music means everything

Ahmir - the climb


Ahmir - a milli


Ahmir - bye bye
, den här går ut till min morfar, mormor och farfar, saknar er & älskar er, vila i frid.. ♥


Lyfe jennings - if tomorrow never comes



den här låten berör verkligen! älskar den här, så skön att lyssna på och den betyder verkligen nått!

JAG VILL DANSADANSADANSAAAAA...

...JAG VILL DANSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



VILL GÖRA OOOOM DEEEEEEEEEEET!!!!!!!!

#!%@&*

åkte till tessan, va hos hne ett tag sen åkte vi till täby och kolla på folk som uppträdde, vi vänta mest på labyrint och jacco och medina som skulle kma, men de va massa äckel rock sen när de kom dancehall dansa ingen för idjoterna som planera dehär hade allt i en teater så alla satt -.- vi va skituttråkade sen kmr labyrint och dom säger att jacco e sjuk.. så vi blev skiiiiiitirriterade så vi går ut efter att dom kört vår betong och så sitter vi sen kollar vi på dancehall och sen ska amal komma och ja ville träffa hne but noooo vi måste åka så hinner inte träffa hne elr se medina... UFF asså ja blev så jääääääävla fucking arg!!!! på alla dom som fixa dehär alla dom skyller ja allt på!!! ja tar ut min ilska imorn på min andra blogg , tro mig kmr va sur länge asså -.- tessan gjorde mig iaf pä bättre humör då, men aja ska sova gonatt.

i'm back for now

idag har jag varit sjuk och sen åkt till tensta träffat amal lite snabbt sen åkt till stuna träffade elanie där sen gick hon o jag o träffa tessan och b , sen chillaaaaa vi där vi va skiiiitflummiga sen efter så decka ja o elanie, ja mådde fett dåligt, hade ont i huvet och hade lite svårt att andas så ja va kände att ja behövde åka hem.. så elanie tagga oxå för hon skulle möta jenni, så vi sa hejdå till tessan o b och så mötte jenni på stationen sen kom tåget o sen har ja varit hemma sen dess och typ mått skiiiit.. måste bli frisk till imorn för ja o tessan ska se medina i täby då om jae frisk då kmr de bli tuuuungt! aja nu sitter ja o kollar på shanghai knights medans ja skriver här på iphone, men snart ska ja till sjkh så måste upp snart ändå.. allt typ snurrar nu så ska sluta skriva.. btw har ny blogg som e låst, www.soniaqureshi.blogg.se skriv till mig om nån vill ha lösenord o allt, beror på vem de är som vill ha, ger inte ut till alla, men aja,
PEACE !

i wish i was ...



kmr inte skriva på ett tag, men säger kort;
skolan e bra och dom som går där e skitsnälla, såg match igår med tessan o elanie i vallen sollentuna united vann.. på fredag förhoppningsvis ska ja träffa dom igen och på lördag blir de medina med tessan i täby. sen äre väl skola oxå under veckorna såklart, i september ska jag se A380 landa i arlanda och resten får vi se vad som händer, för just nu äre bara skit, mår dåligt och ingen kmr nånsin fatta vrf, jag tänker inte skriva bok för ni behöver inte veta allt.
så, hejdå.


i put on a fake smile before i walk out the door, i laugh even though my heart is sore, you think i'm happy? that's cause you can't see the truth anymore.

hon är bara min!!

JAG ÄLSKAR MIN MAMMA MER ÄN ALLT I HELA VÄRLDEN !



there's no guarantee that life is easy



there's no light to break up the dark, seems like my world is falling apart and i can't find my way out anymore

here we go again with that illuminati shit..

(klicka på bilderna så blir dom stora)

kolla på den här!!

Kanye west - Power


well, jag såg precis kanye's nya video som heter power (ovanför), videon är 1:43 lång och de första intrycket man får är gamla symboler kanske från en tavla elr nått och att de fint men att man blir förvirrad av att inget hänger ihop. men! allting representerar nått alla symboler har en mening och förstår man symbolerna så förstår man exakt vad han menar med "power".
det börjar med en bild av kanye som står mellan massa pelare, det är 2 på varjesida och hela han är mörk asså han har inget ljus på sig förutom ögonen som står ut eftersom de är upplysta och med de kanske dom menar han är upplyst från insidan och pelarna betyder bland frimurarna visdom. läser man elr vet man mycket om frimurarna så vet man att bland frimurarna om man ska initiera nån så står den personen mellan 2 pelare och den som ska initieras ska stå som om att han är den 3e pelaren asså pelaren i mitten. när kanye står där sjunger han "in this white man's world, we the chosen ones" är han en av de utvalda? ska han initieras? och med "white man's world" menar han illuminati då? nästa symbol är hans halsband, man ser en del av halsbandet och det är horus, ni kanske vet vad horus öga är, det är det högra ögat av horus, men här ser man hela ansiktet oxå och horus kommer ju ifrån gamla egypten och är deras god of the sky.

ögat har jag skrivit om innan, att flera artister gömmer ena ögat på olika bilder och att i triangeln finns ett öga.

för frimurarna symboliserar ögat mycket, frimurarna har olika grader och för en person att komma till nästa grad beskrivs som att ögat av horus öppnas.
så, kanye står mellan pelare som om att han är påväg till de upplysta alltså illuminati och han har ett hängsmycke av horus.. hmm kanske han bara gillar egyptiska symboler? haha
när videon fortsätter och man får se mer av "tavlan" ser man två tjejer med horn och det föreställer två gudinnor i gamla egypten, dom hade oxå horn över huvudet, när dom sätter kronan på nån drottning i egypten.

ser ni likheter nu?

en av dom som sätter kronan på henne heter isis och hon var mamma till horus och hon var enligt egypten den som skyddar folk som dör när dom kmr till "livet efter" döden.
och ja, de har nått att göra med videon, keep reading! haha

sen ser ni att när kanye står där har han ett svärd som hänger precis över hans huvud och det står för att han kan dör närsomhelst pga hans power asså makt och precis efter ser man nån försöka döda honom med en kniv men det händer inte utan scenen ändras och man ser 2 personer hoppa inåt med svärdar och ska döda honom.
och eftersom han har makten är han kungen, de kallas killing of the king och bland frimurarna är det här en ritual som en person måste gå igenom för att kunna komma till den högsta graden i frimurarna som är 33e graden (3+3=6 666= djävulens tecken) om man ska kunna komma in där då måste man"dö" och sen "återfödas" det är bara en symbolisk död asså personen dödas inte utan typ mördas på låtsas kan man säga och när man sen återföds är man en "helt ny" person enligt frimurarna då.

bilden som är på singeln till power ser ut såhär, och det är vad som hänt efter att dom där personerna hoppat in och "dödat" honom i videon. ser ni att han har en krona på sig?
men i videon rör aldrig svärden honom utan stannar och formar en triangel precis över hans huvud som troligen bara visar att det var en symbolisk död . men det som den formar är frimurarnas symbol.
ser ni att kanye har en gloria över huvudet precis under svärdet? och hängsmycket är precis i mitten? ser ni vad det formar för symbol?

exakt, frimurarnas symbol, "the square and compass"

Kanye säger, "goodbye cruel world, i'll see you in the morning" i frimurarna så kallas initiations processen "long night" som avslutas med ett upplyst uppvaknande som en ny person och det är först då som man har all makt aka power.
that's all!

LÄS DEHÄR!!! LÄÄÄÄÄÄÄS!!!!!!!!
men nu har JAG nått att säga! haha asså alla som "vet" nått om frimurarna har inte alltid rätt? dom vet inte allt som händer bakom stängda dörrar hos frimurarna, allt det som jag skriver och vet det vet jag av allt jag har hört, läst och sett... men jag och dom kanske har fel? frimurarna grundades inte för att tro på djävulen liksom, det är bara vad alla tror. vi vet nåra ritualer inom frimurarna men vi kanske uppfattar ritualerna på helt fel sätt? och sen illuminati var från början grundad av de "upplysta" de som visste lite mer asså smarta personerna asså typ professorer, vetenskapsmän .. för att de tyckte att kyrkan inte berättade allt och överdrev saker.. illuminati står ju liksom för de illuminated alltså de upplysta (smarta) sen vet jag inte hur folk har fått för sig att de tror på djävulen, men genom det som visas i olika musik videor de förstärker bara människors tro att illuminati och frimurarna är satanister, jag hatar ju illuminati o allt pga det men tänk om jag och alla har fel? tänk om det inte alls är som alla tror? ingen vet ju e-x-a-k-t vad illuminati och frimurarna vill och gör. och varför är sååå många människor med makt med i illuminati och frimurarna om det är så hemskt? och nu tänker ni säkert, aa dom tror ju att de djävulen som hjälpt dom.. men asså nej, dom har själva kommit så långt i livet och gjort rätt saker!! de inte nån djävul som hjälpt dom, djävulen e ond vrf skulle han hjälpa? om nån skulle hjälpt dom då skulle de va gud! men iaf, tänk om illuminati är sånna som vill prova nått nytt? tänk efter, dom var emot kyrkans lära, dom tyckte inte att kyrkan lärde på rätt sätt men eftersom att kyrkan ville döda dom inom illuminati och inte lät dom säga sitt så blev illuminati en hemlig sekt istället och de kanske ville prova att tro på djävulen ist för gud bara pga de kyrkan gjorde mot dom? och sen frimurarna dom tror inte på djävulen och inte allah, buddha elr nån annan gud heller, alla är välkommna i frimurarna förutom kvinnor men män från alla religioner är med och de tror bara på en gud, de vill inte ha olika grupper utan de tror på att de finns en gud utan namn så att alla kan va jämlika. är frimurarna verkligen så farliga? men jag vet inte som sagt, jag skriver de jag hört,sett och läst. men folk uppfattar saker helt fel för att t ex hakkorset som nu associeras med nazister, asså de va från början en symbol som skulle ge tur inom hinduismen, buddhismen o sånt.. men nazist idjoterna tog den så nu tror alla att de en negativ sak!! -.- och asså de som typ hippies, vissa hatade hippies ba för dom ville ha en grönare jord liksom, dom ville inte ha krig elr kärnkraftverk för att de förstör jorden, folk var emot dom men kolla nu.. nu behöver vi en grönare jord, jorden förstörs för varje år, månad, dag, timme, sekund som går, nu hör man överallt hjälp oss förhindra växthuseffekten lalala.. de här ville hippies att folk skulle göra för länge sen innan de förstördes mer.. ser ni? folk tror vissa är helt fucked up för de dom tycker och förut var jag emot illuminati helt men nu asså jag tänker ha en open mind för vad alla tycker och tänker, jag tänker inte vara vääärsta killuminatiii freak!! för jag vet faktist inte exakt vad dom vill för folk kan lätt hitta på och överdriva saker, men om de sant allt som sägs då kmr ja lätt va emot illuminati, men just nu hatar jag dom inte men jag gillar dom inte heller, utan vi får se med tiden som kmr ;) samma med frimurarna. plus jag har aldrig låtit sånt här typ förstöra min musiksmak? jag hatar inte folk om dom e med i illuminati elr nått nu, asså ja har lärt mig nu att hata nån bara för personen e med i illuminati t ex, de e som att hata nån bara för att den personen är t ex buddist.. och man ska inte hata folk för vad dom tror på! om nån hatar mig elr ogillar mig för de jag skrivit kan den personen fan hoppa från nån bro för de här är vad jag personligen tycker och de står jag för och jag tar liksom ingens sida utan jag argumenterar båda sidorna!
ja, jag är intresserad av illuminati, frimurarna, symboler och sånt men inte för att jag älskar elr hatar det utan för att de bra och intressant att veta!! om nån hatar mig nu för de jag tycker då tänker inte jag hata den personen för vad den tycker för att man får tycka vad man vill, utan jag kommer hata den personen för hur den personen tänker.
hate me or love me, it's your choice ;)
men nu vet ni!!

PEACE OUT!!

parken zooooooo / veckaaan

igår, jag vaknade kl 4 sen somna ja om sen vakna ja vid fem för amal ringde mig och då hade ja skitbråttom så klädde på mig fixa allt och pappa skjutsa mig till tåget sen märkte jag att ja glömt ta med mig nått att äta -.- men i tc så mötte jag amal och sen gick vi upp till bussarna där alla skulle va med sina grupper amal va i en annan grupp men jag va med olivia och sen på bussen satte vi oss längst bak och ja snacka med en tjej som heter sandy sen sov vi i guess haha sen när vi kom fram till parken zoo i eskilstuna så spöregna de fortf -.- men vi mötte upp alla från vår grupp sen svara vi på massa frågor o kolla på djur o skrev om typ deras hägn hur de såg ut och om de va bra o passade blabla sen va de lunch så jag och olivia mötte amal så gick vi o åt sen efter gick ja o amal ut ett tag och olivia bytte typ skor medans hahaha sen kom vi tbx och vi gick typ ut igen fast alla vi den här gången haha och sandy kom oxå sen gick vi med amal för hon skulle köpa glass sen gick alla för att kolla när komodovaranerna skulle äta och de va feeett lång kö så jag, amal och sandy chilla utanför ist sen typ åt inte dom utan gick in haha iiii alla som stod i kö hahah stod där för inget medans vi tre kunde se dom helt perfekt inomhus hahaha sen kom olivia och typ våran grupp och vi skulle ut men sen typ tagga 3orna hahaha så vi satt där ute sen kom amal o sandy oxå sen gick olivia till komodovaranerna igen så vi gick oxå men dom åt fortf inte så  vi gick ut sen fatta inte vi vart olivia gått så ja messa hne o sa att hon skulle komma till asien huset sen kom från en heeelt annan sida och ja, amal o sandy ba hur fan kom hon dit!? hahaha hon hade typ gått runt hela skiten hahaha sen sätter vi oss där inne och kollar på nån trädleopard skitsöt! men stackarn gick typ samma runda om o om igen.. typ först två varv på marken sen förbi vattenhålet som upp i trädet och sen mjauade den där och sen ner och så samma grej igen.. vi snacka om hur synd de va om de va ensam och att dom inte mår bra i fångenskap sen typ gick vi ut igen haha gick ner till ett ställe med tak sen gick ja och olivia o köpte glass sen kom vi tbx då gick jag, amal o sandy till kängrurna skiiitsöta!! speciellt albinon!! sen va de nåra längst ner en av dom hade nått lååångt som stack ut mellan benen haha, vafan e de? ben? arm? de ser ut som hans kuk..hahahahaha neeej de va svanseen!! HAHAHAHA asså haha jae bra på att skämma ut mig :$ haha sen börja de regna igen så vi gick till bussarna där mötte vi olivia sen hade 2 killar från tagit våra platser med de löngt för vi satte oss med dom hahaha men de lugnt för vi snacka o sååå haha sen kom vi fram till centralen så sa vi hejdå till olivia sen gick ja o sandy till donken och sen mötte vi amal för hnes buss va seeeg haha sen sa ja hejdå till dom för ja skulle ta pendeln och dom tbanan , sen kom jag heeem fixade saker lite snabbt sen kom my parents hem och ja fick da vince koden på dvd!! yeeehey!! sen sov jag i guess haha
idag, ska jag soooooooova haahahaha!
imorn, ska jag jobba på arlanda!
söndag, ska jag... javet inte?
måndag - fredag, blir de skooola! och förhoppningsvis träffa nån elr nåra kompisar efter och maybe gå till streetdance festivalen oxå!
lördagen, ska jag o tessan se medina i täby!! yeah man!! :D:D
söndagen, chilla hemma!!

VECKOPLANERING? U GOT IT!



first day at spånga gymn!

idag började jag i spånga, jag kom dit 5min sent.. bra där -.- men jag va inte ensam som tur var! en tjej som heter amal var oxå där så vi hittade tillslut stället och sen satt alla i klassrummet och vi satt o lyssna i 100år sen fick vi rast så jag o amal gick till djurhuset och kolla på chinchillor o ja vene vaad haha sen tbx till klassrummet fick mer papper sen tog vi kort och när vi vänta så träffa jag marlon! ja visste inte att han gick däär! haha och sen träffa jag eeevaaa!! matte och no läraren från min gamla skolaaa!! hon ba heeeejj!!! ja såg inte henne först sen ba heeej! asså skit chockaad! haha sen sa hon att hon jobba på spånga nu ja ba yeeey!! för då skulle ju jag få ha hne men neeej hon jobba på högstadiet -.- men de lööögnt för de känns ändå skönt att ha en lärare från sin förra skola där! haha och seeeen va de lunch så vi tagga ner o åt sen gick vi ut o snacka o grejer, schysst tjej asså, sen va de lära känna övningar hahahah bilder xD och man skulle lära känna varann o grejer hahahhaha och ja träffa nåra folk från sollentuna som ja inte kmr ihåg va dom heter haha och sen tagga viii fick sällskap av amal på bussen ett taag sen fortsatte jag med sollentuna tjejerna och sen hämta pappa mig och sen köpte vi pizza och sen har ja suttit här ett tag! :)

en annan grej, jag har läst klart hela da vinci koooodeeeen!!! på engelska oxå yeah! asså vilken awesome bok!! de verkligen den enda boken jag fastnat för och varit så insatt i!! jag ville hela tiden läsa den och längtade efter att få läsa den!! läste i tåget, bilen, på en parkbänk, innan ja la mig, kollade inte på tv på 4 dagar bara för jag hellre läste!!! ska låna ut den till tessan imorn så får hon läsa den! nu läser jag dan browns the lost symbol! och den har jag oxå fastnat för! haha men asså de handlar fett mke om symboler och hemligheter i sånt och de gillar jag! jae t ex intresserad av illuminati och frimurarna asså i don't like it men de spännande att läsa om! aja ska inte börja med de här nu, men asså kom på att i the lost symbol så säger en mason, as above so below och nu fattar jag vad de betyder, tecknet till de är baphomet (bocken aka djävulen) som pekar upp med ena fingret och ner med andra. asså javet såååå mycket just nu! free masons är egentligen inte sånna som följer djävulen asså nej jag tar upp det här i ett annat inlägg nånannangång haha pallar inte skriva bok nu xD

nu ska jag vara social med tessan! imorn har jag skola igen, haha tagga xD

justejuste jag kan hela nato phonetic alfabetet!!! lärde mig de i london! :D

Alpha, Beta, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf, Hotel, India, Juliet, Kilo, Lima, Mike, November, Oscar, Papa, Quebec, Romeo, Sierra, Tango,  Uniform, Victor, Whiskey, X-ray, Yankee, Zulu . :D JAG KAN DE UTANTILL YEAH! FLYGLEDARE NÄÄÄSTAAA!! HAHA förklarar i ett annat inlägg vad de för nått ;)



P E A C E !

skriver av mig, behöver inte läsa,

ni behöver verkligen inte läsa det här!

asså, det händer för mycket på en gång, jag kan inte klara av aaallt nu, det tar verkligen på krafterna, och det här är inget som man bara kan glömma så lätt, de sätter sig lååångt ner och man kommer aldrig glömma det, försöker glömma men sen blir man påmind om och om igen och bara jag tänker på de tänker jag att om jag ska ha de här med mig resten av livet vill jag inte leva.. ni vet inte hur många gånger den tanken har gått genom mitt huvud men jag försöker orka! jag ska orka! hur länge ska jag säga såhär?.. jag tänker på alla som jag älskar hur dom får mig att orka, ibland funkar det bara inte när jag är som mest nere och då sätter jag på ett fake leende men det håller inte länge, jag säger att jag mår bra, jag är glad, jag skrattar.. bullshit, ibland måste man ljuga, jag vill inte att mina vänner ska må dåligt pga mig? jag gör allt för att se dom glada även fast jag inte är glad men det kommer spricka snart känns det som, jag kommer inte kunna fake;a de här föralltid.. jag är så fucking trött på draaama! jag önskar att allt kunde ordna sig! att jag slipper de här minnena och dom här falska människorna! men mest av allt minnena .. jag vill ha boooort de nu!! de fuckar verkligen allt.. hehe de där va lite ironiskt.. ni kommer inte fatta men aja, vet ni? jag saknar en person, som jag träffade i lördags, den personen fick mig att glömma allt som hänt för en liten stund.. jag kan bara säga tack till den personen stort tack och hoppas du mår bättre nu ♥ skönt att de inte blev en sååå lång text..

hoping the silence would take this pain away, cos no one else is here to wipe my tears when they fall, and no one hears me screaming, but these four walls, so I'm calling out your name, hoping you'd hear me, got both hands on my heart, hoping you'd feel me, can someone help me find my angel..

skaka rumpaah

Lördags, kl 9 på morgonen åkte jag till kungsan där var de rep inför the voice och sen kom sean banan dit och vi repade och sen stannade jag och teresa ett tag och sen tagga vi hem och efter jag kom hem så fixade jag mig blabla sen åkte jag in till stan igen och träffa teresa och så träffa vi elanie och gick till kungsan där marlon o massa andra var sen tagga teresa och jag stanna såklart med elanie, jenni, marlon och brandon och lina sen kom yasmin och erik och amal oxå och ja träffa melody! som inte jag träffat på 100år! sen träffa vi merve oxå vid donken och sen gick vi på led till typ mitten där alla var o kolla på the voice de va fett varmt så jag, jenni och lina gick ut o drack sen gick vi tbx och sen tagga jag backstage och träffa alla dansare och vi dansa där o taggade sen skulle vi ut på scen bakom sean banan och vi facka uuuur!!! de va gaaaalet!!! var inte alls nervös!! de va tuuungt!!! :D sen tog vi kort med sean banan, lazee och sen gick ja ut igen o mötte my friends och sen va de flo-rida och så sjöng han loooow!! asså de va sjuktkul!! sen gick jag backstage igen och då tog jag, luciana och lisa kort med QUINCY JONES!!!! asså en legeeend!! han har gjort allt för michael jackson sen han var liten!! WOW! :D:D och sen va typ allt slut men asså skrev typ inte allt för pallade inte nu men asså de va en tuuuuuuuuuuung kväll!!! vill tacka mina underbara vänner för en grym kväll! och the voice streetdance school för chansen att få dansa bakom på scen bakom sean banan och alla dansare!! TACK! ♥


jag, luciana & lisa med quuuiiincyyy jooones!!! :D:D:D

jenni, amal & yasmin! :)♥

elanie och yasmin hahaha ♥

flo-rida från backstaage!! hahah kolla minen xD


Fun stuff !

idaaaag, träffade tessan i tc sen gick vi till kungsan, gick ett varv och träffa johanna och helena där sen gick vi fyra till plattan sen giiiick vi väärsta omvägen till tingsrätten där tessan o johanna skulle fixa nått sen var jag smaaart o sa att tbanan gick till tc så vi gick dit men den skulle inte kma på ett tag så vi booombade med bilder hahaha sen kom tåget så vi rulla och tessan, johanna o helena skulle till stuna så vi tog tåget så gick dom av där o jag mötte mamma i norrviken fick en tröja för de va för varmt sen skulle ja tbx till stan så gick längstbak för elanie hoppa på i stuna, sen gick vi till kungsan och gick ett varv haha sen satte vi oss där de brukar va vatten de var nåra tjejer som rappa o grejer haha not good at all faktist! sen kom yasmin, amal, ice & senait och vi satte oss där igeeen haha och kolla på nåra som spela basket sen gick vi typ till tbanan och sa bye till ice och så gick jag o elanie o mötte min seeeega kusin i tc sen sa vi hejdå till han oxå och sen rulla ja o elanie tbx till plattan där yasmin o amal var och sen kom erik oxå sen karina oxå och amal hade min systemkamera så hon tog typ tuuusen bilder haha sen gick vi till donken och ja o yasmin åt ju inget för vi fastar vi blev feeeeett sugna :( haha sen va vi typ bara ute och amal tog fortfarande maaassa bilder haha sen kom senait oxå och sen skulle vi typ tbx till kungsan men ja skulle tagga hem så sa hejdå till alla, fan vilken stressig men tung dag! :) imorn äre voice 10' !! tessan kan inte gå på men förhoppningsviiis kan ja träffa hne innan! :) nuuuu ska ja fixa mig! 3 bilder kmr här under! juste, nästa vecka asså 19de ska jag till parken zoo med min nya klass! hahaha xD


UPDAAATE: JAG DANSAR BAKOM SEAN BANAN IMORN PÅ VOICE 10' !!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D





P E A C E !

missed me?

kom faktist hem i tisdag på natten typ vid 23:30 haha men hade fullt upp så hann aldrig skriva!

pallar inte skriva allt jag gjort så nu kör vi från här o nu! säger bara, england är bästaste landet!!! efter mina länder!! men de blir, pakistan o indien först sen england seeen sverige, men de bara för pakistan o indien e där jae ifrån o england.. ja de bara bättre än sverige haha xD men fuck it loggade in för att skriva en annan grej! lägger upp bilder från london lääängst ner! men aja,

JADEN SMITH E SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SÖÖÖÖÖT!!! ASSÅ HAN HAR ATTITYYYYD!!! WOOOOOW!!!! RESPEKT TILL DEN DÄR LILLA ASSÅ!! JA SÄGER REDAN NU, NÄR HAN BLIR LITE ÄLDRE SÅ E HAN MIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!! SÅ FIIIN HAN LIKNAR VERKLIGEN SIN PAPPA ASSÅ GAAAAAAAAAAH JA DÖR WILL SMITH O JADEN SMITH .. IT'S AAALL GOOOOOOD!!! AHAHAH :D:D:D

Justin beiber ft Jaden smith - Never say never











she gone, she flyin high and she ain't coming back

vet ni hur skööööönt de kmr bli att åka till london imorn? behöver paaauus från sverige eftersom de verkar som allt bara fuckar sig nu. så tror inte ja skriver nått mer på bloggen innan ja åker, pallar inte bara, lämnar er med en låt, en bild & en ny header!
kmr tbx 10de på kvällen,
Ha de bra!

Ne-yo ft Jamie foxx & Fabolous - She got her own



Kärlek, Respekt & Peace !


är förvirrad, har frågor men kan inte få svar .. i'm scared ..

.

please mr cloud? stop crying .

Goooooodmorning!
jag har precis vaknat så ligger i sängen men tänker inte gå upp än haha och ja drömde typ att ja skrev ett fett långt inlägg här på bloggen om hur idjotiska programledare e.. hahahaha sen vakna ja o tänkte ba hmm kan ja skriva dehär? så vi får se haha maybe i will maybe i won't :P aja men idag, ska först till väsby med mamma sen kanskekanske träffa elanie och jenni i stan men javet inte ja måste packa oxå ja kmr ju inte träffa elanie innan ja åker kanske så måste ju säga hejdå! gaaaah ja blir förvirraaaad -.- får se hur ja gör haha men får ont i armarna nu håller iphonen över mitt huvud xD så,
P E A C E .

tack gud, det finns människor som inte dömmer!

guess what?
ni vet vid ground zero asså där tvilling tornen stod? där vid ska nu en moske byggas! och läser redan på aftonbladet att folk skriker att de en skam o blablabla men viiiilka idjoter! vrf ska inte en moske byggas där tycker dom? jo för dom tycker tydligen att bara för terroristerna var muslimer och gjorde så tusen människor dog så tycker dom att alla muslimer e terrorister .. huuuur faaan tänker dom!? man ser på en bild att en man håller i en skylt där de står; a mosque at ground zero spits on the graves of 9/11 victims. VAAADÅ!? ja tror verkligen att de baaara var kristna, judar, buddister, sikher o andra religioner där, ja men visst människor från aaalla religioner förutom juust islam jobbade elr var i tvilling tornen -.- tss, asså vafan tror ni inte att de fanns muslimer där nånstans som dog elr!? har ni ingen respekt för dom!? jag e glad att new york godkände att en moske får byggas där! det visar att det finns iaf vissa som har respekt för alla religioner och inte dömmer efter vad vissa gör! såna där terrorister kan fan hänga sig! dom skämmer ut vår religion!!! kolla vad folk tycker, e man muslim får man nångång höra om hur dåligt de e ! men hell no! muslimer är lika bra som alla andra religioner!!! man ska se alla som sina bröder o systrar och inte fucking dömma folk efter vad andra gör!!! vafan tänk om terroristerna hade varit typ buddister då hade alla människor hatat den religionen! förstår ni!? ja förstår mig inte på sånna äckel människor som hatar alla från en religion om bara nåra från den religionen gjort nått dumt, hur fan tänker dom!? ja säger de igen, dööööm inte religionen efter vad nåra idjoter från den religionen gjort och dööööm inte folk efter vad niii tycker om religionen/livsstilen !!!! säger till alla dom som är emot att en moske ska byggas på ground zero att ni och era fuckade åsikter som ingen bryr sig om kan hoppa från nån bro! för om ni ska klaga o klaga på att de fel med en moske där.. vet ni? inget händer då! för de ska ändå byggas en moske där! HAH in your äckel mögliga face!!! :)

nu e inte jag irriterad längre, juste idag för första gången på 6år så träffade jag tessan utan att ha ens ringt elr messat! haha träffa hne and her prince i centrum hon köpte skor sen bytte hon skor i hundra år sen gick vi till game haha för b ville fråga nått sen gick dom till ica o jag gick till mamma och köpte skor! imorn ska jag till väsby med mamma, ska köpa skor! hahaha xD sen hem o packa och sen på torsdag träffa tessan och på fredag till london! måste bara säga , min resväska e lila de ja kmr ha på mig när ja åker e lila, min väska som ja ska ha på planet i lila... lila! :D hahaha okej ska logga in på iphone nu o va social med lelanie! :D

P E A C E !

Flygplan spotting !

Flygplan taking off at daytime.










Flygplan landing at night.















alla bilder är tagna av mig! ingen jävel tar! polisanmäler då!

nu ska jag kolla på hela säsong 10 av vänner!

goodmorning elr typ goddag haha xD
snackade nyss med melody på fb saknar min sten såå mke! haha :) men va tvungen att säga hejdå för min idjotiska iphone fuckade sig o ja kunde inte se nått hon skrev o då blev mitt svar bara fel hela tiden -.- men ska träffa hne nästa vecka! längtaaar!
igår vet ni va ja gjorde men senare så åkte ja o mamma till centrum o vi kolla på skor o sånt sen träffa jag tessan, hnes prins o elanie! och haha vi såg al dumbo, mageeeen o fler hahahaha xD sen gick vi till tåget med haiijaaa (de betyder elanie) hahaha och sen åkte hon hem o sen gick t & b med mig till centrum o sen gick dom o ja gick tbx till mamma :) senare när ja kom hem fixa vi o grejer för gäster som skulle kma och senare då kom pappa hem då såg vi att flygplanen åkte över vårat hus så vi åkte till arlanda och tog kort när de va solnedgång och planen landar sen ställde vi oss precis vid inflygningsljusen och då åkte planen skiiiitnära över oss!!! galen känsla!!! loved it! var där till typ kl 23 och snacka med andra flygspotters oxå :) sen åkte vi hem o kollade på mujhse shaadi karogi hahahaha älskar den filmen haha och sen sooov jaaaag!
idag ska ja hitta saker ja vill ha med mig till london sen vet ja inte va som händer haha :P
PEACE !

tittatittatitta



hittade den här på fb, isac från min klass hade lagt upp den och ja va tvungen att se och asså WOW , kan inte låta bli att gråta . kan inte förklara asså, men när lilla pojken springer in då riiinner tårarna shit asså men kolla!

London Mela

den 8de augusti är de london mela i londooon!!!! och eftersom jae där dåå så ska jag o preeti gå diiit!!!! de som en stoooor festival med indisk/pakistans musik och dans!!! ME LOVE!! och veeeeeet ni vilka som kmr va däääär!? maaaassa bra artister!!!! plus en av mina favoriiiter!! IMRAN KHAAAN!!! omg ja döööör jae skiiiitglaaad!!!! och sen kmr rishi rich, mumzy ooooch en "surprise guest" ja ber till guuuuud att de jay sean!!!! JA ÅKER TILL LONDON PÅ FREDAAAAG TRALALALALAAAAA JA LÄÄÄÄNGTAAAARRR!!!!!!
och nu fick ja reda på att våran nya bil har kommit!!!!! de som en uppdatering av våran renault scenic asså de samma märke fast en bättre version typ! som iphone 3G men nu har jag iphone 4G! get it? hhaha xD och asså vi har den som manuell istället för automat eftersom ja ska lära mig köra! så man kan säga att de min bil hähä och sen när ja blir 18 och får körkort säljer vi den här och köper en bil till miiiiiiiiiiiiiiiiiig! :D asså myyy goood vilken bra dag! den skulle kunna bli bättre för ja skulle träffa mina äääälskade vänner! men javet inte om ja kan.. pga en mindre bra sak.. men jaja! mamma kom nyss hem så ska snacka med hne om idag sen får vi se hur de blir, och vet ni? på torsdag ska ja träffa tessan och inte nya tessan utan gamla tessan! :)


ja o tessan på hk;n haha ♥

Imran Khan - Amplifier


Imran Khan - Hey girl


Mumzy ft Rishi rich - Let's party


ha de bra!
P E A C E !


behöver inte läsa mitt "jae irriterad" inlägg

Sha, idag har ja träffat tessan, elanie, b & johanna, vi kolla på en film och sen tagga ja hem. imorn kanske ja ska träffa tessan, issa, elanie o maybe more people vet inte riktigt vilka fler som kmr haha mitt minne e dåligt i know haha :P kollade precis klart på johnny english typ en av mina favorit filmer haha
men innan ja lägger mig vill ja bara säga en grej som irriterade mig förra året och även dehär året! ni vet att under sommaren åker folk på konfa och förra året åkte ju 94orna jag åkte inte cuz i'm a muslim för er som inte visste haha men kompisar åkte! och ja blev så jävla fucking irriterad för man fick inte ta med sig mobilen -.- asså om ja skulle åkt då hade ja fuuuuullständigt skiiiitit i den regeln! ja skulle tagit med mobilen? fuck dom? va ska dom göra? ba gud kmr hata dig om du tar med mobilen.. yeah right! mina mobiler e som mina bebisar! om nån konfa ledare skulle sagt till mig ba nej du får inte ta med pft då skulle ja sagt fuck you due ful hoppa från en bro -.- nej de skulle ja inte men ja skulle tänkt så! ja skulle ha sagt typ att ja måste ha med den ändå typ ljugit elr nått för den där "ledaren" hah men asså faktist fattar inte vrf ingen bara smugglar med mobilen ändå? ja ser överallt på fb nu allt 95or som ska åka som skriver ingen mobil i 2 veckor blabla vafan smuggla med mobilen ändå idjoter haha men asså vafan de en jävligt dålig ful fucked up regel iaf! jae glad att ja inte behövde åka på konfa för då slapp ja den där blä regeln! aja ni vet att ja har adhd så ni vet vrf ja e sur. så.
GOODNAJT

RSS 2.0