnar på bara låtar på mitt språk, och jag lyssnar ju på engelska och nån svensk låt oxå kanske, men jag är tydligen jättekonstig om jag lyssnar på t ex eh ryska haha inte för att jag lyssnar på ryska låtar men asså ni vet va jag menar! men aja, jag skiter i vad alla tycker, jag älskar engelska låtar, indiska låtar, vissa svenska låtar, suryoyo, dancehall, reggaeton, låtar på andra språk helt enkelt! jag lägger en låt där nere som är en spansk låt, den heter esos besos, asså jag smäälter när jag hör den! och säg inte nu, duvet inte va den betyder blabla joo jag vet va den betyder carlos lärde mig! HAH! :) men enjooooy, asså har viljat lägga upp den i typ 1år nu men har aldrig hittat den på youtube förrän nu :P
nu,  JAG ÄLSKAR MIN ONEPIECE!!!!! ASSÅ WEEII JA KÄNNER MIG SOM EN BIG BABY!! HAHAHAHA :D:D:D






juuute bild på mig och tessan från skype igår hahaha kolla under,


ahahahah xD

esos besos - chino y nacho







ONE LOVE, ONE PIECE ! 

var i stan med mamma idag ♥

har skypat med tessan fett länge nu, har skrikit som en galning för hon inte kunde höra mig hahaha xD men de va ändå lättare än typ msn! haha men nu ska jag sova!

101010

idag har jag suttit hemma och tagit de luuuugnt bara! har kollat på program heladagen och märkt att top gear är jävligt kul xD men kan berätta om de programmet imorn elr nått xD hahah juuuute har försökt få tag på G2 oxå (för er som inte vet äre tessan) men idjoten svarar aldrig -.- hahaha fast jo hon svara för 5min sen haha men aja, lämnar er med en bild på miiiig! juste har skola imorn men ska inte gå för e sjuk typ.. så japp!



PEACE OUT

jagorkarinteskrivanånrubrik

jag såg nyss typ miley cyrus nya video och selena gomez nya video, fan va dom "växt upp" asså miley hahaha kan inte sluta tänka på henne som hannah montana hahaha ja kan inte se henne som de hon e nu xD men selena som var i wizards of waverly place, asså jag älskar de programmet haahahah nu tycker ni säkert jag är skittöntig men och? jag älskar barnprogramm, disney allt det där! förutom hannah montana ahahaha men kolla deras videos;

selena gomez & the scene - a year without rain



Miley cyrus - who owns my heart (nyaste, klicka på länken)

Miley cyrus - Can't be tamed



sen en som jag faktist tycker är grym,

Miley cyrus - when i look at you (från filmen the last song)



de enda jag irriterar mig på är att dom nya är typ house -.- gaaaaah blir sååå trött på de! okeeej de e bra men de är föööör mycket och man får bara ont i huvet! aja , nu ska jag va social med elanie! :)
imorn blir de bara chill och nästa vecka tänker jag inte skriva om för sen kommer inget hända -.- men jag säger bara en grej, på onsdag är det dans med bästis!! yeey! :)
lämnar er med en redigerad bild på moi! höhö, bara för att jag är bäst ;) juuuute ! hahahaha xD bara tessan som fattar hahaha men aja, hade en header oxå! ska kanske lägga upp den? maybe? i dunno!


Imagine

imagine all the people living for today
imagine all the people living life in peace
you may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
i hope someday you'll join us and the world will be as one.

- john lennon (1940-1980) - imagine , 1971.


tittatittatitta vad jag hitta !



typ i 5an? 6an? haha miniiiisar iaf haha tessans bakåtslick och mina miner xD

2år sen kanske? när de nu va jag hade den där väskan haha..

1år sen!! haha bästa bilden!

juuuste när ja sa att ja skulle sätta ihop våra ansikten!!
mitt hår och mina ögon och näspiercing
mills mun och panna
tessans kinder och näsa
hahaha xD

kmr inte ihåg när de här va xD

åh innan nån klassfest hos tessan!! de va samma vecka vi praoade första gången på barkys och sen hade vi en till vecka efter helgen :P



bilderna va från klassfest grejen :P

nån av alla gånger jag varit hos tessan och hon lämnat mig på busshållsplatsen :P


i dunno när de här va :P

lägger fler bilder här om jag hittar fler! :D

new friends are silver and old friends are gold... det tycker iaf jag, men inte andra tydligen .

.

.

förväntningar/förhoppningar, de finns inte för mig längre.

6e Oktober

idag; mådde inte aalls bra men åkte till kallhäll för orienteringen iaf och tvingade amal att komma oxå , va på coop i kallhäll oxå skulle köpa nått att dricka o äta men energi dryckerna va de 18års gräns på -.- så jimmy köpte till mig haha tack! senpå orienteringen så gick jag, amal och jimmy tillsammans och jävlar va kul de va haha blev skitflummig så de va nog värt att komma ändå! sen efter orienteringen så träffade jag mamma ett tag sen åkte jag till liljeholmen till tessans skola och träffade henne och hennes klasskompisar amalia, elizabeth, nicole och nathalie tror ja dom hette skitroliga människor haha vi skulle åka ner för en såndär liten hiss för handikappade men vi fastna för nicole elr nathalie tryckte på nått hahaha så vi typ klättrade lite sen kom alla ut hahahaha sen när vi kom till tc så va de jag o tessan bara och vi åkte till donken vid stadsbiblioteket och åt och jag fick veta en grej som jag är glad att hon berättade efter så länge, tessan du ska fan inte va rädd för att berätta nått! ja kmr bara stötta dig ändå jag kmr aldrig bli skitsur på dig de vet du gumman! sen gick vi till dansen och snacka om allt dedääär och sen på dansen berätta ja oxå en grej för tessan och de va skönt att faktist få berätta de för nån, de bättre än att bara hålla de instängt och må dåligt och jag de kommer nog bli mer snack mellan oss på lördag, de kmr kännas skönt efter iaf :) men sen hade vi dans och vi fick våra kläder oxå skitnajs sen efter dansen skildes vi åt vid hardrock typ, tessan skulle på valpkurs och jag tog 516 , just nu sitter jag ensam, de är såå skönt för kan bara sitta o fundera.. men irriterar mig på att itunes inte finns här så kan inte lyssna på min musik -.- aja,
men idag var helt okej, jobbigt att snacka om grejer men de är jävligt skönt att få ut ändå och de va ju ändå till tessan och henne litar jag 100% på så jag vet att inget går vidare, tack tessan för att du vågade berätta men nästa gång kan du berätta direkt, tro mig jag kommer inte äta upp dig haha , och tack för att du stöttade mig idag, det finns seriöst ingen annan i hela världen jag kan prata med på de sättet som jag kan prata med dig på, vissa kan vara jävligt falska men du är inte som någon annan du är unik du är en äkta vän och jag är så stolt över att ha dig som vän, nej inte vän, du är inte ens min bästa vän, du är som min syster, du har funnits där genom allt! och jag kommer alltid att finnas där för dig, från första dagen vi träffades, tills vi dör, det lovar jag med handen på hjärtat!


jag, jimmy och amal hahahah :P


tvilling ♥


tjocktröjan som vi fick, fick tröja oxå men tog inte kort på den men den e likadan som den vita på övrebilden fast svart ;)

lägger upp bilder imorn, peace !

humörsvängningar

läste precis på aftonbladet att när alla i riksdagen plus kungafamiljen skulle va i kyrkan idag så pratade nån biskop om att rasism e dåligt och att alla ska va lika och att hon e på samma sida som alla som demonstrerade igår elr va de nu var, och sd fattade att de va mot dom så dom lämnade kyrkan! HAAAAAAAAAAAHA! RÄTT ÅT DOM DÄR JÄVLARNA!! HAAHAHAHAHAHAHAA ! dom borde fan ta o fatta nu att dom kmr aldrig få nån jävla respekt! äckliga rasister asså!! -.-

de va bara de jag ville säga! juste, kungafamiljen tar våran skatt -.- och kungen kan inte hamna i fängelse eller anmälas för brott!? paaah och alla ska va"lika" här i sverige!? kungen e fan inte lik alla andra om han inte kan bli straffad för brott!? DÅLIGT säger ja bara! och kungafamiljen gör typ inget för sverige förutom att vara en ikon för sverige , men hjälper dom till nått? ändrar dom lagar i sverige? gör dom nån nytta i sverige förutom att sitta i kungahuset varjedag? neeej de gör dom inte -.- asså dom e precis som typ kändisar som artister!! förutom att dom inte har nån talang, bara tar våra pengar och inte åker in för nått brott! skitdåååligt usch!! -.-
skiter i kungafamiljen fullständigt då dom inte är av nååån nytta för mig och bara tar pengar som man kan göra sitt liv bättre med egentligen! och viktorias bröllop, Ö V E R D R I V E T !´

idag påväg till skolan träffade jag amal 8:40 sen glömde jag och amal plinga vid busshållsplatsen så vi åkte åt helvete sen när vi kom till skolan skulle jag kolla vilken lektion vi hade och vi skulle ju börja 9 så va där då, men då såg jag att vi hade sovmorgon till 10:20 -.- så vi gick till djuren sen kom jimmy och vi gick ner till grottan och spela fia med knuff sen gick vi till svenskan och då skulle inte våran halva ha lektion utan andra -.- sen hade vi ju ingen matte oxå så vi hade hål till kl 13:50! -.- så jag, amal, liona, clara-fina och keisha gick till grottan och spela tv spel sen stanna jag o amal kvar där och sov i fåtöljer sen gick vi ut så kom nåra importer o snacka sen gick vi ner igen och sen gick vi inte till engelskan utan åkte hem. jag hade fan inte behövt komma till skolan idag!!! -.-
imorn har jag först orientering i kallhäll och sen dans med tessan, saknat henne!

hejdå.


jag och tessan på NO lektion i 8an, trooor ja, haha ♥

hold yuh

 


what the fuck happened to hiphop!?

En sak jag tänkt på,

varför ändrar alla hiphop och rnb människor till typ mer house stil??

rihanna t ex, hon va mest typ rnb/reggae tjej asså lyssna på break it off;



sån stil har hon veeerkligen inte nu, hon blev typ emo? rockare? vad man nu ska kalla de och hon gjorde russian roulette, disturbia, last song osv! och nuuuu kmr hon med hennes nya låt only girl som är mer åt house hållet?



och radiostationen heter ju, the voice, of hiphop and rnb... paaah my ass dom har fan bara house låtar nu dom är som vilken annan radiostation som helst nu!? nrj, rix fm osv alla dom har house låtar och någon enstaka rnb låt så jag började lyssna på the voice för att dom hade baaara hiphop och rnb! men nu!? asså kolla sjääälva!! på the voice 10 hade dom kato där -.- på dom förra the voice asså 08 och 09 hade som house då!? neeeej dom hade HIPHOP OCH RNB!! vafan har hänt!? alla hiphopare blir house freaks och samma med rnb människor!! när man lyssnar på the voice , som ex idag när jag lyssnade, jag hörde swedish house mafia - one, stereo love, only girl och david guetta tror typ han är bäst för alla vill göra house musik med honom!? asså fuuuuck house, techno och all elektroniska, data ljud låtar!!! asså med house och techno och sånt asså det krävs inget för att kunna göra sån musik!!
nu ska jag berätta vad som krävs för house/techno & hiphop/rnb,
House/Techno, du behöver en DJ som ska kunna göra en övergång mellan flera låtar utan att de hörs tydligt att man byter låt, en dj ska kunna fixa takt, volym och olika ljud asså som mer bas, eko osv! juste han ska kunna scratcha lite då o då oxå... oooch han ska kunna skrika rakt ut ibland; "kom igen nu!! nu kööör viiii" och är det house så kmr han sjunga kanske en mening men upprepar samma mening om och om igen genom hela låten på olika ställen...
HipHop; du ska kunna rappa, säga ord snabbt! du ska om du är i en musikvideo, kunna dansa hiphop elr krump, du ska ha taktkänsla och attityd! du ska kunna komma på egna beats och kunna freestyla en rapp bara sådär! om du vill sjunga med auto-tune kan man inte bara sjunga rakt ut utan man måste kunna melodin lite iaf även om man inte kan sjunga så bra!
RnB; du ska kunna sjunga! du kanske kan rappa och det är ett plus! om du kan dansa är de bra i en musikvideo!! du ska ha en bra röst live och kunna sjunga ballader oxå!

sååå , dom som använder mest data äääär... trumvirvel.. house/techno! surpriiise -.-
asså jag fattar inte hur folk kan tycka house/techno är bra asså det är baaara datagjort och det krävs nästan inget för att kunna göra det!
hiphop och rnb däremot, dom använder sina röster och dom har det lilla extra, dom har talang!!
fan vad jag hoppas att den här house/techno perioden kan ta slut snart!! jag lyssnar knaappt på the voice längre för dom har så dålig musik nu!!
jag lyssnar mest på dancehall och reggae nuförtiden för att det finns inte många riktiga hiphop och rnb låtar nu.. men dancehall och reggae asså det är maassa kärlek till sån musik! dom har grooov talang, loove it, man mår bra av sånna låtar och man vill dansa!!
längtar tills dancehall festen 16 okt, ingen hooouse musik yeey!!
kom på att jag inte tog upp rock, rock är helt okej ibland, bara den har en melodi!! och rock krävs ju faktist talang, dom gör ju fan musiken själva, asså trummor, gitarr, sång osv!! så dom har jag iiinget emot alls! bara att rock kanske inte är min favorit stil! haha

LÄS! jag har respekt för vad alla lyssnar på, jag säger inte lyssna inte på house/techno blabla utan jag säger vad jag tycker!! jag har rätt till mina åsikter och om ni inte kan acceptera det så kan ni dra åt helvete elr åtminstonde bort från min blogg, tack :)

ska lyssna på bra musik nu,

Mos def - Quiet dog



Trey songz - Already taken



Killaqueenz ft South rakkaz & Lady chann - Double up



Collie buddz ft Machel Montano - Fly away



P E A C E !

Rah Rah !

igår; var i skolan onödigt länge men de va chill för hade kul ändå och sen snacka jag, emma och keisha om typ halloweenfest och de skulle va kul att ha de , vi skulle bli ca 10pers och sen får alla ta med en kompis kvar haha ja tänkte diiirekt tessaaan hahaha men hoppas det blir av! sen skulle nåra av tjejerna från klassen gått på middag typ men de blev inte av men jaa hitta på nått annat ist! sen sov jag!
idag; varit hemma och tagit de lugnt, åkte sen till stinsen, sollentuna, kista och täby med mamma och pappa, och i täääby fanns de eeen enda rosa halsduk kvar så köpte den diiirekt för att tessan ville ha en men hon har inte råd och jag vet att hon verkligen vill ha den och hon ska ju fan inte behöva frysa på vintern! så jag köpte den till henne! haha känner mig som hennes mamma men äsch! xD och i kista föresten så såg jag att det var billigt att pierca örat så ska ta ett till hål i örat förhoppningsvis på lördag om tessan kunde träffas då, haha för vi har planer! vi ska dra till kista som gamla tider och gå våran runda hähä och sen göra en till låt! hahahahaha och vi har redan ideer på hur den kmr gå xD
måndag, tisdag; inget planerat förutom skooola -.-
onsdag; orientering i kallhäll (cold hell) haha och sen dans med bästaste tessan oooch då får vi kläderna oxå!
torsdag, fredag; skola och chill bara.
lördag; träffa tessaaan, som jag skrev där uppe.
söndag; sova.

nu ska jag leta efter två låtar som vi dansade till på dancehall/ragga klassen,

UPDATE; hittade en direkt!!

Elephant man - Rah rah



nu ska jag kolla på tv och dricka vimto! asså shit ja hade helt glömt bort den!! har saknat smaaakeeen!! haha,

ps. märker att jag skrivit tessans namn väldigt många gånger i dehär inlägget -.- hahahaha

ONE LOVE !


i whip my hair back and forth !

Jag måste säga att Willow smith är GRYM! hela smith familjen har talang och är så jävla bra!! Jaden som skådespelare och rappare ooooch han e sööööt som fan! Willow som hiphop/rap/rnb sångerska asså attityyyd säger ja bara!! will smith världens bästa och hans fru är väl bra hon oxå haha , men sån stor respekt till barnen! dom är bara 12 och 10år och har redan kommit långt! Willow har sån jävla mycket bättre stil än rihanna och att ha såndär snebena och sen rakat passar såååå mycket bättre på willow! rihanna kan dra åt javet inte var för willow kan lätt ta hennes plats! hon är min nya idol när det gäller musik, och will smith har alltid varit min favoritskådespelare men jag lägger till jaden där oxå ;);) höhö men lyyyssna nu på min nya favoritlåt och ENJOOOOY!!!

Willow Smith - Whip my hair





hela smith familjen, plus trey smith som är jaden och willows halv bror .

emmalåtermiginteskrivahär........

okej idag, jag kom till skolan och vi hade kretslopp asså den lektionen och sen gick vi till kickans lektion för att vi skulle skriva labbrapport, man kunde få ha åkt hem men jag ville inte så jag stanna för annars skulle jag blivit ensam hemma och plus här kan jag börja lite på labbrapporten så de blir skitbra! satt i hundra år i matsalen med emma, jacqueline, angelika, keisha och clara-fina satt o snacka om hårdhänta killar höhö och btw jag träffa marlon (igen) haha och nu sitter vi och skriver labbrapporten fast jag skriver inte så mycket haha skriver här, läser bloggar och är inne på fb , jag funderar på att gå snaaart..... men ja vet intheee -.- kmr inte få så mycket gjort här eller hemma så ger upp redan nu xD menmen.. ska lyssna på musiiik nu och när jag kommer hem så ska jag myyyysa i min onepiece! jag har en lila hähä :)

PEEEEACE


RSS 2.0