Det går bra nu!

FW, CM byxor, Spotify premium, Startat dancecrew (HangoveR), Goodie-bag party imorgon med bästa dansskolan, dansat hela veckan, fikat med Immi idag, Idol är äntligen bra så heja Molly, Olle och Moa!, varit i skolan varjedag, min mage krymper sakta men säkert, jobbar, tjänar pengar, idéer för 18årsdagen i februari, önskelista för julen och födelsedagen check, kärlek till familjen och mina vänner, no drama right now!!
...Det går BÄST nu!


Påväg in till stan

Sitter på tåget.. känner att jag skrivit dom tre orden väldigt mycket på senaste tiden haha.
Ska hursomhelst in till stan och fika i stureplan med Immi, min underbara kusin som jag egentligen ser som min brorsa, det är inte ofta jag får fika med honom med tanke på att han bor i London.. så ska bli kul att träffa honom idag! Efteråt ska jag vidare till dansen som ligger på östermalm så det är ganska nära, ska bli kul att få dansa och klasserna på fredagar är bäst!
Juste! Ska få Chachi momma byxor!!! iiiihhh väntat hur länge som helst! Taggad tjej!

Vad som händer imorgon berättar jag om senare!
Men kortfattat blir det jobb, kick-off med the voice & träffa Elin!

Ska av om två stationer så rundar av nu.

CYA!

(läste det här i metro imorse.. seriöst? Räcker det inte med att barn tigger cigg och alkohol? Ska dom börja tigga godis eller? I don't think so!)

P.s hörde precis en kvinna bakom mig snacka i telefon om att dom ska på spångas djurexpo i helgen! Bra där! Det är ju np3b som har det i helgen och alla vi 2or ska hjälpa till för vi har det nästa år!


Allt i ett.

Några i klassen hade idéer om att vi borde överraska våran lärare Owe idag på hans födelsedag! Och det gjorde vi, alla var så sjukt taggade och vi släckte ner i rummet och gissa om Owe blev förvånad när han kom in i klassrummet! Alla sjöng "ja må han leva" och hurrade! Sedan åt vi tårta, muffins och kakor! Tårtan hade nästan alla samlat ihop pengar för och asså det var så värt! Owe är den bästa läraren, finns ingen bättre!

Måste bara säga: owe var abbas designer och han har även jobbat på massor av djurparker i hela världen, han startade hela djurvård programmet på Spånga och så det är tack vare honom det finns!

Kanske kan säga också hur min vecka ser ut!

Måndag: Skola sen en halvt ledig dag.
Tisdag: Skola sen dans.
Idag(ons): Skola sen kan jag ej säga och sen kvällspromenad med mill.
Torsdag: Skola sen kan jag ej säga.
Fredag: Skola sen fika med Immi och sen 2h dans!
Lördag: Jobb och sen The Voice Streetdance school kick-off, vi på danslinjerna har det tidigare än dom andra så sen ska jag träffa finaste Elin och vi ska till täby!
Söndag: Sova.. sen på eftermiddagen TT-klass!

Så, GOODNIITE!


Duktig jag är!

Jag har skrivit typ 3st inlägg idag! För bara några veckor sen så uppdaterade jag min blogg sjukt sällan haha gjort en förbättring yeey! haha.

Har nyss ätit, kom hem för typ 1h sen. Sitter och kollar på olika kriminal serier, just nu är det Ncis (inspelat från igår, fast har sett den tidigare, har egentligen sett klart alla.).
Efter jag hade ätit (pasta) så kände jag att min hals var knas, den är det fortfarande asså det känns som om att jag har en klump i halsen och det kliar lite, känns lite torrt och gör ont.. någon som vet varför? Jag är orolig ja! Så snälla kommentera om ni vet vad det är!

Nu ska jag försöka lösa det här med min hals, kolla på Ncis och irritera mig på att 3s mobilnätverk fortfarande inte funkar.

GODNATT!


Tre.

Hela 3s mobilnät ligger nere och det är inte okej! Har wifi just nu så kan skriva det här men har inte haft någon mottagning eller nått på 1 och 1 halvtimme! Inte kul.

Är i tc nu så ska gå av pendeln och ta tbanan till östermalm för att dansaaa!!

Känner att jag kommer krocka med någon i centralen snart så avslutar nu.

Bye for now!

Update.
Skulle skickat de här tidigt med täckningen försvann igen.. så nu har jag kommit sålångt att jag står på tbanan och trängs.. galet mycket folk! Okej, Herrå!


Blogg.se APP!!!

Äntligen har Blogg.se kommit ut med deras app!!! Nu kommer mina blogg inlägg se mycket bättre ut och jag kan blogga om ALLT haha! Awesome!

Idag i skolan så skulle vi hjälpa treorna med expot som är i helgen, så jag, Amal och Bella valde att sätta upp affischer, haha vi boooombade typ tensta, kista c, fridhemsplan och lite i tc, hahahahah!

Nu ska jag äta och sen ska jag in till östermalm för att dansa!

Juste, har köpt en skitfin earcuff med fjädrar, hade den idag! Kan lägga upp en bild!

Ciao!


Tisdag.. sitter på tåget..

Är påväg till skolan, så är på tåget just nu, precis som igår sitter jag och tänker på massor av olika saker. En grej är att jag har bestämt mig för att satsa på skolan nu, jag ska lära mig något!! haha. En annan grej är, jag vet att jag är smal men min mage är inte smal, asså det är som om att jag är gravid! min skolsyster säger att det är pga att jag svankar sjukt mycket, men det är inte som om att jag kan säga det är okej att jag har en stor mage för min rygg svankar -.- , jag har alltså bestämmt mig för att träna magen, riktigt hårt nu. Fan, jag ska kunna ha linne och inte behöva hålla in magen!! Okej jag kanske överdriver som om att jag har typ världens fetaste mage, nej det har jag inte men jag har ingen platt mage som alla andra tjejer har. som sagt, ser ut som jag är i början av en graviditet.. har varit sjukt nojjig över det här i flera år så nu ska jag göra något åt det! Hursomhelst, är snart i Karlberg så ska byta tåg. Skriver senare!!

Herrå!

En sak bara..

Kollar på svenska hollywood fruar och jag har kommit fram till att Maria montazami är den enda som tänker mycket på sin familj och ger all sin tid till dom och inte har botox och inte är fake. Isabel är divig. Gunilla sätter alldeles för stor press på sin dotter, hon vill att hennes dotter ska bli känd för att då kommer hon att kunna dra nytta av det och bli känd.. asså shit, stackars hennes dotter! Och den sista Agnes tror jag hon heter, asså hon tror ju seriöst att hon är typ 20år, hur fan tänker hon?! ..
Det var allt jag hade att säga just nu haha,

Natti Natti!



Kl. 00:09 , nu lägger jag mig! Immi kom ett tag så vi satt och snackade o så, men GODNATT nu! Haha, får sova 6h, yeey....

We are..

HangoveR Dance Crew.
(Förkortat: HangoveR)


Sitter på tåget..

.. Funderar på vad jag ska köpa nästa månad efter löning? Andra brukar ju gå ut, festa och ha det bra men jag är, 17.. ni vet den där jobbiga åldern, när man är så nära att fylla 18 och inte kan göra något. För stor för att gå på 15+ fester och för liten för 18+ fester. Inte okej. Hursomhelst, är jag fast mellan två val! Klackar av Jeffrey Cambell, en till Falling whistle eller ska pengarna spenderas på olika små saker istället? Hmm.. Nu är jag i karlberg så ska byta tåg strax till skolan, så avslutar inlägget här och skriver senare! Ciao!

HangoveR Dance Crew. (Kort: Hangover.)

Info kommer snart om vad det är och vilka vi är! It's on, the wheels have been set in motion!

FW ♥

Klicka er in här: http://www.fallingwhistles.com .

Läs, tänk, försök förstå.. det är en falling whistle jag har fått som jag skrev jag igår, jag kommer att bära den stolt och vetandes att pengarna har gjort det bra för andra.
Den jag fick är gunmetal färgad och med kedjan man får med, men jag ska byta kedjan till ett svart läder liknande halsband istället. Jag ska också om en månad beställa en brons färgad, det känns bra att köpa något och ge pengarna till ett gott ändamål. Får verkligen ett jättebra samvete av det.

Så... KÖP EN, DO IT FOR PEACE IN CONGO!
Men! någon jag känner (förutom 5st av mina närmasta vänner) köper en exakt likadan som jag fått och en exakt likadan som jag ska köpa, då grr.

P.s Kan inte lägga in bilder på den här datorn men jag lägger upp en bild på min så fort jag sitter vid min stationära dator.

*vissel* *vissel*

OMG jag har fått en FW!!! velat ha en ända sen dom började säljas! Har aldrig haft råd att köpa den, men nu har jag FÅTT en!!! Jag är överlyyyycklig!!! It only gets better!!

Och! Jag hoppas att folk fattar att jag vill ha den för att pengarna går till ett gott ändamål och jag kommer stolt att använda den!

Jag gillar inte när folk köper något för att det bara är snyggt och inte tänker på att pengarna går till något, köp den för att göra de för en bra sak, inte "bara för att det är mode".

Så om ni köper den hoppas jag verkligen ni gör det för välgörenheten och inte för "mode" delen.

Jag kommer hursomhelst att använda den med stolthet om att pengarna dom köpte den till mig för, gjorde några andra glada!

Jag lägger upp bild sen när jag sitter vid datorn!

GODNATT!!

CASH FLOOOW !

Fredag, 23e, är lika med:

Lön, som är lika med: CASH, SHOPPA.
Dans, som är lika med: VÄNNER, GLÄDJE.
Chill, som är lika med: TV, MYS, FAMILJ.

H E L G !

Har tre saker att säga.

1. Jag har fått min allra första lön idag!!
2. Jag tänker köpa 2 saker men vill inte säga vad eftersom jag inte gillar när andra ska säga att dom också vill ha det bara för att jag säger det och med vissa har det faktist hänt flera gånger att jag och/eller någonannan sagt att jag/vi vill ha något och dom säger "jaa dom är fett fina jag vill också ha faktist!". Blir så jävla irriterad på dom, jaa jag är en sån person och? Jag hatar seriöst människor som ska säga att dom vill ha något exakt likadant bara för att andra har det?! uff. Till er som känner er träffade: var er själva, ha eran egna stil, kopiera inte andra!!! JAG vill ha dom här två sakerna eftersom att den första grejen passar min stil och den andra grejen vill jag ha till dansen, jag kopierar INGEN, jag är mig själv och stolt över det. (det här kan jag skriva en lång text om men det kan jag göra sen!)
3. Nu är jag trött. känner att mina ögon börjar skela.. när det händer är jag faktist riktigt trött! dags att sova!


Träffade Frida idag som alltid på fredagar! Men det är inte kul att vi två bara träffas en gång i veckan nu och lite kort på söndagar efter att ha träffats nästan varjedag under sommarlovet!! Saknar dig vännen ♥


Checka www.soniaq.blogg.se , nytt inlägg!

GODNATT

Höst.

Gick ut vid kl 19 på en snabb promenad mill, gick till vskolan och mötte henne och alou! Jag blir så glad att alou vet vem jag är!! Hihi jaaa jag älskar hundar!

Men vi gick till en skola eller till skolgården då och dom hade byggt nya saker där såg vi! Det var typ klätterställningar fast de var gjort för att träna!! På ett ställe kunde man göra situps o träna magen, på ett annat benen och armarna osv! Coolt var det! Vi kommer att gå dit ofta faktist!

Juste, när jag gick hemifrån satte jag på mig en varm jacka och det kändes så skönt, älskar att vintern är påväg! Kände kylan och vinden i ansiktet så fort jag gick ut och det kändes som en oktober natt, det blåste massor och var kall och mysigt! Det enda som fattades var torra löv som blåste med vinden.. jag längtar verkligen sjukt mycket till hösten i oktober/november och vintern, snön, mys!!!

Ser fram emot imorn, hoppas det blir riktigt kallt på kvällen så jag kan ha min varma jacka när jag går till dansen!

Plus, jag tror hösten påminner mig väldigt mycket om hur det var för 2år sen, i nian... alla minnen därifrån, mår dåligt när jag tänker på att allt förändrades efter vi slutat nian, även fast vi sa "alltid här för dig", "lämnar dig aldrig" .. man växer väl ifrån varandra.. tyvärr.. ni vet vilka ni är och om ni läser det här ska ni veta att jag saknar er, oss, hur allt var förut.

Jag vet att det inte kan bli exakt så för att alla har vänner från nya skolan osv men det betyder inte att vi inte kan träffas någongång.. eller?

Hursomhelst, ni kommer alltid att betyda mycket för mig, ni har påverkat mig bara på bra sätt och jag är tacksam för det. Synd bara att vi alla nästan tappat kontakten helt.. Om ni läser det här, vi får ses någondag, hör av er!

Ska sova nu, det var allt jag hade säga och tänka på idag,

GODNATT!

Fryser.

Det är så sjukt kallt! What's up with that?!
Idag var jag i skolan... inget mer med det!
Imorgon kommer att bli en grym dag!! eller första jag prov.. inte så kul men sen blir det daaans och fyfan vad jag är taggad och då träffar jag världens bästa frida!! Sen kommer jag hem och eftersom att min lön kommit då så ska jag shoppa online! Men ska även spara cash till hollister, träffar elin på lördag så förhoppningsvis köper jag något där då! Kan nog lägga upp en bild isåfall!
Nu, ska jag kolla på Ncis, mitt absoluta favorit program, säsong 9 började i tisdags och nu ska jag kolla på de nyaste avsnittet! Jag är så jävla taggaaad och the mentalists nya säsong har premiär idag, omg vad spännandeee!!! Så nu ska jag ha lite mys för mig själv, någon av mina två onepiece's, det är okej med tanke på att jag dansat alla andra dagar plus att jag är sjuk! Kanske träffar mill ikväll och går på promenad iförsig! Mys dag/kväll!


Snart kommer friheten, snart.

Jag vill känna mig fri, jag vill kunna göra som jag själv vill, jag vill känna mig självständig. Det går ju verkligen inte just nu. Jag vill tillbaka till Malmö, jag kände mig så fri där, jag var så lycklig, så oberoende, jag kunde klara mig själv och jag älskade den känslan, jag njöt som in i helvete av att vara där! Har aldrig känt sån sorts glädje förut. Det kan faktist ha bidragit mycket till hur positiv och peppad jag var inför alla klasser, jag aldrig känt mig så glad som jag kände när jag var där! Känner sån ångest nu av att vara hemma, hela tiden var hemma den här tiden och gör si gör så.. usch. Blir 18år om 5 månader, jag längtar verkligen men tror inte det blir någon skillnad sålänge jag bor hemma. Vill flytta in till stan, till söder, men måste verkligen börja spara pengar och fixa inför det, ända problemet? Jag vill inte lämna min mamma.. men jag tror inte det blir stora problem eftersom jag säkert kommer träffa henne otroligt mycket ändå, samma med pappa. Fast jag bor nog hemma tills efter jag slutat gymnasiet, vill inte ha massor att tänka på för att nu måste jag pluggapluggaplugga! Har tillochmed slutat gå på körlektioner för att jag kan förfan inte hålla koll på att växla, gasa osv! fuck that, har valt nu att bara ta körkort för automat, då är det inte lika mycket att tänka på och då kan jag lägga fokus på att köra och plugga! Manuellt körkort kan jag ta senare.. as if, hatar manuella bilar.. okej körkort kan jag ta i ett annat inlägg och jag har saker att skriva om min 18årsdag också, så de får vi också ta i något annat inlägg! Hursomhelst, jag kommer inte kunna släppa Malmö på ett långt tag än, för att jag vill inte glömma den där känslan jag hade där.. för andra kanske det bästa där var dansen men för mig var det dansen, friheten och känslan! Vill tillbaka dit, nununuuu... ska drömma mig tillbaka till Malmö nu. GODNATT.

Is it this that has made me doubt myself?


Låt mig tänka.

Förstår inte varför man anklagar mig och sen inte lyssnar på mig utan avbryter så fort jag försöker säga något.
Folk tror jag är så jävla känslokall, ja jag erkänner jag kan inte gråta inför folk och jag kan inte visa mig deppig, men det betyder inte att jag inte kan känna mig ledsen? Det betyder inte att jag inte kan gråta?
Jag har känslor precis som alla andra men jag har lärt mig att stänga av mina negativa känslor, jag har själv lärt mig att ska jag vara svag så kommer jag ingen vart, jag kan inte visa mig så och jag vet pga erfarenheter.
Jag hatar att göra andra ledsna så hur ledsen jag än är och träffar någon kompis så ska jag vara glad och dela med mig av glädje, inte depp.
Är jag deppig blir någonannan deppig osv jag vill att alla ska vara glada även om det är svårt ibland.
Jag kanske är Sonia som är super glad och hype fast även överhypeade sonia kan ha dåliga dagar, men då försöker jag vara glad så gott jag kan, oavsett hur ledsen jag är, även om det känns påklistrat och fake för mig så kanske det känns bättre för min den jag är med för tillfället.. eller?
Kanske behöver börja ta avstånd, jag vet hur jag är och jag vet hur jag påverkat vissa.. kanske lika bra?
Nu behöver jag en promenad, måste tänka för mig själv om saker som jag inte vill skriva på bloggen, det behövs, ingen bra dag idag, usch.

Skansen = Blä.

Sitter i skogens hus i Skansen och lyssnar på vad domesticering är, det är faktist kul men jag har så jävla ont i kroppen att jag har svårt att koncentrera mig. Tror nog jag går hem efter det här och vilar upp mig till imorn, måste skriva labbrapport också så kan göra det sålänge jag är sjuk. Hoppas verkligen jag orkar dansa ikväll.. Ska fortsätta lyssna nu, Ciao! P.s har blivit så jävla trött på Skansen nu efter 2 veckor.. jag har blivit less på Skansen efter typ 4dagar, tänk min klass alla som varit där förra veckan och den här.. fyfan!

Förändring nr 1.

Jag ska börja uppdatera bloggen oftare! Det börjar från och med nu, GODNATT! P.s checka www.soniaq.blogg.se - nya inlägg kommer!!

Change.

Nu ska det bli förändringar, snart ska ni se!


All at once.

Skriver allt på iphone, kan inte göra nya rader!! - FIXAT!

Har varit sjuk i början av veckan, sen på onsdagen (tror jag) då träffade jag min finaste nörd (Elin) haha i stan och så hade vi en liten picknick där vid sergels torg, vi gick runt bland alla mattält som finns där och vi smakade och köpte sen någon turkisk bakelse och kängruburgare och så satte vi oss och hade picknick somsagt! Massor av duvor fanns det där också! Haha, men sjuktmysigt var det!
Juste, tyck nu inte jag är en idiot som äter kängruburgare, för att det skadar inte att smaka mat från andra kulturer som nu från Australien, jag är en riktig djurvän men mat är också viktigt, det är näring.. om det är något jag lärt mig i skolan (jag går inriktning djurvård) så är det att det finns näringsväv, dvs räkor äts upp av fiskar, fiskar äts upp av människor.. och sammasak med djur i savannen eller skogen osv, då blir det inte för mycket av något djur, populationen är stadig osv.. SÅ det jag vill komma fram till är att jag smakade känguruburgare en gång, jag ville smaka för att precis som ko, lamm, gris är normalt för oss att äta så är känguru normalt för dom! Jag kommer aldrig äta det igen, men det skadade verkligen inte att smaka för att nu vet jag vad jag tycker PUNKT.
Vi fortsätter! I torsdags och fredags orkade jag åka till skolan eller Skansen då, för att det är där vi är dom här två veckorna.. vi hade en etologisk studie, så vi skulle på torsdagen observera en individ av naken råttorna i 6h och skriva var 3e minut vad den gjorde, på fredagen studerade vi vargarna.... typ! hahah!
På fredagen efter vi var klara så mötte jag Elin i tc och det första hon sa till mig var "Hallå, veronica maggio står där!!", jag ba neej haha men det var det!! Så vi sa att hon är en grym artist osv och fick ta kort med henne, hon var en jättegullig person för vi trodde verkligen hon skulle säga nej för hon hade inget smink och stod med sin lilla son som för övrigt var sjuuuktsöt!! Så ja! Vi träffade veronica maggio!! Yeah!!!
Sen åkte vi till the Voice och dansa, sen åkte vi hemåt!
lördag morgon jobbade jag som vanligt, men eftersom Emma är sjuk så tog Cynthia hennes plats på sagogympan! Grymtkul var det!! Och hallå? CASH! ;) Men barnen är jättegulliga och dom vågar mycket mer nu, good for them! Efteråt åkte jag hem, fixade mig, gick hemifrån som en film haha och träffade Elin i kista efter kl 17 nångång, vi såg mohombi och sen åt vi pizzaaa haha vi är tjockisar vi vet! sen från ingenstans vid kanske halv nio kom vi på att vi kan kolla på Zinemax 5D bio! Haaaha! Skitkul! Stolarna rörde sig, man kände lukter och fick vatten på sig osv! Efter den första filmen tänkte vi dra men så stannade vi och såg en till haha för hon i kassan var sjuktsnäll och lät oss!! Tack tusen gånger till henne! Så vi kollade på den och sen vid halv tio drog vi hem! Asså alla gånger jag och elin träffas händer nått, det började i Malmö och det bara fortsätter! Haha! Älskar den där tjejen!
Idag söndag, var jag hemma till kl 15 då jag åkte till stan för att dansa med Training team, vi hade våran coach alex (yes, eric saades dansare) han är verkligen en av de bästa lärarna! Iallafall styrkan i början asså my god, jag dog men fan vad värt!! Beach 2012! Hahahhahaha! sen så körde vi koreografi och den var grym såklaaaart och sen åkte alla hem! Träffade världens finaste Frida också! Efter att ha träffat henne typ varjedag under sommaren så träffar jag henne nästan bara 1gång i veckan nu, buu, saknar bruden!
Men nu har jag skrivit en bok -.- måste börja uppdatera varjedag så jag slipper sånt här! Hahah och mina fingrar dör för jag skrivit allt på iphone.. Okej..

GODNATT!

Glöm inte att håll koll på www.soniaq.blogg.se , nya inlägg kommer under veckan! Promise!


Dans-blogg .. typ!

MIN BLOGG # 2





första gången på länge jag skriver om mina dagar!

Hela veckan har jag dansat (som vanligt) och igår jobbade jag och Emma, sagogympan gick tusengånger bättre än förra gången och jag blev kallad "fröken", naaaaww!!

Jag har lärt känna nya människor också, jättekul! Som t ex Emma som jag jobbar med och Nadja som jag dansar med på fredagar, skitsnälla tjejer! 
Idag har jag dans igen fast med training team, kommer blir grymt kul!

Nuuu har jag inget mer att skriva.. det var längesen jag skrev ett sånt vanligt blogg inlägg om min dag o så.. haha.. fast de blev ju ändå kort.. hehe.

JUSTE! checka  Pepsi hangover , Nunchucks är sjukt jävla bra, så gå in på länken, kolla videon och rösta genom att "like'a"!!!

(känns som att jag bara gör "dans-reklam" på min blogg nuförtiden.. borde få betalt eller göra en dansblogg.. HAH!)




P.s , ska fan göra en dansblogg, där jag lägger upp länkar, videos, musik.. osv!!


The voice streetdance school ♥

Nu ska jag tjata lite mer om stället jag dansar på!!

Bästa dansskolan någonsin, har verkligen alla lärare där och hela the voice streetdance att tacka för att jag fick den här kärleken för att dansa!

Tänkte dela med mig av de här grymma stället! De är typ heaven on earth! The voice har blivit sjukt mycket större nu än vad det var innan, massor av nya elever, nya lokaler och de bästa lärarna ni kan tänka er!!

Jag tänker inte skriva en lång text om hur bäst det är där, för att de tror jag nog redan ni fattar med alla tidigare inlägg och de kommande! haha.

Så, check them out!

www.thevoicestreetdance.se

Kolla alla videos också det finns fler kända ansikten som hälsar till alla på the voice, så checka alla dom på youtube!!








(bilden är tagen av mig!)

Dansabstinens.

Dance is more than just a few steps.. It's feeling, it's movement, it's passion, it's fun, it's love. Dance is a lifestyle.© - Sonia.Q

Skoltrött, vill tillbaka till Malmö!

Juste!!
Jag kom på att jag inte har berättat om Summerdrop/Malmö ännu!
Det kan jag göra nu: Jag har ju lagt upp bilder så ni kan ju förstå att jag hade det mer än jävligt kul där! Asså klasserna var så sjukt intensiva jag är glad att jag kan ta koreografi bra annars hade jag aldrig klarat klasserna där! Alla där var asduktiga också och stämningen där var inte alls som här i Sthlm, alla var sjukt taggade, glada, trevliga asså jag älskade att vara där!! Vi hade uppvisning sen också och jag har märkt att jag suger på att komma ihåg... haha men jag satte de och alla var sååå duktiga och asså åh har inga ord...jag älskade allt där!! Jag märker att jag inte kan berätta mer utan att hela tiden skriva att jag älskade det där... hah så jag avslutar med att säga... Jag fucking ÄLSKADE att vara på summerdrop det var den absolut BÄSTA veckan i mitt liv!!!!!!! Åker nästa år igen med nåra stycken, bland annat Elin och Frida! och jag och elin, vi har redan börjat planera hah! Då är jag 18år också så afterparty blir det då!!
Åååångest nu, är så skoltrött och vill tillbaka dit... har fortfarande på mig hipdrop armbandet för jag är inte redo att släppa summerdrop 2011 än... jag flyttar in i min summerdrop hoodie nu....!



♥ ♥ ♥

RSS 2.0