Mitt hår.. ♥

klippte håret idag, men ska låta det växa ut nu till som det var på första bilden.. saknar mitt hååår! :'(


Jag älskar att dansa !

Har redan planer för när jag gått gymnasiet och fan vad jag ska satsa! överdriver inte, har snackat med mamma och ska skicka in ansökan och så till ställen om mindre än 1år :)
Iallafall, det är allt jag har att säga nu, för att jag kommer nog inte skriva på ett tag! har skola, dans, familj, vänner och så vill jag ha egen tid, ska sluta spendera så mycket tid vid datorn och att alltid ha en press på att man ska skriva på bloggen är jobbigt! så nu tänker jag inte skriva förrän jag själv vill, så med det lämnar jag er för ett tag! Ha det bra, ta hand om er! Ciaaao!

Hur kan man sakna någon så mycket? ..

.

Här har du ett nytt inlägg bella!!

Hej people! Bella tjatar på mig att jag ska skriva på bloggen mer, haha så de här inlägget tillägnar jag dig bella! haha, sitter på bussen just nu med bella och linda, vi är påväg till skolan :) mitt lov var det bästa på länge! och ser fram emot påsklovet nu eftersom det är inspelning då också och veckan innan lovet åker jag till london! t-a-g-g-a-d !! igår hade jag dans och fan vad bra det gick! var så grymt koncentrerad och satte koreografin skitfort! jonas's koreografier är alltid så galet tunga!! :D har dans idag också längtar fett mycket men de kommer vara så mycket folk på den klassen så de kommer bli jobbigt -.- menmen! dans är dans så jag skiter i alla andra :) nuuuu ska jag sluta skriva! Herrååååå !

"Jag lovar!" / Skrivit på iphone , fixar texten sen!

Heeejsan!! Jag har inte skrivit på länge i knooow men ändå har jag minst 15 besökare varjedag... hmm? haha, menmen! Nu har jag sportlov! Och min danstränare jonas valdes spelar in en film som heter vi alla gillar olika, och jag är statist i den! så det är inspelning hela den här veckan! Det är grymtkul att vara där och spela in, även om man bara är i bakgrunden! i tisdags spelade vi in här i sollentuna och vi börja 8:30 haha, och idag och imorn i stan! får se var det blir sen :) har träffat massa nya människor som är helt underbara och vi har jävligt kul tillsammans! mest är jag nog med elin och jackie för att elin och jag går på samma dans :) måste bara säga, har aldrig garvat så mycket som jag gjorde igår, jag, jackie och nilo stod där vi skulle stå och väntade på tagning, sen börjar vi snacka om nått så säger jag och nilo till varandra säg walla?! ja svääär! sen sa vi samma till jackie hon sträckte ut handen och sa jag lovar! skiiiitgulligt!!! hahahah asså ni fattar inte men de va feeeett kul!! hahahah ! så idag, träffade jag linda & elin i tc sen träffa vi diana och så mötte vi jackie sen träffa vi alla andra såklart, sen var de inspelning och vi filmades inte i början så vi satt bara där sen gick diana och en till tjej då var de bara jag, elin och jackie, sen så filmades vi men vi visste inte vad vi skulle snacka om så vi typ garva åt allt ist haha typ människorna som gick utanför o kolla in haha och nära stureplanskillar som stirra som fan! haha xD sen slutade vi runt kl 17:30 och då var diana tillbaka så vi fyra gick till ica och sen espresso house där jag tog en frapino och elin en chai latte, så satt vi o snacka massor, fett mysigt! sen tog jag 18:15 bussen hem! Imorn, ska vi vara på plats 9:30 så de blir att vakna tidigt! men de är luuugnt! taggad som fan! De här kommer bli en grymfilm sen! längtar tills den kommer ut! Ska sova nu, ska upp 7:00 yeey! haha, Godnatt!

RSS 2.0