Strömavbrott!!! Jag fick skit my

3a784a0c26b151ec9048dcaf05271387.png

Strömavbrott!!! Jag fick skit mycket panik!!! Allt ljus blev svagare och sen släcktes det. Och jag höll på att kolla på 1408 skräckfilmen och mitt i så hände det här!!! PANIK!!! Tydligen är det i hela sollentuna...godnatt...!


Dagens Outfit

Idag ska jag till stinsen med mamma, det är ju trots allt morsdag, så man kan ju hitta på något kul!



Tunika - Gekås ullared
Bikini
- Gekås ullared
Shorts
- H&M

P.s: Ullared ligger nära göteborg,
Gekås är ett shoppingcenter där allt är billigt!

Joker









Hur kul kan man ha på en skala?

Glad morsdag!

Älskar dej mamma!



// Din Sonu.

Captured by Sonia









Morning makes you happy

Godmorgon människor!

Idag ska våran klass ha loppmarknad i sollentuna, och jag är där och hjälper till!

Hahah, det var allt jag kunde skriva om det! x)


One day

Idag så var det bellmanvandring, jag tänker visa dagen i bilder, roligare så. Jag skriver någon kommentar på slutet ist!


Vi väntade på att läraren barbro skulle komma, så att vi kunde gå.

I tåget alltså!

Yasmin och Elanie

Där var det 91st indiska hjärtkirurger, och 2st ville prata med mej...pinsamt!

Mill visade stolt upp sin spade med tessan, innan vi gick på båten.

Elanie rotar igenom sin väska, för vad vet jag inte?

Där har vi, Issas hår, yassi i mitten, och tessan dääärbak!

Stockholm i mitt hjääärta...lalala

Stadshuset!

Waves

Yassi the photographer.

Vi är i fridhem yeeeey (?)

Katt som följde efter oss.

Varning:
för extrema bilder, av en dansade och skrattande Elanie...ta ut barnen ur rummet!!





Yassi:
Whaaat?


Dessa extrema bilder är nu slut.

Lunch!



Singalong...x)

Elanie kastade lite macka...eller åtminstonde försökte!

En tupp och en höna!!!!! yeah

Påväg till kon?

Ännu ett skrattanfall....that's elanie!

Tessan gillar att titta in i kameran.

Deras mördande blick!

MU


Jag fick verkligen ihop det, med hunden!

Nu kommer alltså lite fler random bilder!






Stackars övergiven ankunge!

Yeah man!

Sen var jag,mill och tessan i stan..men mill ville inte att jag skulle ha någon bild på henne. =(

Kommentar:
Jag hade jättekul, speciellt med yasmin och elanie som jag inte brukar vara med så ofta, roligare personer kan man inte hitta!!
hahaha x)
Och föresten jag hade jättekul med tessan och mill också, om inte alla förstod det! =)

Take a minute

Jag är ledsen mina vänner! Men jag har börjat tänka på att jag sitter vid datorn alldeles för mycket!
Det är inte bra, så nu måste jag sluta vara lat och sluta geeka dator och tv, utan börja göra mer hälsosamma grejer, det betyder att jag inte kan blogga varjedag och skriva om jätte mycket. Så från och med nu blir det färre inlägg, men jag kommer tillbaka! Jag är inte borta föralltid!! Jag kommer skriva lite ibland, men inte lika mycket!!
Från och med......NU, tar jag lite time out!!

This hurts me more, then it hurts you.



LOVE /S

Argument: Våra skattepengar till kungafamiljen?

I don't think so! 

Varför ha en kungafamilj som tar våra pengar? Vi har typ högskatt nu, och mycket av pengarna man betalar går till kungafamiljen! T ex som att bekosta victorias och daniels bröllop! Varför? Varför ha en kungafamilj då? Asså turister kommer typ för att se slott och sånt, och om vi dumpar kungafamiljen, så finns ju ändå slotten där!! Vad är det som är så jäkla coolt med att ha en kungafamilj!!
Usch, jag gillar inte dom, dom gör så att vi inte har mycket pengar efter att vi betalat skatten, och därmed kan man inte göra något kul, t ex som att åka på någon resa eller nåt! Men okej, skit i det där om att vi kan ha kul hemma då, men åtminstonde låt pengarna gå till sjukvård, utbildning och annat som förbättrar samhället, istället för att betala kungafamiljen! vad har dom gjort för oss liksom? Jag blir så arg på kungen och hans familj!!! Nu har dom väl tillräckligt med pengar borde man tro, men neej! Dom vill roffa åt sig ännu mer tusenlappar!!

Motargument?


Precis som dom, gråter jag också för att kungen ska ta våra pengar!

Tessan



Gulligt va!

Superhuman

Idag hade jag NO prov och jag tycker det gick ganska bra för mej faktist!! Men mill gick hem, för hon mådde inte alls bra.
Efter SO:n som var våran sista lektion för att idrotten var inställd, så frågade jag om tessan ville komma till mej, och hon sa okej, så efter att jag,tessan och tim gick till Häggvik för att köpa nåt gott, så åkte vi alltså till mej!
Där satt vi ett tag och kollade i skolkatalogen och skrattade åt namn som var jobbiga uttala..hehe.
Sen gjorde mamma jättegoda mellanmål åt oss, Glass med jordgubbar och hallon MUMS!
Så vi satte oss vi datorn och åt, vi spelade också in när vi mimade till Superhuman - Chris Brown ft Keri hillson och Tessan mimade till Hush Hush - Pcd.
Vi satt typ vid datorn resten av tiden innan hon åkte hem vid halv sju.  Jag vet vi borde ha gjort mer, förlåt om jag var tråkig tessan! Men jag tänkte att vi kunde gå ut eller nåt, men tiden gick för fort!


Yesterday...

...Så var det alltså konsert...jag har inte så mycket att skriva om det, så jag visar lite bilder ist!


 vi hade slutat skolan tidigare, så att vi skulle få vara uppvilade tills konserten

Påväg till bussen

Mill och tessan i tåget.


Efter konserten. Jag och Yassi hade lila klänningar båda två, haha som att vi inte är tillräckligt lika redan! ;)

Måns Zelmerlöw

I väntan på tåget!



Skit cool bild! =D

Avslutar med en bild på mej och min fina klänning och sverige flagga!

Sucker!

Hahah, om inte du klarar de här spelet så suger du! Jag kom till level 5 och jag lovar att du inte klarar mer! Hahahah, ni suger allihopa!...om ni nu har lust att fösöka slå mej, höj ljudet för på level2 kommer en ljudfråga och om man inte´hör vad dom säger så har man förlorat!


Play more games at Fugly.com

OMFG!!! Måns zelmerlöw kom till

0-7e9d813ea555dedb45967a79e6826a28.png

OMFG!!! Måns zelmerlöw kom till våran konsert!!! Damn, vi var fan inte beredda alla blev så sjukt chockade!<br> Men nu är jag påväg hem, fick sällskap av yassi och issa på tåget, tack tack :)


Konsert Outfit



Lila fransklänning - H&M 250kr
Svart kofta - Gina tricot 99kr (Rea)
Svarta klackskor - Din sko 199kr
    Diadem - Glitter (kommer inte ihåg priset)

Argument: angående invandrare

Jag läste på en tjejs blogg:

Det är jävligt många som har svarat på våra inlägg om invandrare, så jag måste bara mot argumentera på vissa saker.  Att man ska offra sin kultur för att man flyttar från sitt land?
Det har ingen någonsin sagt, i alla fall inte jag. Jag tycker att de ska få gå runt med slöja om dem vill, prata sitt eget språk med varandra bara dom kan svenska eftersom att dom faktiskt lever i Sverige. Då är det ju lättare för dom, med jobb och allt möjligt, eller hur?  Det enda som jag begär är att dom ska kunna uppföra sig! Bara för att dom går runt och mördar folk i deras land hej vilt så behöver dom inte hålla på med kriminella saker i vårat land, hit dom kommer dom ju oftast ändå för att dom är trötta på allt sådant skit. Eller hur?
Och nej, jag pratar inte om alla invandrare nu precis som jag har sagt förr! Jag är inte rasist, NEJ! 

Svenskar har lättare att anpassa sig, en svensk skärper sig och uppför sig efter de omständigheter som man utsätts för.  Nej, jag skulle inte sluta vara "kristen" och börja använda slöja bara för att jag flyttar till ett annat land. Men jag skulle försöka lära mig språket och skärpa mig för fan! Jag är ny och får anpassa mig efter det som redan är uppbyggt, eller hur? Jag kan inte komma och styra och ställa och bestämma så som jag vill ha det!  Lagar är lagar och det är olika i olika länder. Så är det bara.

Men det är LÅNGT ifrån alla invandrare som är bråkiga, kriminella etc. Även fast de fördomar som folk har fått inte är helt sanna så stämmer ändå en stor del utav det. Jag tycker inte att dom ska kunna komma och ta ifrån oss det vi har, våran kultur och så vi lever, bara för att dom flyttar hit. Dom får anpassa sig efter oss och efter vårt samhälle. Jag vill kunna leva i mitt land med mina rättigheter liksom.  Invandrare är oftast stökiga och högljuda som någon av läsarna sa, vilket kan vara irriterande ibland. Om man sitter i ett rum där det ska vara tyst, vafan fortsätter man att prata för? De är oftast bara invandrare som inte fattar det där. Åter igen, att kunna anpassa sig efter omgivningen. Och ja, vissa svenskar håller också på så och såna kallar jag för efterblivna/ utvecklingsstörda. Men skyller på att VISSA invandrare inte vet bättre.
Hatar svenskar som håller på så, USCH! Förstår inte hur dom orkar babbla och förstöra, dryga jävlar.

Mina kommentarer angående detta:
Okej, vad kul för dej, du är inte rasist, tack så mycket.

Men precis som jag skrev som kommentar på hennes blogg så skriver jag det här nu också:
Men du, har du tänkt på att media kanske bara skriver mer om att invandrare gör såhär, för att dom typ inte vill att sverige ska få ett dåligt rykte! Media skriver och berättar om svenskar mördar och skit, men dom skriver dubbelt så mycket om oss utlänningar! Och just det har fått alla att tro att invandrare är så dåliga!! Man ser det som en stereotyp nu! Och du,om du skulle flytta till nu säger vi...kenya, skulle du också vara en invandrare, och om någon annan från sverige mördade en person i kenya så skulle alla ni invandrare från sverige få dåligt rykte, för att media förstärker det!
och seriöst om det där med att invandrare pratar för högt, fuck no, svenskar pratar också högt, men som sagt man tänker jävligt mycket mer på att invandrare gör så, för att dom har ett annat språk. och stökiga?...vafan, oj vi har lite fler än er i släkten förlåt oss, oj vi har lite roligare musik än er förlåt oss, oj oj oj då vi vill skratta och ha kul och sjunga med...förlåt oss?...vi ska inte behöva säga förlåt om vi vi vill sjunga skratta och dansa ska vi få göra det!
 Enligt dej så ska allt tydligen vara: 4 personer är en släkt, ni kommer med era volvo bilar och parkerar fint och prydligt, ni ringer på och överlämnar blommor till värden och sen sätter de vuxna sig vid bordet och pratar om samhället, medan barnen är på övervåningen och leker te bjudning. sen skrattar de vuxna lite tyst för sig själva och går sedan hem klockan 17.00 för att det börjar bli sent.
Jag säger inte att svenskar är så, jag säger att enligt DIG, verkar det som om att det är så!

Något mot argument?

Jag är utläning och är fan stolt!


In the zone




Bitch?

Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[ ] Slyna till någon?
[x] Slampa till någon?
[ ] Fitta till någon?
Totalt: 3

Du har:
[x] Fuskat på ett prov?
[/] Skrikit fula ord till en lärare? - asså inte skrikigt, men sagt fula ord om läraren till kompisen brevid.
[ ] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[ ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[ ] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[ ] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[ ] Bitchslapat någon?
[x] Skrikit åt någon i telefon?
[ ] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[x) Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt : 3,5

Den senaste veckan har du:
[ ] Vart full?
[ ] Skrikit åt en ungdom?
[x] Skrikit åt en vuxen?
[x] Tagit bilder på dig själv?
[ ] Vart på fest?
[x] Dissat någon?
[ ] Skolkat?
[x] Ljugit för en kompis?
[ ] Ljugit för mamma?
[ ] Ljugit för pappa?
[ ] Hånglat med 2 personer?
[x] Vart stolt över dig själv?
[ ] Haft samlag?
[ ] Slagit någon?
[x] Sökt uppmärksamhet?
[x] Gjort något olagligt?
[x] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[x] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?
Totalt: 10

När du var under 10 år så har du:
[ ] Vart tillsammans med någon?
[x] Slagit någon?
[x] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du vad sex var?
[ ] Pussat någon?
[ ] Krossat fönster i skolan?
[ ] Lär dig "dumma" saker av något stora syskon?
[ ] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[ ] Sagt något fult ord till läraren?
[ ] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 3

Övrigt:
[/] Du är tjatig i skolan? - vad menas? asså jag är alltid tjatig!
[x] Du är stolt över dig själv?
[x] Du gillar att vara på fester? - om jag får gå på några så ja!!
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[ ] Du ska dricka denna helg?
[ ] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[ ] Du ska skolka denna veckan?
[?] Du vill att folk ska kopiera dig?
[x] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 4,5

allt totalt: 25

0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer schysst av dig, och du är nöjd med dig själv.
25-40 Bitch! du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
40-55: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch


Let's go to school

Då ses vi ikväll efter skolan!


Godnatt allihopa! Vi ses imorrn!

2c459cc5b4697a3683c46c161e0316c7.png

Godnatt allihopa! Vi ses imorrn!


Spoiled



Jeansen



Nya jeansen alltså!

Infinity

"I am one with the wind
I am one with the trees
I am one with the waves
I am one with the sea"













"I feel infinity with nature and sea, I feel infinity with everything around me"



Allt skrivet på detta inlägg är citat av mej själv.
Bilder och citat får ej användas utan min tillåtelse!
mejla mej på [email protected] angående något av detta.

My worst enemy



Usch!

Love London

Måste bara skriva ett inlägg om hur great london är! jag har varit i london jag vet inte hur många gånger! och de är alltid lika kul och underbart!

Mina favorit ställen där är:
Asda - billig mat, billiga men fula kläder, öppet 24/7.
Primark - absoluta favoriten, sjukt billiga kläder!
Marks & spencers - halv dyra kläder, men snygg stil. lite rörigt ibland.
London eye - pariserhjul, väldigt högt och man ser över the river thames.
Blue water - okej det ligger inte precis i london..det ligge mycket längre ner i england, men Blue water är ett jättebra shoppingcenter.
Barrots - billiga skor.
Harrods - typ som NK
Hamleys - leksaksaffär på 4 våningar...sonia likes!
Gap - vad ska man säga? det är en jättebra klädaffär!
B.... - det bästa shoppingcentret någonsin!...om jag bara kom på vad det heter!
Thorpe park - nöjesfält, som grönan fast större och bättre!
Piccadilly circus  - härifrån kan du komma överallt, och piccadilly circus är alltid fullt av liv!

Det finns många fler ställen som man kan gå på och jag har fler favorit ställen som jag kan skriva om sen, men annars blir detta ett jättelångt inlägg, haha!

Nu lägger jag upp bilder från 2006, jag hittade inte nyare på datorn.

Blue water

Jag, bästis Preeti och hennes underbara hund som heter Tej, (Rip, Tej).

London eye.

I tåget.

Avslutar med en bild på en rosa limousin.

P.s
- Fakta om sonia: Jag åker till London varje år, där lite från pappas sida av släkten finns (och min bror) och Kent som ligger lite längre ner i england, där lite av min mammas sida av släkten bor!..alltså jag ser England som mitt andra hem!

Citylife

Idag shoppade jag med mamma!
Först åkte vi till kista, där jag stormade Gina tricot för att jag ville ha en väska, men då fick jag veta att man bara får väskan om man köper för minst 500kr, vad gjorde jag då...? Jag köpte kläder såklart! Jeansleggings fast bara till vaderna! och en Tunika med typ häxklippt där nere. Jag tänkte köpa ett linne som jag såg igår, men den när jag provade den igen ångrade jag mej, för den som ut som ett päron därbak!
På H&M köpte jag den dära fransklänningen och hudfärgad bh och en vit bh med avtagbara band.
Vi åkte sen vidare till stan med tunnelbana och gick till NK,gallerian och Promenerade i kungsträdgården för att sen luncha på någon resturang i närheten. vi åt sushi!
Sen åkte vi till södersjukhuset där min farmor ligger efter en operation (där hon hade 30% chans att överleva!) som hon sen fick en bieffekt av och fick en stroke och blev förlamad på hela höger sida...stackarn!
Sist jag var där så andades hon med respirator och var inte vaken, men nu var hon på bättringsvägen och hon kunde se,göra "mm,aa och ha" ljud, och röra vänster hand.
När vi kom dit möttes vi av min farbror och när vi kom till hennes rum där hon låg, så ställde jag mej vid hennes sida och hon tog min hand och jag tog hennes och tryckte lite för att visa att jag var där för henne. hon försökte le..de bästa hon kunde och jag kunde inte låta bli att få tårar i ögonen, fast jag ville inte visa det.
Hon är verkligen duktig och kämpar på!
och så gullig för varje gång hennes sån (min farbror) inte förstår vad hon vill säga så blir hon skit sur och bara stirrar på honom...som om att typ hon tänker idiot! och pricken över i:et var när hon slängde sin kudde på marken och bara stirrade på min farbror...haha sött!
Men senare gick vi och mamma och jag tog en liten promenad ner till vattnet där jag såklart ville leka modell!..men var sjukt nära på att tappa min väska med nya kläder från gina tricot och senare kameran i vattnet!...I'm clumsy!

Åh, jag glömde berätta i förra inlägget om igår att när mill och jag åkte till kista fick vi värsta flashbacks om barky hunddagis, för att vi åkte förbi med bussen där, och vi bah: "jaa där gick vi! Med chico! Jaa med pax,shiba och nala också!" Så idag tog jag kort!


Väskan från Gina tricot som var ett måste!

Inuti låg alltså jeansen och tunikan.



I det rummet som har stängda persienner ligger min farmor.

Tog kort på en båt..och nu kommer lite bilder jag tog då.





den här sista bilden togs från tåget!


Men nu vill jag duscha och sen blir det grillning med mamma, för pappa åkte iväg till sjukhuset för att avlösa sin bror!
Kisses!

Fransklänning från H&M.

0-5975126d91e9074c30a4ff55b2bc46c0.png

Fransklänning från H&amp;M. Ska nog ha den på jubileumskonserten ist.


ShoppingMonster

Jag var alltså med mill i kista idag, och vi hade det kul, stressigt men kul! haha...men mill köpte massa grejer, medans jag som brukar vara DA SHOPPAHOLIC bara köpte 2st nya näspiercingar..weird! men jag tror jag sparade mej tills imorrn, när jag ska till stan med mamma och shoppa massa nya kläder!
Jag är sjukt trött just nu, så jag lägger in en bild som samanfattning och säger godnatt!



Godnatt!

Godmorgon bloggen! Jag har preci

0-278ca2fc17193dd83960143a35f0d880.png

Godmorgon bloggen! Jag har precis vaknat och ligger nu och myser i min säng, snart ska jag gå upp och äta frukost, borsta tänderna och duscha. Sen sätter jag mej vid datorn.


weekend

  • Resten av helgen händer detta:
  • Fredag -  Jag ska kolla på slumdog millionaire med mill och jag ska shoppa med henne också.
  • Lördag - stan med mamma, för att hitta en grön klänning till jubileumskonserten, köpa ny adidas, köpa en vit bh, köpa nylon strumpor, köpa ett till par jeans leggings (antingen lördag eller fredag) och köpa bikini!
  • Söndag - vara hemma, duscha,ansiktsmask,mysa,kolla på tv, grilla...chillaxa!

    That's my weekend!


resten av frågorna...

orkar inte skriva alla namn, så jag skriver namnen nu och inte innan svaren!...
Ni som alltså har skickat till mejlen heter: Louise,Therese,Karro,Olivia och Pauline.

Frågor och svar:

Har du färgat håret?
Nja, i 6.an gjorde jag en typ orange brun slinga, men bestämde mej för att aldrig färga håret eller slinga igen för jag älskar min äkta hårfärg!

Vilken skola går du på?
Smk

Varför vill du blogga?
För att här kan jag skriva om allt som jag har lust med, och då behöver jag inte hålla inne allt jobbigt.
och detta är roligare än att skriva dagbok.


och vilka bloggar läser du mest?
Tessans , Mills , Egoinas , Kenzas ,  och dom som jag vet om från klassen:  här  här  här och här 

Tipsa blogg?
Tessans - för att hennes blogg är rolig och värd att läsa.
Mills - för att hon skriver om roliga saker och hon gillar inte att blogga egentligen,och hennes blogg är också värd att läsa!
Egoinas
- för hon är bara allmänt kul och har en bra humor!
Kenzas - många modetips!

Favorit resemål?
Menar du vart jag vill åka? för då är det helt klart Cypern!

Vad ska du göra i sommar?
Mycket!



2006


Tack för frågorna!


Over and out

Nu är frågestunden slut! Här kommer svaren!


Från Johanna:

är du oskuld?
svar: ja

är det ditt riktiga hår?
svar: ja!

är du fejk?
svar:
nej verkligen inte.

bästa bloggen?
svar: bästa professionela är egoinas.se, men annars är de ju såklart momarorilollolalolelollol.blogg.se och piggepelle.blogg.se

favorit låt?
svar: jag ändrar hela tiden, men just nu är den absoluta favoriten Radio - Beyonce.

var bor du?
svar: det du!

favorit mejeri produkt?
svar: Soygurt jordgubb "lika roligt att säga, som att äta!" (haha men inte soygurt, min favvo är mjölk!)

känner du flera som heter johanna?
svar: ja, min kusin och tessans lillasyster.

vill du stadga dig när du är vuxen?
svar: Yes!

har du djur?
svar: Nä, men vill ha hund!

har du playstation 1,2,3? wii? xbox?
svar: har wii, och ska sälja mitt playstation 2.

hatar du mina frågor?
svar: nä, det är bra att vara nyfiken!


Från tessan!

Har du någonsin tänkt på att dumpa mej och mill?

Svar: nej, faktist inte, däremot har säkert ni tänkt just det flera gånger? *Mill ler oroväckande just nu...*

Från mill!

Skulle du gilla mig mer om jag var blond?


svar: nej mill det skulle jag inte! jag gillar dej för den du är!!

Skulle du gilla mig mindre då?

svar:
nej mill det skulle jag inte! jag gillar dej för den du är!!



Tack mill för bilden! //Sonia
Varsågod! / Mill

Hej på er!


Detta är Marilla som skriver!
Nu är det såhär, alla momarorilollolafans, att min blogg äro återuppstånden, så gå in på den ni momarorilollolallolelollol.blogg.se sörni, gör det, men helst bara typ tessan och kanske julia och möjligtvis någon tillfår gå in tack!


Här ser ni mig, med min näsa så snällt censurerad av solen, tack solen! 

la la la

Jag hatar verkligen låtar i håkan hellström,kent, magnus uggla, veronica maggio,per gessle...osv stil!
asså dom är verkligen alldeles för tråkiga!! asså jag har inget emot sverigepå typ något rasistiskt sätt bara så alla vet, för jag älskar sverige!! =D men just låtarna är så tråkiga, man blir så jäkla deppad av såna!
Deal with it!

(och ja, mill och tessan, jag skrev lalala!)

Tv-krock

Haha, jag var alltså tvungen att skriva om detta, läste de på egoinas blogg och de var så kul att jag måste skriva om det!
Nästa år, är det eurovision song contest och champions league finalen, samma tid och samma dag! Haha, lyckat..x) Eurovison börjar 1kvart efter att champions league finalen börjat...asså hur tänkte tv gubbarna där?..asså de är ju solklart att fotbollen får mer tittare än Eurovision!
Vad väljer du?
Fotboll eller Schlager?

Ask me!

Frågestund imorrn dåra! har fått runt 20 frågor på mejlen, och några få på bloggen!
Bara att börja fråga på dåra, mejl eller blogg spelar ingen roll!


[email protected]   <------ that's my mejl!

Header

Igår satt jag uppe till elva och fixade en ny header! Den blev inte världens bästa, men bättre än den förra blev den!
Vad tycks?

MOD

Vad fan är det med mej!?
Våga sonia, våga!

Hurry

Nu måste jag göra lite andra grejer, jag har suttit här sen 11.00! Jag skriver inte mer idag, men imorrn hoppas jag!
Ciao!





S

Min namnsdags present var ju beyonce konserten,och jag behövde inte mer, men mamma var så gullig igår, hon gav mej ändå ett halsband från guldfynd som hade ett S för sonia. det var snällt, tack mamma! Jag älskar dej!


När man inte har något roligare att göra.

Vad blir ditt namn baklänges?
ainos


Har du gjort en snöängel i år?
Ja


Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?

Aldrig legat på sjukhus på det sättet!


Har en dröm gått i uppfyllelse?
Njaa, att få en kamera fast det är ju inte precis min högsta dröm!

Vad är din högsta dröm?
2 saker, att få en hund och den andra behöver inte folk veta om!


Tycker du att sengångare är söta?
Ja, dom är så sega haha, jätte söta faktist! =D


Har du någon gång testat karate?

Nope


Första sporten du gick på?
Tennis

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites


Vad längtar du mest till just nu?
Fredag nästa vecka, när jag och mill ska göra något kul...vi vet inte vad ännu. =P


Hur gammal har du tänkt bli?
GAMMAL!


Har du haft vattkoppor?
Yes

Vad drömde du inatt?
Att jag hade en rottie som bet på min mobil och sen fick jag flera tusen hundar till!


Vilken tv-serie är bäst?
Vänner och Ghost whisperer


Vad åt du senast?
Subway macka


Höga eller låga strumpor?
Låga!


Vad är du mest rädd för i hela världen?
döden,pedofiler,mördare,humlor,getingar och tandläkaren!!


Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
haha ja!

Vad har du för färg på ditt påslakan?
Vitt med rosa blommor på.


Bikini eller baddräkt?
Bikini


Snyggaste läraren?
fredrik, ensemblespels läraren!


Är du mörkrädd?
Bara när jag går ensam ute på kvällen.


Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
Ja?


Riktig gran eller plastgran?
Plast, kan användas om och om igen!


Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt, men måste ha nattlampa också!


Godaste drickan till frukosten?
Te


Vill du bli president?
Ja. om jag får bestämma allt och slippa allt politiskt skit!

Duscha eller bada?
Duscha om jag har bråttom, annars bada och duscha efteråt!


Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja...

Hur tar du dig till jobbet?
Skolan, med buss!


Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nope


Sjunger du på toa?
Ja


Vilken färg har din jacka?
Svart väst, vit jacka och blå vinterjacka


Använder du långkallingar?
nope, aldrig gjort.


Är du höjdrädd?
JA, började fan gråta och fick panik när jag var på eiffeltornet...!!


Vilket land vill du åka till?
Dubai, indien,cypern,australien...osv ..överallt!!


Vad var det senaste som fick dig att skratta?
dansen igår, när vi kom bort oss på uppvisningen!


Vad ska du göra NU?
Äta lasagne


Har du sett din bästa vän gråta?
Jag har sett mill och tessan gråta!..vet inte vad jag ska svara på bästa vän, jag ser dom som bästa vänner så jag säger ja!

Vilka vitaminer åt du när du va liten?

va?

Har du fått någon komplimang idag?
Pappa sa att mitt hår var stort..är det en komplimang?

Har du varit med i en rättegång?
Nej

Är du polare med grannarna?

Nej

Vilka språk talar din mamma?

Punjabi (indiska)

Senaste piercingen?
Näsan

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Från söder sjukhuset förra veckan. (vi hälsade på min farmor!)

Gay?
Nej

Har du däckat/spytt för att du druckit?

Nej

Har du äggat ngn?
aa

Har du täckt någons hus med toalettpapper?

Nej

Suger det här?

Ja..börjar bli tråkigt nu!

Har du varit på stranden?
Ja

Har du haft en stalker?
haha, nej, jag är mills stalker! x)

Minns du din/dina musiklärares namn?
ja!

Hur bra är din syn? 
Mycket bra! (fast kanske ändrar svaret, när jag gått till hälsokontrollen nästa vecka!) 

Har du varit på ett party?
Oja!

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
beror på!

Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?

hehe...okej (?)

Har du varit utomlands?
Ja

Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Bara varit på ett bröllop!
Min kusins.

Var är dina syskon just nu?
Immi, bor i london.

Vad var den senaste drömmen du minns?

Nattens, läs fråga nummer 13

Vilken tid gick du upp i morse?

10.54...hur fan kom jag ihåg exakta tiden!?

Vad ska du göra i helgen?
igår, var jag på skolan (jubileumsdag) och hade dansuppvisning i väsby!.

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
från tessan: ingenting (asså hon skrev ingenting, asså..det står ingenting...asså!)

När va du riktigt sjuk senast?

Förra året, november!

Vad finns i din bakficka?

Nothing

Har du färglinser?

inte på mig just nu!

Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sov

Vad är det första du gör på morgonen?

Nynnar på nån låt som jag kommer på då!


VIE


Gott!

Grönt är skönt

Jag ska ha en grön klänning på jubileumskonserten den 26.e!
Just so you know!


Waves

Något ni inte visste, inte ens marilla och tessan vet detta. Är att jag alltid har ljugit om hur mitt hår är om jag inte sätter upp det! Jag har alltid sagt att de är platt, för jag har alltid tyckt det var finare, men när min mamma var yngre så hade hon krusigt hår och min pappa när han var yngre hade han fluffat hår alltså lockigt typ...haha!
Så, igår efter att jag duschat (duschade runt 24.00 haha!) så satte jag aldrig upp det utan jag hade utsläppt när jag sov, då fick jag krusigt hår, och det är tydligen från mamma! Men nu kommer säkert mill och tessan säga att jag hade platt hår  på klassfesten, men det var för att några timmar efter att jag duschade satte jag upp håret i en lös fläta, då blev det rakt och sen hade jag hårspray också, men väldigt lite!
Så mitt äkta hår ser ut såhär:


fast jag borstade ut de lite!

Nu ska jag aldrig mer ljuga om mitt hår, det är krusigt och det är jag stolt över, för det är snyggast! =D


Dagens tack

går till tessan för att jag fick skjuts med henne till dansen, för att hon hjälpte mej öppna alla flätor jag hade i håret, hade inte hunnit till repet i tid om inte du hjälpt! och för att hon var så glad,snäll och social innan och efter dansuppvisningen! =D


Hihi, tjockis. =)

Tack!

(föresten har tänkt och börja med dagens tack, kom på det idag!)

Cozy



Mysigt med en chai latte,subway macka,mjuk kofta,tjockt täcke och tråkiga eurovision!

Eurovision = ZzzzZZZzZZ

Eurovision börjar bli så tråkigt nu, man har sett och hört allt förut!
Jag brukade alltid kolla på det förut, men nu är det som sagt tråkigt!
och för att göra det ännu tråkigare så har sverige satsat på opera..wtf liksom, opera är det tråkigaste i hela världen..antingen så vill dom inte att ungdomar ska kolla på eurovision eller så vill dom bara förlora?
usch, nu hoppas jag bara att hon inte vinner, så ska sverige få se att opera inte är något bra!..men jag låter sverige vinna nästa år däremot! =)

FLUFF



FLUFF!

Slow wind

Alltså jubileumskiten var...skit helt enkelt! Det var så sjukt tråkigt och sen när våran musiklärare ställde sig på scen för att sjunga nån jubileums låt till våran skola, så gick typ all publik därifrån och sen säger hon: ett fyrfaldigt leve för smk det leve hipp hipp hurra,hurra,hurra,hurra! Hahahah det var så fjantigt, typ ingen sa hurra!
Jag hade iaf sällskap av mill,tessan(och tessans kusin som vann choklad och var söt) , och av yasmin och isabelle!
Mill och jag provade på rulltårtor, det var kul (och gott) !
Men sen åkte jag och tessan iväg till dansen.
När jag kom dit så hade vi tydligen kommit på helt nya platser på 10min och sen gick jag och mathilda ner och letade efter var vi skulle lägga våra grejer, och det var tydligen i mitten av en hel hög med barn, så jag gav allt till mamma ist!
Jag var inte ens nervös innan showen...konstigt!
Men iaf, vi dansade och de ... jaa...asså....haha vi ... ehm...vi kom bort oss lite på slutet och började skratta!
Men sen kollade jag när tessan dansade och hon var jättebra som alltid!! =D
Sen tappade jag och mathilda bort gruppen, men hittade dom i tid för att gå till tack grejen på slutet!


En rulltårta som mill åt! mums!


Fluff och en galen tessan!






Maho beach 2

glömde skriva att den också är speciell för detta:


Maho beach

Vet ni vart jag ska!
Maho beach!
Vet ni varför det är speciellt?



Juste därför!
och jag vill bara dit för att kolla på underbara (magnificent) flygplan!


Jubileumsdag/Dansuppvisning

Klockan 13.00 ska jag vara på skolan som resten av eleverna på smk, vi ska fira att smk fyller 25år, det kommer vara massa folk där och lotteri och annat kul, det slutar 16.00 men jag och tessan går tidigare för vi har dans uppvisning idag.

Och inför dansen så har mamma gjort massa småflätor på mej för jag behöver våfflat/vågigt hår, jag ska ha tessans bagiga jeans och en stor svart tröja!

Men nu måste jag ut och ta kort på det fina vädret, med mina underbara kamera som är tillbaka!!

Sonejag

Jag vet att det bara är Mill och Tessan som typ läser min blogg...därför skrev jag sonejag!
Sonejag heter jag alltså på youtube, och nu vill jag ha förslag på vad jag kan sjunga härnäst? Jag tänker just nu på Beyonce - Smash into you och Beyonce - Ave maria.

Några andra förslag?

Föresten, jo, utöver mill och tessan, finns det säkert annat folk som läser min blogg, och jag vill att folk ska kolla på mina videon på youtube, men när klassen gör det, då är det bara pinsamt, men jag vill bli artist när jag blir stor, de är min högsta dröm!



Denna video gjordes i juli 2007. Så det låter fult...men hade inte nyare!

Mina rubriker

Mina rubriker är oftast på engelska...t ex: Diva is a female version of a hustla .
Då är också rubriken ibland från en låt...som länken till inlägget ovanför, varje gång de är en låt så skriver jag längst ner såhär:

Rubrik: Smash into you.

blablablablablabla
(asså här skriver jag en massa)

(och på slutet skriver jag):
Smash into you - Beyonce.

Typ så!
Men om det inte är någon låt skriver jag inget på slutet, och om rubriken är t ex I wanna run , så istället för att skriva I wanna run är bara en text i refrängen på smash into you av beyonce. Så skriver jag bara Beyonce. Så får man hitta låten själv!

Bara så ni vet!!!

Rip Momarorilollola.blogg.se

Mill tog bort sin blogg igår kväll....fan vad dåligt...saknar bloggen och hennes roliga inlägg! =(

Rip momarorilollola.blogg.se

Smash into you

Head down as I watch my feet take turns hitting the ground.
I should find myself in love racing the Earth
And I'm soaked in your love ,oh
And love was right in my path, in my grasp
And me and you,belong

I wanna run, smash into you
I wanna run, smash into you
Smash into you.


I AM...

Beyonce var bäst!! asså det var verkligen PERFEKT!...wow!
Hon sjöng utan play-back och hon var verkligen grymt bra på att dansa!
Jag kan inte förklara hur bra det var, så jag visar med 2 bilder!



Bilderna blev dåliga för att jag tog med mobilen.


Där nere står det World tour 2009

Köpte 2 beyonce affischer och gick fram till en man, såg söt ut och frågade snällt om jag kunde få affischer på Flo-rida och Britney spears gratis! =D

Sen när jag får alla bilder jag tog med tessans kamera då är det fina bilder! =D

taxin kom inte förrän nu! Men nå

0-2d6c99ffee321d0a718e15cf105c69a1.png

taxin kom inte förrän nu! Men något fick jag utav det! Berättar imorrn!


bästa konserten någonsin!!! Och

1256e44f27e1a44bbfd6b2314f598582.png

bästa konserten någonsin!!! Och ingen tar mina bilder, dom är tagna endast av mej och om någon vill ha får man fråga! <br> Den som tar hoppas jag blir skadad plågsamt!!! <br> Godnatt läsare!


I'm on my way! Till Beyonce kons

0-27318731dda1cbadf4dae51a2357d0e9.png

I&#39;m on my way! Till Beyonce konserten i globen!!! De bästa är att de är med min mamma!:p<br> Haha, Okej de skulle vara roligare med en kompis, men jag tycker att det här var snällt mot mamma, för sist jag var på en konsert med henne var i somras och mitt i konserten dog hennes pappa alltså men morfar, och då ville jag gå på en ny konsert för att mamma inte skulle ha skuldkänslor för att vi fick gå i mitten av konserten. Jag älskar min mamma så det spelar ingen roll om jag går med henne eller en kompis! Föresten min pappa fick åka ambulans till sjukhuset igår, han hade ont i hjärtat och fick svårt att andas, jag älskar dej också pappa! Men nu vill jag ringa mill!!! :D


bindtime!!!Haha jag tog en binda

-b67a17c9db48e17dc7ec5fed4a469fa.png

bindtime!!!Haha jag tog en binda från mill och satte upp den! Tessan och jag hade sjukt kul,och mill blev jätte röd och generad! Så kul!


Diva is a female version of a hustla

IMORRN MINA VÄNNER SKA JAG PÅ BEYONCE KONSERTEN!

Jag bokade biljetterna dagen efter att dom släpptes, så jag har bästa platsen! Däremot inte en ståplats, för jag ringde ticnet när jag bokade och dom fixade såklart bästa sittplatsen åt mej! alltid bra att betala lite extra, you know! ;)
Plus, jag går inte med någon kompis....de blir med min mamma...fan vad synd!! Ville gå med er Mill och Tessan!
aja, fuck it, bara jag får se beyonce är jag nöjd!

Fast...min kamera som jag köpte i januari som nu har varit på lagning i 3 och en halv jävla veckor, köpte jag endast för att använda just imorrn!! De var liksom den viktigaste anledningen jag köpte kameran för! Men nu...pft..fått värsta fucked up Nikon lånekamera!! Åh, men jag ska fråga tessan om jag får låna hennes, den verkar vara bra!
Åh jag ringde henne nu och jag fick låna hennes kamera! TACK TESSAN FÖR ATT JAG FICK LÅNA DIN KAMERA, DU ÄR BÄST! =D



Nu ska jag äta pizza!
Cya!

Rubrik:  Diva - Beyonce

Make it out

Jag behövde rensa min smink väska...jag låter bilderna tala för sig själva!


Allt som låg i väskan

Favorit läppglanset, ni får inte köpa likadant, så jag skymde namnet!



1. Lip Injection (sånt som sticks/svider) - köptes på souk.
2. parfym(musk) från typ Alyssa nånting...? - köptes på kicks för 75kr förra året.
3. Rouge, Lipgloss and Eyeshadow - Köptes på Make up store.
4. Maybelline Rouge - mamma köpte den till mej från kicks
5. Pennvässare som jag använder till mina eyeliners.



1. Maybelline läppstift - köptes från kicks för 2år sedan
2. Star Bronzer - köptes på kicks.
3. Mini läppglans - köptes på souk
DEN STORA LILA SAKEN ÄR MITT FAVORIT MASCARA, ONLY MINE!


1. Silver eyeliner - köptes på H&M för 3år sedan.
2. Tandpetare - kan köpas nästan var som helst
3. Läppglans - fick gratis på HomeRun för att jag fyllde år den dagen!


åh jobbiga skola!...just nu sitt

0-306990c3353662e968ff475908af82de.png

åh jobbiga skola!...just nu sitter jag, mill och tessan på en toa, tessan och mill håller på att träna till ett matteprov som är om 5min...jag är ju i särmatten så jag har inte prov idag som tur är! Men nu måste jag gå till matten, efter skolan har jag tennis och jag måste skriva nåt papper om praon, jag kanske inte hinner skriva när jag kommer hem vi får se! Puss.


TACK ALLIHOPA PÅ BARKY HUNDDAGIS

Jag fick bara lust att skriva:

Mina 2 bästa veckor under 2009 var Barky hunddagis, de måste vara de bästa som har hänt mej!
Vill tacka personalen på barkys också, Diana,Denice,Jessica och Chris..osv (och hampus, jobba han där??), tack för att ni lät oss ha kul och verkligen älska tiden på barkys! Jag saknar alla hundar där: Viktor,Min,Pajaz,Pax,Picasso M.fl
Idag när jag vaknade tänkte jag "vad tråkigt de är utan att träffa alla hundar på morgonen och få så bra motion när vi går ut", när klockan var 09.00 tänkte jag, "den här tiden går vi ut med hundarna, de som var så kul!"

Jag saknar längtandet, längtandet att komma dit på morgonen.
Jag saknar, när vi satt där innan vi skulle gå ut med hundarna, och denice gjorde trick med Min och Puma.
Jag saknar, att man fick se vilka hundar man skulle gå ut med.
Jag saknar, att stå utanför och vänta på att någon ur personalen skulle komma så att man äntligen kunde börja gå.
Jag saknar, att plocka bajs. (?)
Jag saknar, att bada hundarna.
Jag saknar, att få äta lunch där.
Jag saknar, att få gå på promenader med hundarna
Jag saknar, att komma tillbaka från promenaderna och undra vad som skulle hända härnäst.
Jag saknar, att sitta ute på altanen (rastgården) och lyssna på när denice berättade om grejer.
Jag saknar, att Diana och alla tjatade på oss att vi skulle sjunga
Jag saknar, att kela med hundarna.
Jag saknar. Barky Hunddagis!


Vad mer kan man skriva än tack för allt!!
Jag kommer aldrig glömma Barky hunddagis, och jag kommer i sommar, jag gör allt för hundar!


mitt sätt att säga tack? Där har ni en glad curry, som också älskar barkys!


Jag blir så ARG!

JÄVLA IDIOTISKA FUCKING ELGIGANTEN!
Jag lämnade in min kamera på lagning för typ 3-4 veckor sedan, och den skulle ha kommit, inte igår söndag, utan söndagen innan det, men så säger dom...den kommer på tisdag, men så säger dom...den kommer på måndag...
...VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG? LÅTER DET ELLER SER DET UT SOM JAG HAR MIN KAMERA HÄR IDAG!?
NEJ...FÖR DOM DÄR IDIOTERNA PÅ ELGIGANTEN ÄR SEGA JÄVLAR SOM SÄKERT BARA VILL HJÄLPA SIN FAVORIT KUNDER!! Låt mej säga er att elgiganten skulle fan vara stolta som hade våran familj som kunder, vi köpte fan all elektronik därifrån!! Men nu...haha fuck you...ni gick just miste om era "stamkunder"...JAG HATAR ELGIGANTEEEEEEEEN....
fan grät nyss för att...anledningen till att jag köpte kameran i januari, var för att jag ville ha den på Beyonce Konserten som är på onsdag (13 maj) för kameran var så bra att zooma med och grejer...men nu? NÄÄÄ JAG HAR EN JÄVLA NIKON SOM SUGER!!...GÅR FAN INTE ENS ATT ZOOMA MED!!!
Jävla elgiganten som inte kan skaffa nåt jävla optik...åååh...hoppas hela elgiganten och alla som jobbar där blir dödade av deras chef som sen dödar sig själv!!! NEJ!! VÄNTA! Jag vill ha min kamera först...sen kan dom dö!!!
Jag ska ALDRIG gå till elgiganten igen!
Jag hoppas att ni läsare, förstår att elgiganten är inget bra alls, det är bara skit där!

GRR!


Mango Berry Swirl

Mums, igår köpte jag 1 av dom 2 nya ben&jerry glassarna, Mango berry swirl!
Den är inte vanlig glass utan en Sorbet, och den är sjuuukt god! Den har liksom Mango bitar i sig och..
....ääh kan inte föklara mer , ska hämta och äta upp resten nu!



Let me tell you

Såhär är det.
Jag hälsar ju på min farmor på sjukhuset, för hon har opererat vid ryggmärgen (nära hjärtat) , för att hennes blodkärl hade blivit som ballonger alltså töjts ut, och de betyder att om hon inte hade opererat hade hon dött när som helst, för att blodkärlen kan spricka. hennes chans att överleva operationen var 30% eller så skulle hon kanske bli förlamad eller klara sig 100%!

Operationen gick perfekt, hon överlevde, men vi vet inte om hon är förlamad ännu.
Men en bieffekt av såna operationer är att 3-4 % Kan få en stroke/hjärtattack och resten 96-97 % klarar sig och blir bättre snabbt. Min farmor kom in i gruppen av 3-4% som kan få en bieffekt, hon fick tyvärr en stroke iförrigår...så nu lever/andas hon på respirator...illa.
Men hon kan fortfarande titta, hon kan krama om ens hand med sin vänstra hand...och som tur var så var inte stroken vid talcentrumet...utan de var längre bak. Men de finns en chans att hon kan få en andra stroke nu, eller värre en hjärtattack.
Men jag hoppas och ber att min farmor blir bättre!

Fan jag ska bli en läkare när jag blir stor, jag ska hjälpa människor!


Att bo på ett sjukhus?

Se rubrik

(nu fattar ni inget, de är meningen!)


...

Nu ska jag åka till min farmor som ligger på sjukhus!

Så jag skriver sen om vad jag tyckte om barkys! =)


Prao, dag 9 - sista dagen

Idag var det sista prao dagen...de skriver jag om i nästa inlägg!

Jag, M och T kom fram och gav Chris blommorna, som tack från mej,Mill,Tessan och Julia, för att vi fått praoa där!
Hon blev jätte glad! Fast blommorna var ju till hela personalen inte bara henne, hehe!
Första Promenaden hade jag: Medina (shih-tzu?),Ludde (shih-tzu) och Rasmus (labrador)!
Andra promenaden: Mio (labrador) , Som jag sen bytte för att mio drog bakåt, så då fick jag, gå längst fram! Med Pajaz (Dvärgpincher) som ägs av Chris, hon som jobbar där!!! :D
Sen städade vi, sen åt vi lunch (Pizza) och sen gick jag ut med: Daisy (Golden),Stina (bordercollie) och Smulan (schäfer)!
Jag gav också Diana teckningen på Ulla, och hon blev jätte glaaad! =)
Sen plockade vi bajs på rastgården och sen fick vi gå hem...Jag saknar barkys såå mycket! =(

Barky Hunddagis, var de bästa som hänt mej! Och jag ska dit i sommar och jobba frivilligt!, yippie!


En glad Sally som väntar på mat

Medina (grå vit) och Ludde (beige grå)

Stina

Daisy

Smulan

Agnes som hatar lukten av mina skor

Barbie baby

Tigra (brun) och Selma och Mio (?) finns flera svarta labradorer, så jag är inte 100%

Daisy, Smulan och Stina.


Lär känna mej



3st Intressanta fakta om mej!

1.ni som läser min blogg måste veta: att jag är en sån som blir sur lätt och då säger jag saker som gå och dö, hoppas du gör illa dej och plågas av det...osv...fast jag menar det inte, de är liksom bara när jag är sur jag säger så, jag säger aldrig så mot t ex mill eller tessan för jag vet att dom inte skulle göra något dumt, men om de är folk jag inte har någon bra relation med,inte känner eller bara allmänt hatar...då fan asså...gör något dumt och jag kommer som en rottweiler på en liten dominant chihuahua...gissa vem som är chihuahuan...jo..personen jag hatar!!!
jag skulle aldrig göra någon människa illa, jag bara hoppas liksom att personen gör sig illa av sig självt!...fast sen tar jag tillbaka det, när jag känner mej snällare!...men bara så alla vet, jag är inte någon läskig mördar person, jag blir bara sur för en liten grej lätt! =)

2. Jag vågar allt, t ex, jag och mill var på en kiosk för några dagar sen, och då var allt typ 10kr dyrare där, än på kiosken i häggvik..jag visste att han som jobbade stod bakom mej och då viskade mill till mej att det var dyrt, då sa jag skit högt: Fan vad dyrt de är här, de är dåligt, fan vad synd, jag kan köpa billigare på andra ställen,denna kiosk suger fan!
Och idag så stannade inte bussen när julia skulle gå av även fast hon hade plingat, sen skrek hon stanna och när han stannade skrek jag: SÅ GÅR DET OM MAN PRATAR I MOBILEN! och fortsatte säga det tills han börjat köra ifrån busshållsplatsen,  han typ stirrade på mej skit länge!
Sammasak gjorde jag för nån månad sen, när busschauffören körde förbi mills busshållsplats och inte stannade även fast jag skrek: HALLÅ hon skulle gå på!, sen när en kvinna gick av på norrvikenstation sa hon till busschauffören att han gjort fel och att alla vi som satt där såg det, och att jag skrek stanna..han fortsatte neka och när kvinnan gått av bråkade jag med honom sjukt länge, sen säger han: att han kan stå här hur länge som helst och argumentera om att han har rätt, då sa jag:, äh kör nu folk vill komma nånvart och du har redan förstört allas dag! så han körde vidare, sen när vi kom fram, och innan jag klev av skrek jag: du måste vara den sämsta busschauffören någonsin, jag tänker fan anmäla dej!
Jag är rätt stolt över att jag är såhär vågad!

3.
Jag är ego!
Jag älskar mej själv, och kan stolt säga att jag är bättre än alla, bättre än er mill och tessan, bättre än mamma och pappa, bättre än alla kändisar därute....jaa bättre än ALLT OCH ALLA! och om någon nånsin säger emot mej, blir jag jävligt sur, mill och tessan brukar säga emot mej ibland och då faaan asså, all hell brakes lose! Då kan jag vara skit dryg och säga att jag är bättre än din mamma, bättre än din släkt bättre än allt som har med dej och göra...osv!
I'm special, I'm better than you, I'm fucking best!....Got it?

Nu har ni säkert fått hur jag är helt fel, jag är inte alltid sur jag är inte jobbig att vara med....okej jag är jobbig att vara med, men jag hatar inte mina kompisar, jag älskar mina kompisar! Jag tar hand om mina kompisar...dom är bäst! (fast inte bättre än mej) Jag är bara självsäker, that's all!



Vill ni veta mer? Kommentera då!

Prao, dag 8

Nu ska jag skriva om min prao dag såhär istället för en lista!!

Jo, jag och mill träffade tessan på sollentuna station för att åka till praoen, då gav jag mill hennes sena födelsedags present, en bikini! Hon behövde det sen länge! Sen kom vi fram blablabla...vi gick ut med hundarna...Promenad 1 fick jag: Kajsa (Labrador) och Tindra (Spaniel?) På promenad 2 fick jag: Agnes (border terrier) och Sally (Westie) Fast jag bytte hund med chris, för att agnes drog sjukt mycket och sally segade efter man kan ju inte ha en hund som drar fram och en som drar bakåt?, så då hade jag Smulan (schäfer) och Sally.
Sen hade vi lunch, och jag åt pasta med nån röd sås och mozzarella på...(på slutet kommer det en sak som jag blev sjukt sur på, som handlar om lunchen imorrn!)...sen satt vi ute ett tag och då kom den tråkiga spanska läraren annelie, som var jobbigt social för att kolla att allt gick bra på prao platsen...men shit, när vi skulle gå ut med hundarna gick hon helt åt hennes egna väg och sen om man ska prata med nån, så får man ju ändå fortsätta gå, inte stanna och prata med den som är bakom, men neeej...fröken annelie gjorde det...hon stannade varje jävla gång hon ville säga något....asså om hon ska göra så för hon banne mej ta och gå längst bak!!...JOBBIGA LÄRARE!
Iaf, den sista promenaden hade jag alltså Tindra,Kajsa och Sally! =)

Nu kommer jag till det där dåliga om lunchen imorrn:
På lunchen idag frågade Julia om vi skulle äta pizza imorrn och då sa jag ja, sen frågade jag julia om hon ville hänga med och äta med oss, då var ju såklaaart den där nya praktikanten där och hade lyssnat på allt, och frågade Får jag följa med??...vad fan ska man säga? Nej du får inte, de är smk elevernas sista dag och vi vill fira de själva!?...åååh ja de kunde jag ha sagt vafaaan, så nu ska båda dom nya praktikanterna följa med och äta pizza med oss.....JÄVLA FUCKING NYA PRAKTIKANTER, jag ville bara att de skulle vara jag,mill,tessan och julia....åååårgh!
Så nu kommer den sociala praktikanten att vara a pain in the ass, hela tiden och vara jobbig..fuck you...de är min grej att vara jobbig!, så glad att jag aldrig träffar dej igen efter det här...försök inte vara min kompis om du ska ta min plats...jag är den glada skrattiga, jobbiga psykopat kompisen, inte du!

Förlåt, om jag varit dum nu, men jag tar inte tillbaka det, för asså...man kan ju förstå själv att de är smk elevernas sista dag och vi vill ha kul själva, utan några andra människor! Men men, nu går inte det att ändra...jag får min hämd imorrn, att igorera dom där nya praktikanterna och stänga ute dom!

och föresten ni som läser min blogg måste veta: att jag är en sån som blir sur lätt! då jag säger saker som gå och dö, hoppas du gör illa dej och plågas av det...osv...fast jag inte menar det, de är liksom bara när jag är sur jag säger så, jag säger aldrig så mot t ex mill eller tessan för jag vet att dom inte skulle göra något dumt, men om de är folk jag inte har någon bra relation med,inte känner eller bara allmänt hatar...då fan asså...gör något dumt och jag kommer som en rottweiler på en liten dominant chihuahua...gissa vem som är chihuahuan...jo..personen jag hatar!!!
jag skulle aldrig göra någon människa illa, jag bara hoppas liksom att personen gör sig illa av sig självt!...fast sen tar jag tillbaka det, när jag känner mej snällare!...men bara så alla vet, jag är inte någon läskig mördar person, jag blir bara sur för en liten grej lätt! hehe...=)

ELLOS

Vad fick man i posten?

Jo, en stor påse med kläder från Ellos!!...okej en påse med 6 klädesplagg från ellos...jag hade beställt mer kläder som inte har kommit.. ellos har tydligen levererings problem!


Mina kläder:

1st "Tunika", Gul

1st "Tunika", Rosa

1st Tubetopp, Turkos

1st Halterneck klänning, Rosa


(shortsen kommer från H&M, och på den sista bilden ser mina höfter stora ut för jag har shortsen under klänningen!)


Jaa, nu undrar ni vad de andra 2 plaggen är...haha de får ni aldrig veta!! =P


Prao, dag 7

  • Jag,Mill och Tessan åkte buss till Barkys
  • Vi kom fram och träffade julia c och all personal, två nya prakitkanter, och såklart hundarna!
  • Vi satt där ett tag
  • Sen fick vi se vilka hundar vi fått
  • Första promenaden fick jag Pax, Ziggy och Balou
  • Andra promenaden fick jag Baloo och Emil
  • Vi kom tillbaka
  • Lunch
  • Vi lekte med hundarna och satt ute ett tag.
  • Gick igen, första promenaden fick jag Pax,Ziggy och Balou
  • Andra promenaden fick jag Emil och Agnes 
  • Vi kom tillbaka
  • Vi satt där inne ett tag
  • Sen gick vi hem!
  • Slut!


    Jag lekte apport, med underbara Min!

    Min kör slalom, med hennes ägare Denice!
    (denice äger på freestyle)

    En glad Luna!



    That's all folks!

  • Not me?



    De där ser så inte ut som mej??

    (bilderna var gruppfoto på klassen, som togs på klasfesten av Marie)

    Prao, dag 6

  • Jag,Mill och Tessan åkte buss till Barkys
  • Vi kom fram och träffade julia c och all personal, två nya prakitkanter, och såklart hundarna!
  • Vi satt där ett tag
  • Sen fick vi se vilka hundar vi fått
  • Första promenaden fick jag Pax,Emil och för första gången fick jag Dux (tax)
  • Andra promenaden fick jag Curry (Bernersennen) och Baloo (nån ras?)
  • Vi kom tillbaka
  • Lunch
  • Vi lekte med hundarna
  • Gick igen, första promenaden fick jag Pax,Emil och Dux
  • Andra promenaden fick jag Alva (nån ras?)
  • Vi kom tillbaka
  • Vi satt där inne ett tag, sen gick vi ut.
  • Där gosade jag med Daisy (en golden) medans Whisky slickade mej ren i ansiktet.
  • Pratade/lyssnade på Denice när hon berättade saker
  • Sen gick vi hem!
  • Slut!


    Jag gav Denice teckningen jag hade ritat föresten, hon blev jätte glad! =)


    Bilden jag ritade på Staffordshire Bullterriern Ulla, tänkte ge Diana teckningen på fredag!

    Bilden jag ritade på Faraohunden Puma, jag gav Denice teckningen idag...ignorera strecket i pannan, den blev för stark, jag suddade den svagare innan jag gav den till Denice!

    Tessan och jag fick alltså uppdraget att bada...med andra ord hon badade jag höll!
    Här har vi en deppad Ludde
    (shih-tzu)

    Tessan badar Ludde!
    och där visste vi inte vad som skulle komma härnäst....


    ....vi skulle bada världens snyggaste naken hund BALOU! yippie...han hade typ 1 hårstrå på sin mini snopp!?
    usch...men han skakade hela tiden stackarn!

    Jag hittade en grå schnauzer bakom mills väska...naaw, så schööt!

    Heeeeeeeeere's DAISY!....hon gav mej tassen varje gång hon ville ha uppmärksamhet...naw!

    Tessan ignorerar whisky...båda verkar ha fått syn på något

    Whisky ligger och gnäller bakom min rygg för att tessan ignorerade honom, aaw pojken min!

    Medans jag klappar den däckade dundersöta daisy!

    Gamla Embla ligger där och tänker...undra om vad?...eller vem?

    Whisky kom ut från sin "Hideout" och gav mej tassen...aaaw!

    Embla tänkte stretcha lite!

    jag satt fortfarande där och klappade Daisy...och på samma gång....

    ...gav whisky lite tröst och uppmärksamhet och höll hans tass!



    That's all folks!

  • Prao, dag 5

    Åååh, idag hade jag sååå kul!

  • Jag,Mill och Tessan fick skjuts till barkys
  • Vi kom fram och träffade julia c och all personal, två nya prakitkanter, och såklart hundarna!
  • Vi satt där ett tag
  • Sen fick vi se vilka hundar vi fått
  • Första promenaden fick jag Ester (jack russel) och Trocadero (också jack russel)
  • Andra promenaden fick jag Pax (Fransk Bulldog) och Sigge och Balou (Naken hundar)
  • Vi kom tillbaka
  • Lunch: Jag,Julia,Tessan och Mill åt på Mcdonalds.
  • Sen kom vi tillbaka
  • Vi lekte med hundarna
  • Gick igen, första promenaden fick jag Ester och Trocadero
  • Andra promenaden fick jag UNDERBARA Picasso (Mopsen)
  • Vi kom tillbaka
  • Vi gick ut, och denice sa att vi skulle sjunga, efter lite övertygande från henne så gjorde vi det!
    Jag visade föresten min bild jag hade ritat av Puma (Denice's faraohund) och hon blev jätte glad, jag visade Diana bilden jag hade ritat av Ulla (hennes staffordshire bullterrier) veckan innan, och hon blev också jätte glad då!
  • Sen kollade vi på Youtube med dom.
  • Sen gick vi hem!
  • Slut!



    Jag och Trocadero

    Trocadero som njuter av att jag kliar honom på halsen.

    Trocadero!

    Jag och Picasso gosar lite innan promenixen!

    Jag tog fler bilder, fast med tessans kamera, nu hoppas jag att hon lägger upp dom på sin blog, men skriver att jag tog dom som jag tog,
    (alltså på Selma som står,Sally, 2 bilder på jackie, och rasmus inhägnad!)

  • Mobilen

    Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
    Haha jaa!

    Vad står det i ditt tredje?
    +467.....ringde till dej men lämnade inget meddelande i 3svar

    Och vem var det ifrån
    De var mill som hade ringt

    Är han/hon snygg
    oo ja!

    Smsar ni ofta?
    Jag smsar ofta, men ringer mer!

    vad står det i ditt 18:e sms?
    Visst var det vita skor, stora jeans och en svart stor t-shirt? :) <3

    Och det var ifrån?
    Mathilda

    Är han/hon farlig?
    Vet inte?

    Hur farlig?
    ?

    Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
    Oj då, har typ över tusen sms, men ska väl försöka då:
    Pappa,Mamma,Mill,Tessan,Emme,Matilda,Mathilda,Emma P, Felicia, Martina,Isabelle,Olivia,Yasmin,Siri,K...,Tim,Johanna,Lollo,Malin,Elvira,Olivier,Ellinore...osv orkar inte kolla igenom hela!

    Smsar du ofta?
    JA FÖRFAN, men jag ringer mest!

    Hur många sms har du skickat?
    7961 , det var inte många det...

    Hur många mms?
    19

    Är du beroende?
    ja, när jag inte kan ringa!

    Vem ringde du senast?
    Mill

    samtalstid totalt?
    101:02:09

    snyggast på din kontaktlista?
    Jag såklart, jaa jag är ego och har lagt till mej själv!

    Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
    Asså kamera album eller bilder?
    Kameraalbum: Bild på mej från igår.
    Bilder: Bild på mej och 2 kusiner, förra sommarn!


    många bilder har du på mobilen?
    Kamera album: 1083
    Bilder: 68


    Vilken är din favoritbild?
    Har flera, så säger 3st!
    1. Bild på mej,mill och tessan från gospel konserten
    2. Bild på hunden Whisky från barkyhunddagis
    3. ALLA ANDRA BILDER JAG HAR!


    Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
    Röd med vita ränder på kanterna, svarta knappar och halvt touch screen, den har 5.0 mega pixlar, Sony ericsson C902 och den är bara min, fuck you om du köper en sån!

    har du varit helt ärlig nu?
    Ja!

    Fel

    Alltså, mitt senaste inlägg från mobilen, fanns inte när jag kollade på min blogg, men när jag loggade in då kom den upp!?
    Bara så att ni vet, tiden stämmer inte alls in på inlägget, jag skickade de inlägget igår runt 20.00...typ!

    Nu är vi på klassfesten och de b

    0-140b98583facf62ee9d33e89ae37362f.png

    Nu är vi på klassfesten och de började segt men vi får se hur det blir! 8Ma baby! :)


    Om 1halvtimme är det klassfest..

    Om 1halvtimme är det klassfest...nu gör jag mill och tessan oss i ordning, jag bloggar nog därifrån också! Puss!


    hej bloggen, nu sitter jag i bus

    0-52d4526bdd67aa4260c9a2c953f75977.png

    hej bloggen, nu sitter jag i bussen med mill och är påväg till tessan, Föresten sa mill att jag var snygg idag. Coolt, hon brukar aldrig säga de! :D. Men nu ska vi gå av! Puss!


    P.s

    Måste bara säga från Road to inlägget att min favorit skådespelar är Jerry Lewis, som också är från gamla filmer!


    Ikväll alltså!

    Ikväll är det alltså klassfest, innan det åker jag och mill till tessan, vi fixar iordning oss där, de var meningen att vi skulle göra det hos mej men de gick inte...=), men senare så åker iaf vi tre till Häggvik och bombar stället med våran "snygghet", haha de kommer se så kul ut, för mill och tessan har likandana klänningar och sen kommer jag med min klänning och de ser ut som dom är mina "sidekicks" då, haha!

    Men nu ska jag äta lunch!

    Road to

    Bara för att jag älskar Road to... filmerna!
    Road to morroco är min favorit, alla 7 stycken road to filmerna är med Bing crosby, Bob hope och Dorothy lamour, jag älskar dom där svart vita musikal filmerna, dom är så sjukt roliga! och låtarna är också bra!

    Road to Morroco,
    handlar om att Bob (Orville "Turkey" Jacksson) och Bing (Jeff), blir skeppsbrutna och hamnar i morroco (hur stavas de på svenska?) och där händer det roliga saker och sen måste B och B ha pengar, då säljer Bing, Bob till Dorothy (Prinsessan Shalmar), sen händer det massa roliga grejer!

    Det finns:
    (i ordingen de kom ut)

  • Road to Singapore (1940)
  • Road to Zanzibar (1941)
  • Road to Morocco (1942)
  • Road to Utopia (1946)
  • Road to Rio (1947)
  • Road to Bali (1952)
  • The Road to Hong Kong (1962)

    Jag har sett alla förutom The road to Hong Kong.



    Längst fram är Bing Crosby och där bak är Bob Hope!

    RIP. Dorothy,Bing och Bob

  • Klassfest

    Ikväll är det klassfest, och jag vet inte vad jag ska ha på mej?
    Eller joo jag vet att jag ska ha en klänning som jag köpte för 1vecka sen, men inte visade upp för de ska bli en överraskning för mill och tessan hur snygg den är, jag ska ha den idag och jag ska vara snyggast av alla mohahaha!
    Men iaf, jag vet inte om det är passande att ha klackskor? Ska jag vita tights eller långa svarta eller korta svarta?
    Ska jag ha min nya pärl-näs-piercing eller blåa-näs-piercingen? Gosh jag vet inte!! Måste ringa tessan och mill och fråga!!!
    Föresten igår köpte jag en adidasväska,la undan ett par gladiatorskor på 4 butiker!!! och köpte som sagt 2 nya piercingar!
    (lägger upp bilder när min canon kamera kommer tillbaka!)

    Men nu ska jag duscha, tänkte ha håret utsläppt ikväll, när jag kommer tillbaka ska jag berätta lite mer om vad som händer idag!

    Allt är borta

    Bara så alla vet så kan jag inte lägga in några gamla och bättre bilder, för min data kraschade förut och nu är allt borta!
    Jag får klara mej med det jag har...=(


    Bild tagen av pappa förra veckan på ikea.


    Natural Beauty

    Jag läste på Asiat's blogg att hon tycker de är snyggare med smink, utan smink är man enligt henne Blek och Anonym

    men jag säger att den naturliga skönheten är så mycket bättre, fuck smink, med smink får du sämre hy, och vill man verkligen ha massa finnar och äckel?...nej, exakt de vill man inte! Nu tänker säkert ni att man kan använda massa krämer och annat skit...men tjejer tänk såhär: om en kille ska tycka om er ska han ju tycka om er för den ni är inte för att ni har kladdat ner er med massa smink!! Man ser inte alls Blek och Anonym ut utan smink, man ser hur den personen verkligen är! Man kan använda ansiktskrämer även om man inte har smink, om man är osminkad hela tiden men ändå får finnar, sure, använd krämer, men för gudskull förstör inte ansiktet med 100 lager smink, de kommer synas när du är gammal, din hud kommer vara sjukt skrynklig och usch....ät ordentligt istället, ät nyttig mat som är bra för huden och kroppen!!

    Jag använder bara läppglans och mascara ibland, och det är faktist bara det jag använder inge rouge, inget foundation...bara IBLAND mascara!! och jag har inga finnar eller nåt!



    RSS 2.0