Löööve is in the aaair!

hahaha ja säger bara; Känner honom inte, I'm a stalker och aldrig sett i hela mitt liv!

resten får ni räkna ut själv! hahah ja säger också att ja inte e tillsammans me nån de bara ja som e käär hahaha! xD

Can't take this anymore


har ingen lust att skriva men gör det ändå...

Idag var jag i täby c och där köpte jag silver örhängen, mina koss skulle ha kommit idag men neeej idiotiska företaget är seega så ja får de typ i slutet av nästa vecka...sucks big time! Dom är gula föresten inte blåa som typ alla har. och de är alltid så att när jae i täby c så äre alltid nåra kända personer där...idag var jill johnson där...hon är trååååkig men har en bra röst.


hon har bra röst, that's it! :P

jag, ja vet psycho bild men kolla örhängena! :)

superhemliginformationomsonia

Det här är en superhemliginformationskällaomsonia som skriver. Jag har uppgifter om att hon faktiskt köpte en tröja, jaa det gjorde hon, en MJtröja! Hon tyckte också att det var gott att äta ben o jerry, men nu är hon väldigt mätt.
Ja.
Så är det.


Så här ser sonia ut efter man har gett henne en puss




P.S Jag vet inte hur hela namnet MJ stavas när det är helt uttskrivet, därför skrev jag MJ. Nu vet ni, sonias läsare

mmmmmat!

Idag ska jag till stan med mami. tror jag ska köpa en tröja där...men vet inte...hmm? aja ska äta lovely food nu! haha hejdå!

Night Night



(ska inte lägga mej ännu, men jag orkar inte skriva mer på bloggen efter de här hähä :) )

hahaahahaah

hahaahhaahahhahahh

Enough is enough of this shit



Beat me, hate me.
You can never break me.
Will me, thrill me.
You can never kill me.

det räcker nu, jag orkar inte mer, vad har jag gjort dej? vad vill du att jag ska göra?

låt mig bara va.


Sicilien videoinlägg!

Jag hittade de här videoinlägget på nått ödeställe på datorn! jag visste inte ens att de här inlägget fanns! haha craaazey!
I den här filmen så filmar mill mej och tessan när jag sätter på en parodi som tessan själv kommit på av nån fjortis playahead låt! haha bästa drivet någonsin med sämsta humorn!
vill tillägga att vi är nyvakna också!



PINSAMT!


Soniiz has entered the blog

haha inte för att ni undrar men, soniiz heter jag på playahead som jag typ drooogade för typ ett år sedan! hahahaha

Jag åkte till millisen med stinsen idag! När vi kom dit gick vi först till intersport där mill inte hittade nått och sen till glitter där jag skulle köpa ett hårband men dom hade inte de i svart så vi gick till gina tricot och där provade mill massa kläder och jag orkade inte jag var typ på depp humör vet inte varför eller jo men de är over and done nu...iallafall! sen så träffade vi natalie hon praoade en av veckorna som vi också praoade på barkys trevlig tjej, den veckan hon ska praoa ska hon praoa med att FOTA LIK! fattar ni? foooota liik! asså ta kort på döda människors kroppar!! stackare... :S Iallafall! efter de så gick vi till glitter igen för jag skulle köpa örhängen och det gjorde jag! sen gick vi och åt på bk muuums! hähä! sen så gick vi till h&m där mill provade typ en bh och jag tvinga henne att prova värsta urringade glittriga linnet de var faktist snyggt på henne! om hon hade haft typ ett vitt linne under eller nåt! Sen när vi kom ut så såg jag min faster sissi! så jag gick och typ ställde mej framför henne och skrek HEJ! haha hon blev skitglad och kramade mej hehe jag har inte sett henne på ett tag för hon bor i indien. och vi började snacka en massa om att hon ska skaffa en till mops för hon har redan en men hennes mops (fuji) är för gammal för att få valpar synd det. Men om hon ska skaffa en mops så äre jag som får hjälpa henne hitta den! yippie! :D sen sa jag hejdå och jag och mill gick vidare till din sko men sen gick vi till andra sko affärer och hon provade stilettklackar hahaha hon blev skiiitlång! mer än ett huvud längre än mej! shiiit! xD sen gick vi till massa affärer och letade efter ett svart hårband till mej men vi hittade de ingenstans så tillslut gick vi till nån glassbar och åt eller okej mill åt en after eight glass och då satt vi och bestämde hela tessans typ framtid hahahaha! tessan vi berättar sen ;) Nu hittar jag på ett nytt ord eftersom de tydligen finns mysagalet och busagalet så kommer jag på att jag och mill skrattagalet! hahah xD Jag fick typ värsta knas kicken efter att vi hade ätit på bk för de var inge depp längre haha! Jag är knaaas (enligt kamran för enligt mej är han schizo haha) haha! varifrån kommer dans i teri ore? hahaha Internt skämt mellan kusiner! haha xD IALLAFALL! efter att jag och mill hade skrattatgalet så gick vi till MQ och dressman för vi skulle gå in i alla klädbutiker men vi gav upp och gick till salt där vi inte hittade nått och sen till bikbok där mill hittade ett par jeans! grattis! :P Sen gick vi till intersport och där hittade jag äntligen ett hårband sen kom min mamma för hon hade varit i kista och hämtat this is it biljetterna till bion som jag och tessan ska gå på på söndag, mamma gick in i vinn och jag och mill gick nånstans sen kommer mills mamma och mill får pengar och går och köper jeansen på bikbok sen åker mill hem och jag lämnar tillbaka hårbandet för de var fuuult och jag köper ett skittunt hårband på glitter istället och sen åker jag och mamma hem och nu är jag hemma!


mill med klackar! :P




(i början av videon säger jag: jag filmar nu ho haha!)

Creds till mej för jag har skrivit mycket och jag borde få typ VG för de här om jag i svenska...kan inte få MVG för jag skrev inte mina känslor och miljön och lukt och sånt...synd såntdära! hahahaha

Jag har gjort en helt egen videoblogg som jag tänker lägga upp!! pinsamt pinsamt!

VIKTIGT LÄS!!!
JAG VILL INTE ATT OM NÅGON FRÅN MIN KLASS ELLER NÅN ANNAN KLASS I SMK LÄSER DET HÄR SKA BÖRJA SPELA UPP DET FÖR ALLA! SOM NI GJORDE MED MINA YOUTUBE VIDEOS! JAG VILL INTE DET SÅ GÖR INTE DET!


I'm out

Idag ska jag till stinsen med bästa mill! Jag ska köpa maaaassa onödigt! sen ska jag bli tjock med säkert typ bk elr donken! vi får se vart mill vill gå :) ! och ikväll ska jag träffa mah ladies sissy och daniella! :D
Nu taggar ja så byebye! <3

Föresten! jag ska se this is it på söndag med tessan! skriver mer om de ikväll elr imorrn! :)

Time out (LÄS!)

Jag måste skriva av mej och jag kommer skriva ganska mycket för jag känner att de är viktigt att få ut det här.
Alla ni som står nära mej (ni vet vilka ni är) borde verkligen läsa igenom det här speciellt 1an.

1. Jag vet att jag är tjatig...jag vet! Men jag vill liksom inte förlora dom kompisar jag har och jag vet att det är fel att vara tjatig då men de är typ de enda sättet jag vet...jag har haft så många kompisar förut och varit jätte stolt! Men dom var alla falska, man kunde inte lita på dom alls! från halva sexan till sjuan hade jag bara en kompis men hon gick också vidare och lämnade mej...nu har jag några få äkta kompisar och jag vill inte släppa er! Ni betyder så mycket för mej och ni är dom enda som är äkta! Ni finns verkligen där för mej genom allt! T ex, de som hände för mindre än en vecka sen...att hon alicia började skriva massa skit och hota mej och allt, där vill jag säga ett stort tack till Elanie,Yasmin,Tessan och Mill för att ni funnits där ni är guldvärda! Yasmin och Elanie ni tänkte bråka med henne och sånt och jag ville verkligen inte att nått skulle hända er och jag skulle aldrig ha förlåtit mej själv om nått hade hänt er! så jag träffade henne själv, hellre att nått händer mej än er <3

2. Jag HATAR rasister! finns inte så mycket mer att säga om det! eller jo, jag har hamnat i bråk med rasister 3 gånger nu...en gång i somras, en gång i tisdags och en gång till efter det...så jag haatar dom! är man rasist mot rasister om man hatar rasister?

3. Jag gillar inte hur jag är...asså när jag är med mill och tessan är jag för det mesta mej själv asså skrikig,galen och när jag är med dom kan jag vara kaxig och grejen är att jag vet att jag är kaxig och galen och typ vill skratta heeela tiden...men när jag träffar nya personer så håller jag liksom inne det...jag är typ feg? och sen ångrar jag mej att jag inte gjorde såhär och såhär liksom...jag vill liksom vara den jag vet att jag är...när jag gick i rälsen (lågstadiet) sa nån från klassen att jag var kaxig och jag gillade de så jag fortsatte liksom! T ex: En gång när en tjej från klassen försökte sno mill från mej, då var jag kaaaxig haha! jag ba din mamma blablabla :P och en gång när två äldre tjejer satt på en gunga som jag och mill ville ha, dååå blev jag suuur haha! och sen en gång när en kille som var 1år äldre hade tagit min cykelnyckel och jag blev skitsur och slog honom med en spaaade hahahha! Sen började jag smk och då blev mitt liv sämst...allt bara förstördes...asså visst okej 9Ma är dom bästa och jag ångrar inte att jag går i smk men jag önskar bara att jag kunde få börja om igen!

Ni som orkade läsa igenom det här tack! :)

Jag hoppas att ni förstår hur grymt mycket ni betyder för mej ni är ÄKTA kompisar och inte falska som vissa andra...love you <3


Ikea makes JUL!

När ikea lägger ut sina jul/vinter grejer så vet man att de är juuul! Jag älskar vintern och julen! de är alltid så mysigt då! :D
Idag ska jag till ikea med föräldrarna till ikea och bara njuta av julstämmingen! :D

BLOGAWARDS!

Nu börjar blogawards! Pizza,Chips,Dipp och Cola check! godnatt allihopa!


Mini Sonia

Fick en fråga för några veckor sen...hehe borde ha svarat på den tidigare :P

Fråga från Amelie: Hur såg du ut som bebis? kan du möjligen lägga upp en bild? fin blogg!

Svar: Jag kan lägga upp 2st videos! tack jag vet jag har en fin blogg ;)

här kommer en video...lägger upp den andra när jag har mer tid :)




skruva upp ljudet annars hör ni inte!

Lilla jag, är hemma hos mina kusiner och typ släkten är där och allt sånt och jag är typ 1 år och alla vill dansa med mej! i videon ser ni min kusin Hina och mina kusiner Usman och Kamran. Fan vad söta alla var då! jag säger inte att dom inte är de nuu! xD

de ska vara en video till där jag typ garvar...fast den orkar jag inte lägga upp nu! :P

mind gaames

LÄSKIGT! tänk på nån kändis och han listar alltid ut det! Jag tänkte på britney spears först,sen beyonce och sen Chris brown han visste alla!! Skit läskigt!! :D

klicka på länken! :)

http://en.akinator.com/

keeebab!

Veeet ni vad jag får till luuunch!? Min bästa mamma köpte kebaaaab! oooh I loveee kebab! :D <3

Atchooo (stavning?)



Atchoo eller nej just han heter prosit!! haha prosit är lätt min favorit för han är såå gullig haha de är han i gul mössa som är brevid toker! :P  Jag har verkligen inget att göra så jag skriver bara lite random saker nu hahaahah! juste okejeokejokej yasmin forever är din låt I give up ! :P  hahaha men jag har iaf Krazy - Pitbull isf! hähä man lbir aaaldrig trött på den!
Idag ska jag kaaaanske åka till slussen och kolla när mill och tessan spelar fast jag är inte så säker på om jag orkar! Så jag kanske ska till stinsen som är närmare och kolla när david och hans grupp spelar fast jag vill inte gå själv nån som vill följa med!? :P
Nu ska jag baara kolla andra bloggar hähä sen får vi se vad jag ska göra! lyssnar föresten på Thriller just nu! you close your eyes and hope that this is just imagination...

2ÅR!

den 21.a oktober 2007 gjorde jag min blogg! för två dagar sen fyllde min blogg 2år!!!
GRATTIS I EFTERSKOTT BLOGGEN PÅ DIN 2ÅRS DAAAG!!! :D

SÅ GLAD ÄR JAG!!! PLUS 100GÅNGER MER!!! HAAAHA xD

Lägger ut min favoriiitlåt
(tessan du visste inte att de här är min favvolåt va?) för min blogg kommer finnas FOREVER!


Craaackii "head"

hahah bara jag och sissy som fattar rubriken!
OOKEJ! TA ETT DJUUUPT ANDETAG FÖR NU SKA JAG SKRIVA MYCKET!!
mitt pekfinger har masssa plåster på sig så de känns skit konstigt att skriva???
Men! IDAG började vi med sovmorgon! när vi kom till skolan hade vi NO men vi fick våra SO prov också jag vet de låter konstigt men äsch! jag fick iaf G och är nöjd med de för jag haaaatar ekonomi och längtar inte alls till jag blir vuxen och måste ta hand om mej själv! blääääääh...Sen efter non så lämnade mill mej för hon skulle till tandläkaren och då blev jag ensam...suck...för tessan är sjuk den jäveln! men vi hade engelska sen och då kollade vi på en film som heter Boyz n The Hood som handla om en kille som heter Tre som typ bor hos sin mamma men sen flyttar till sin pappa som bor i typ "ghettot" i LA där har han liksom sina vänner och sånt där och typ en dag så hamnar hans kompis Doughboy och nån mer i fängelset (då är dom barn) och sen sju år senare så får man se att dom har fest för att Doughboy har kommit ut från fängelset typ, sen så senare i filmen så får man veta att Doughboy's bror Ricky ska gå på college han är liksom duktig och pluggar och sånt han behöver 700p eller mer för att komma in på college. Sen en dag så ska Ricky åka och köpa nått till sin fru typ med sin kompis Tre och då ser dom typ att ett annat gäng kommer i en bil och de gänget är typ sura för att Ricky råkade hamna i ett litet bråk med dom, så Tre och Ricky börjar springa sen så går dom skilda väger för att förvirra de andra gänget och då ser Tre att de andra gänget kommer och ropar Ricky's namn skithögt och då ser man hur Ricky börjar springa men de andra gänget skjuter honom i benet och sen 2 gånger i magen och sen ramlar han och dör och Tre springer fram och börjar gråta sen kommer Ricky's brorsa Doughboy och dom hjälps åt att bära Ricky's kropp till bilen för att köra till hans hem där deras mamma och Ricky's fru och bebis är. Senare så får Doughboy och hans 2 kompisar sin hämd och skjuter ihjäl dom som dödade Ricky och sen nästa dag så snackar Doughboy med Tre och han undrar om de här är hans liv att typ döda folk och sånt skit och sen säger Tre att Doughboy har iaf en brorsa kvar och så kramar dom varandra. Sen får man veta att Dougboy blev skjuten till döds två veckor senare.
Filmen var den bästa jag har sett och han Ricky han var jääävligt fin! haha fett synd att han skulle dö liksom! Och jag kunde inte låta bli att gråta lite när han dog...men filmen rekomenderar jag! skitbra asså!!!
Efter engelskan så hade vi lunch och efter lunchen hade vi svenska och då typ redovisade vi de som vi gjorde på skansen...höhö inga kommentarer! Sen skrev vi utvärdering om arbets/yrkesmässan som var igår och jag skrev baaaara massa negativt för de var jävligt dåligt informerat och allt!
Sen så skulle vi ha grupparbete men jag och micko orkade inte jobba så vi gick ut och "läste" i båset :P
Nu är jag hemma och har ätit cheeseburgare! gööött! Och ska nog baara chilla nu! för nu har vi HÖSTLOOOV sen veckan efter de så är det PRAAAAAO!  jaag äääääääälskar barkyhunddagis!! Tessan och jag ska fråga om sommarjobb :) Barkys for life!! :D


Där i bakgrunden är finfinfinfinfina Ricky sen i gult är Tre och brevid honom är Darrin "Doughboy" :)

buhu

Måste göra klart de sista av författarporträttet...hatar de här! hatar skolan!! hatar aaallt!!! :(

GAAARV

Idag hade vi arbetsmässa på norrvikenskolan punkt punkt punkt! de var inte så "mässigt" eller vad man nu ska säga? haha, men seriöst de var inte det, ingen gjorde nått... men men på lunchen så åkte yasmin,elanie och isabelle hem till mej. Vi åt piroger mumsmumsmums sen börja elanie ha pillowfight med yasmin och jag satt bara och garva haha de enda jag tänkte på va att jag borde ha min kamera så jag kunde filma eller nått! xD
Jag har inte skrattat så mycket på länge asså!! haha dom är crazy! :P Vi skulle vara tillabaka  i skolan typ 13:10 men vi kom typ en halvtimme försent, but so? ingen bryr sig! Påväg till bussen skulle jag försöka ta kort på elanie när hon typ hoppar runt en lyktstolpe (vet ni hur långt tid de tog för mej att skriva lyktstolpe haha shiit) ööh de gick väl sådära...lyckades sista gången hehe! Sen på bussen så börja yasmin säga att de lukta äckligt och sen så märkte elanie och issa att jag hade hundskit på min sko och de var de som luktade! asså uuuusch! sen typ flyttade dom hela tiden för dom ville inte sitta brevid eller nära mej och sen kommer typ en klass och sätter sig vid oss och dom vet inte att de luktar äckligt sen så säger en av dom att de luktar skit och då börjar dom andra också me de! asså fuck you!! haha men sen när vi kom tillbaka hände inte så mycket...sista föreläsningen sov jag typ så...fett chill! hah!
Nu är jag hemma och lyssnar på michael jacksons dirty diana! bästa låten yeea!...föresten nåra från min klass och andra nian satte på mina youtube videos så alla kunde se...fan vad jag skämdes! men dom slutade när yasmin skrek till dom att jag inte ville de...haha tacktack! :))

yasmin och issa

issa och elanie

elanie och yasmin

elanie

elanie,issa och yasmin...(lägg märke till hur elanie ser ut som en ballerina, flyyger fram :P ) <3

elanie (de tog lååångt tid för mej att få de här kortet haha! :) )


elanie och jag :) <3

elanie springer efter yasmin och jag har ingen jävla aning om vad jag står och ler för :P

issa och yasmin tänker typ döda mej... :O haha skoooja <3

yasmin och jaag :P <3

Haha yasmin ba whaaat?? haha <3

Dom typ hatar mej för att jag trampa i bajs! haha :P <3

suuuugen

Jag vill ha cola och pizza!! :P men ska lägga mej snart. ska försöka att inte tänka på imorrns arbetsmässa skit grej som alla vi nior ska på...vi ska typ till norrvikenskolan och sen vet jag inte mer...ska vi vara där hela dagen?
ANSWER MY QUESTIONS SOMEBODY!?

Godnatt -.-


Catfight om Chris Breeeeezy?

Nu är det så att det verkar som att de börjar bli bloggkrig?? mellan yassi och tessan ? båda vill ha chris brown men vem vinner??? :P
(klicka på bilderna så ser ni allt, ps kolla kommentarerna oxå!)

vs



asså ni måste ju fatta att de här är ett driv inlägg där jag försöker härma falsksanning?? :P

Heeelt craaaazy!

Haaha! idag har varit en heelt craazy dag asså! hon den dära tönten alicia har lagt ner nu så de är bra! Sen, juste! Haha ni har väl alla sett inlägget yasmin skrev? asså inlägget under de här. Efter lunchen typ så säger hon att hon vill ha en blogg och jag tvingade henne inte till att skaffa de!!! :P Så jag erbjuder mej att hjälpa henne, så när hon skaffat bloggen ska jag hjälpa henne med designen och hon vill ju fixa headern själv så jag låter henne, haha jag dooog av garv, nää driver hon var jätteduktig ;) Men sen sitter vi håller på med bloggen riiiktigt länge sen när hon är klar skriver hon 2 inlägg.
Jag tycker ni ska läsa hennes blogg för den är jäävligt kul och bra! haha, klicka HÄR för att läsa yasminsdriv.blogg.se. :D

P.s för att reta dej yassi, så vill jag bara säga att jag äter en mozzarella macka, mmmuuumms, hähä, du är inte den enda som älskar ost! ;P

yääzz is in thaaa house! (LÄS)

whaaaaaaaaaaaaaats uuuup den bästa yaasmin häära xD hähä sitter i datasalen me sooonia i skolan -.- skiit tråkigt men de chill vi överlever tror jag :P jaja va ska man göra me de tråkiga livet haha elr jo du kan ju sjunga with you me chris brown då blire nog myycket bättre ;) men om de inte blir bättre så sjung forever istället du kmr nog bli skiit hipe..jag blire iallafall xD hähä in your face mootha fuucka haha är fett hipe idaag hihi ska äta i stan (slipper den äckliga skolmaten...sonia måste äta den!!:P:P:P)  haha in HEER face hähä..o ni som läser den hära bloggen haha tur för er ni får läsa mitt coooola inlägg haha yeeh good for you!;) haha well well ska sluta skriva nu buhu :'( see laataaaah alligaaataah ( för ni som inte kan engelska de betyder ses senare aligator xd ) haha ///den bäästa underbaraste yasmin V.A haha you know me but i don't know you haha to bad for you suucker hahah ye sister see you soon :D:D byyyye suuucker (smooth criminal to you all and to all a good night)

 haha jag och min loover making lööve xD<3 (haha driver men ärligt det är min man!!!:P )

-

1. Jag är skittrött på de här.
2. De har gått för långt.
3. Mitt självförtroende är typ på 0.
4. Tessan är duktig.


,


05:42

asså shit, igår kväll började min förra bästis alicia skriva till mej på pa och vi har i inte setts på typ 1år eller vänta nu vi träffades en gång i somras men då hände de lite grejer... så vi träffades inte mer. Igår iaf skrev hon till mej och börja bråka om att de e fel att vara muslim och massa sånt skit. Jag skrev då på min profil på pa (mikrobloggen) att jag e stolt över att vara muslim och sen börja hon kommentera en massa och de blev jobbigt jag typ grät ett tag men iaf 05:15 på morgonen ringer hon mej och börjar skrika om att de e fel att vara muslim och att vi ska tagga till vårt hemland och aldrig komma tillbaka! sen säger hon gå in på pa och sen lägger hon på. Jag går in på pa och ser att hon har skrivit massa om att jag inte värd nåt och att jag inte borde ha kompisa etc etc... Jag blir sååå arg och ledsen på sånna! Hennes kille är fan feg för han slog en tjej! och han e rasist! Typ hans fel att hon har blivit sån! usch! äckel!
Jah behövde bara skriva av mej...nu ska jag försöka sova och sen ta itu med de här imorrn eller idag eller nått...


Mexikooooo <3

Min faster samina är ju i mexiko för hon jobbar där numera! OCH vet ni vi skaaa ju hälsa på!! de kmr säkert vara ofta! weeii! Mexiko here I come! <3
snackar dom spanska där?

I Can Transform Ya

Jeremih - Hatin' on me


Fabolous ft Jeremih - My time


Chris Brown ft Lil Wayne & Swizz Beatz - I can transform ya


Chris Brown - So cold


Jay Sean ft Lil Jon & Sean Paul - Do you remember



Host Host

Jag har haft hosta i 2veckor nu för ingen anledning alls! Gick till läkaren förut och han sa att de inte var nått fel på mej... hmm...jag tror jag vet varför jag hostar men hur fan kan jag få hosta av vp? har inte fått de förut! Igår frågade Sissy om jag ville men jag kunde inte för jag hostar (jag tror ni vet vad vp är, kan inte skriva vad ifall nån ur släkten läser de här) och jag hatar de här! men de börjar bli liiite bättre nu! så ikväll ska jag ut med Siss,Nina och Daniella ;)
Nu ska jag läsa lite bloggar! :)

20090808085349
Tyckte bilden var kul :)
Bild från:
weheartit

P.s Siss om du läser de här så måste du ringa mej vid 18:00!!


Har inget roligare att göra!

Jag har hittat maaassa gamla bilder från typ 1-3 år sedan!
här kommer några:



Mina och Emmies fötter <3

den dära lila mobilen jag fick på julafton, fast gav till min kusin ist :)

Tennisen för 1år sedan. jag i rött och lollo i svart <3

häggviksjoggen eller nån orientering...kmr inte ihåg. På bild: Micko,Julia M,Norea,Mill och Tessan.

Jag och Ellen på vallen när de var nån typ vinteridrottsdag eller vad de nu heter! haha :P

Jag på väsjöbacken, där bakom mej ser ni elvira  <3

den fick jag på julafton av min faster samina,hennes man ali och min bror immi! tack :)

Jag leker med olivias hund Nalle :)

Jag och Yasmin i våra blåa jackor hehe :) <3

Haha tessan! bakom henne ser ni norea :)

Tessan,Mill och Julia äter pizza. Vi hade håltimme och gick till julia och åt pizza! yum

Tessan har kuuul! :P

Vi har kuuul! xD

Jag gjorde om mill till nåt :P hehe sötis :)

Haha mill och tessan! :) <3

Tessan och Mill och Astrid lindgren...tessan gör nåt snuskigt med astrid...ha respekt för de äldre statyerna haha!! xD

Om ni inte visste de så ligger parkeringen ditåt, annars kan dessan ungadamer visa vägen! haha

Jag i min pakistan cricket tröja :)...stolt paki <3

haha tessan! :P



De var alla bilder!

snart ska jag kolla på blog awards så jag måste fixa chips,dipp och pizza NU!

öppet hus

Idag hade vi öppethus på våran skola, de var tråååkigt men dagen gick rätt snabbt ändå! Föresten lyckades jag sätta i min näspiercing som jag köpte i sicilien! den var ju för tjock men jag lyckades idag! häähä tryckte i den! xD
Men nu ska jag nog ringa mill eller nåt! ;)

BouncE

BouncE sveriges största danskompani genom tiderna ska lägga av! varför? dom är ju bäst!!!
Fredagen den 23 april kl 20:00 och Lördagen den 24 april kl 15.00 och 20:00 (år 2010) så har bouncE en avskedsföreställning i globen som heter The Last Bounce. Där dansar dom till nummer från tidigare föreställningar och blandar det med helt nya. Den 22 oktober släpps biljetterna på ticnet, med andra ord så släpps dom på torsdag nästa vecka. Jag kommer att köpa biljetter direkt! för jag har snackat med tessan så de är bestämt vi två ska på The Last Bounce! Hiphop all they way! tungt! Vi ska ha riktigt jävla kul! precis som the voice fast ännu bättre! jag är redan taggad!! Fast de är fett synd att de är sista gången bouncE uppträder!





The last Bounce

Läs mer här

Idol?

jag ska kolla på idol ikväll! det är helt sjukt, jag tycker idol är tråkigt ju! den enda anledningen som gör att jag ska kolla är för att dom har michael jackson tema. Jag ska bara kolla för att dissa alla och bara kommentera hur dåliga dom är osv ;)
No way att jag skulle kolla på idol och ha kul liksom haha! de var liksom okej när de var första idol, då var de liksom spännande och nytt (haha spännande och nytt snackar jag om sex nu?) men nu äre bara tjatigt och boooring! Jag ska dock kolla nästa år men de är bara för att min coola kusin kamran ska gå på audition och om han går vidare då ska jag helt klart kolla! :) jag tänkte söka till idol men jag har 3 anledningar om varför inte:
1- nästa år är jag 16år och jag kan gå på audition, men jag vill hellre satsa på gymnasiet för att de är första året.
2- jag hatar programet så varför ska jag söka liksom?
3- om man vinner idol blir man bara känd i sverige och jag vill inte bli känd i sverige för sverige producerar bara skitlåtar, däremot skulle jag vilja söka till typ american idol för då blir man känd i usa och blir man känd i usa då är de större chans att man blir känd överallt!

Men nu ska jag skriva ett till inlägg! :P

It's gonna take a lot to drag me away from you

Karl wolf ft Culture - Africa

Gammal låt men fortfarande otroligt bra! för att använda mammas ord: Old is gold

Låten går ut till alla nära & kära! Familj,Släkt,Vänner!

Engelska: I love you!
Svenska: Älskar er!
Punjabi: Mainu tuhadde naal pyaar hai
Urdu: میں آپ سے محبت کرتا ہوں۔
Arabiska: أنا أحبك

Svääänska

Vi har svenska i tvåtimmar och vi har grupparbete om nobelpriset och sånt, men ingen gör typ nåt förutom carro, hon är duktig hon och hon säger att hon har grymt tråkigt :) Karl sitter typ och lyssnar på musik? :P
Men vad ska jag göra i två otroligt långa timmar?
Hehe, yassi och elanie träffade tydligen honom igår och han berättade nåt för dom och idag berättade dom för mej och haha jag har verkligen förstört för mej själv! Jag är så duktig haha visst? xD. ååh jag ska aaaaldrig göra så igen!!! svär!!! heeehe... :) ni kmr aldrig få veta vem och vad kära bloggläsare! förutom mill,tessan! och yasmin och elanie om dom två nu läser min blogg och om ni gör de kan ni väl kommentera? :)
Nu ska jag vara inne på fb resten av tiden så! jag skriver nog mer när jag kmr hem ist!

Se upp Sonia!

Blåmobil,Vita kläder?, kort, korthår,svarthår...ser jag ut så?`Nu måste jag verkligen se upp! går han på bussen går jag av! xD


Everywhere we are

Idag åkte niorna till skansen för att gå på nån hantverksmässa...det var iskallt ute och de snöade innan! Mina fingrar typ bröts.... -.-
Men påväg till skansen alltså i bussen från centralen så var de typ fullt men jag,tessan och mill stod i mitten asså vid dörrarna. Jag hade med mitt headset så jag lyssnade på musik och då fick tessan lyssna hon också och då lyssnade vi på våran låt everywhere we are av Jeremih och vi typ sjöng skithögt och sen kom låten Krazy av Pitbull ft Lil jon och haha då typ började vi hoppa och dansa och sjunga till den! haha feeeeest! vi typ snubblade och ramlade flera gånger! xD
Sen på skansen var de kallt och vi gjorde inte så mycket förutom att typ kolla på djur!...FYI tessan såg sin "lover" :P

Never gonna leave you

20090403101902

det snöar!!! Äntligen!!! Visst är

0-6034d625eb468554e0e9066772eb6283.png

det snöar!!! Äntligen!!! Visst är de regnblandat, men so? de snöar!!! Jag blev överlycklig när jag såg det jag typ skrek och sprang runt:p this made my day!


Konsert...

Idag har vi konsert i edsbergskyrkan...inget mer att säga om de haha! Vet ni!! jag har MJ's this is it på min mobil!!! weeii! :D

Inatt släpps MJ's sista låt!!!

24:00 amerikansk tid släpps MJ's sista låt som heter This is it på radio! 06:00 kan man höra den på radio i sverige! Jag ska fan vakna 05:55 för att få lyssna på låten! Så jävla taggad just nu!!! :D
Läs mer HÄR

Igår kvällens outfit



Skinnjacka från bikbok - 399kr
Cardigan från Ginatricot - 99kr
Tröja från New yorker - 150kr
Jeans leggings från Ginatricot - 200kr
Höga stövlar utan klack från Din sko - 300kr
Svarta tumvantar som inte syns på bilden från H&M - 99kr

hejsan! Är hemma nu och de är fan

50713e87b12da8b7b873da6aa33e5ab6.png

hejsan! Är hemma nu och de var fan iskallt ute! Jag skriver mer imorrn för jag är jättetrött och chillar bara framför teven just nu... så godnatt allihopa!:)


No matter how much I try not to; I can't stop thinking about you

20081215055535

Hittade en bild på mej och tessan från 2005 eller 2006???


tyckte också de var konstigt med 2007! så den är antingen från 2005 eller 2006? :P

I know


jag 2007


See you later

Jag kom hem för några timmar sen bara så ni vet. Nu ska jag duscha och fixa lite grejer i mitt rum för senare ikväll drar jag till rotebro för att träffa Nina och Sissy som jag inte träffat på typ 3år! ska ha riktigt jävla kul! haha :)
om jag hade några bilder från 3år sen på oss tre skulle jag lägga upp dom, men nu har jag inte de... :(


Mills hund alous ras träff!

Idag ska jag på mills hund alou's ras träff!! Men andra ord bernersennenträff! :P
Jag ska följa med till det! och de kmr bli skit kuuuul! kameran följer med! :D

1,2,3 SNAP

Idag var jag på skolan och efter det gick jag och mill av i norrviken för att gå till ica och köpa grillchips,lök dipp, sour cream and onion dipp och cola och sen hyra film! sen tog vi bussen hemåt och då gick mill av på sin busshållsplats jag såg honom där han skulle ha gått på bussen men gjorde inte det!! och jag fortsatte hem för jag ville byta till mys kläder för jag tänker ju inte sitta men jeans och kolla på film liksom! kmr inte ihåg vad filmen hette men den var väl...udda! :P I filmen var det tre tjejer och när en av dom hade gjort nåt så körde dom gimme five tre gånger medans dom sa one two three och sen tog dom den högra handen upp och klickade med fingrarna och sa snap! och nu gör jag och mill så hela tideeeen! xD
Vet ni jag körde slalom med mills hund alou också OCH jag kanske ska på bernersennen träff med mill imorrn weeeeii! :D
Vet ni idag såg jag båda killarna som jag tycker är skitfina! en på skolan och en när jag var påväg hem på busshållsplatsen! hihi :)
Nu ska jag chilla framför teven och kanske kolla igenom hela skolkatalogen igen! :D


Höst




Skolkatalogen OCH gymnasieguiden!

Igår fick vi skolkatalogen och gymnasieguiden!!! Fan vad jag blev glad! :D
I gymnasieguiden så kunde man göra ett test och jag fick flest poäng på naturvän alltså kunde jag bläddra till naturvän sidan och där kunde jag se alla gymnasier som passar mej och innan jag fick den hära katalogen så visste jag att jag ville gå på djurgymnasiet med hund eller djursjuksköterske inriktningen och sen i katalogen kollar jag på gymnasierna och där står djurgymnasiet weeeii!! :D



årets

Kolla hur konstig jag ser ut! asså de var fan fotografensfel! hon var helt weird! hon typ ville att man skulle titta på taket eller nåt! blev jävligt irriterad på henne! Förra årets foto blev isf bättre...tror jag? :/

förra årets

jag har mina anledningar...

nu tar jag bort ett inlägg och ändrar kanske på några andra...jag kan inte skriva varför...men ändå det behöver inte ni veta...none of your business! :)

Hääj!

Haha, är skit taggad inför dansen idag! okej det är jag varje tisdag men ändå! haha! har inget mer att skriva faktist! så ciao!

Haahaaha!

Jag har svenska just nu men gör inget för tillfället!
Idag hade i Gförhör på NOn om genetik, när vi var klara så satt yassi och elanie där ute och asså shiiiit! tessan gjorde det ännu värre när hon sa en grej! mer kan jag inte berätta, men det är fan heeeeemskt!!! nu blev det jobbigt! ååh jag ååångrar mej! xD

Nu kanske jag ska göra något annat än att blogga! bloggar kanske mer när jag kommer hem!
Ciao

Oh no I didn't!

Idag var jag med mamma i stan jag skulle köpa knäskydd för dansen men typ inga passade? sen hittade jag ett sista par i small på stadium och dom passade yes! så dom köpte jag, sen köpte jag en vit halsduk ockå men behöver verkligen köpa en till fast svart! Men i alla fall!! När vi var påväg hem så skulle vi ta hem och då stod han där! jag började garva och jag vet inte varför! kanske för att det var pinsamt??? jag vet inte varför!!! Men han var såååå fin! och när jag gick av stod jag baaakom honom!! hehe det lät lite weird sådära men äsch!...Han var finfinfin! nu ska jag sluta skriva om det haha!
Nu har jag uppdaterat tessan och mill så nu får ni fan ta och kommentera! :P och alla ni andra också för den delen! :D
nu tänker jag duscha och sen sätta mej och kolla på någon film...blir säkert step up igen.
P.s glad kanelbullensdag föresten, jag har redan ätit 4st! hehe

jag vill skrika...

...men inte på något dåligt sätt! jag vill bara skrika!!! höhö :P


inget speciellt att läsa i detta inlägg...just so you know!

Idag var det ju skola, och våran första lektion var matte...issa kollade på min mobil och jag hade en bild där som jag inte ville att någon skulle se, sen visar hon mej bilden och frågar mej vem det är, jag får panik och tar den ifrån henne ihopp om att yassi och elanie inte hann se nåt, sen frågar issa vem det var och jag kunde ju fan inte säga nåt...så jag typ nekar och blir röd och börjar skratta! då vill ju såklart yassi och elanie också veta och jag kan inte säga vem! Helt plötsligt bara flyger det ut ur mej, jag säger till issa att jag inte kan säga för att dom två vet vem det är...och därifrån var det tydligen inte så svårt för yassi att lista ut vem det var som jag hade på bild! och dom börjar typ asgarva och man hör elanie bah staaalker staaaaalker! Asså fan vad pinsaaamt!! xD Nej jag tänker inte berätta vem jag hade tagit kort på...trodde ni verkligen jag tänkte det???
I alla fall, efter skolan så gick jag och tessan med mill till tandläkaren i rotan och efter det när vi kommer tillbaka till stationen så har mill glömt sin mobil och vi skyndar oss tillbaka för att hitta den sen så hittar vi den inte någonstans och när mill ringer sin pappa och tar upp sin mapp så ligger hennes mobil där i! asså haha, du måste leta lite mer mill! :P
aaja, nu ska jag bara chillaxa hemma och imorrn blire skola igen fast det är ju en kort dag så it's all good!



RSS 2.0