Påsklovet blev bäst!

Glad påsk!
london var skitkul, blev dock sjuk en dag fast jag kommer ändå åka till london snart igen så de förstörde inte mycket, kom hem den 16e april från london. och den här veckan var det påsklov, då hade vi inspelning och jag fick hjälpa till mycket och så, det var jättekul! och efter inspelningen på kvällarna så gick jag och jonas (min danstränare och det är hans film som vi spelar in) till dansen för att det var ju the voice easter camp, asså lovet var bäst, bättre än sportlovet verkligen! igår hade vi inspelning och efter det gick jag hem och sen runt kl 20 gick jag på promenad med mill, jättemysigt, kom hem typ runt kvart i tio haha, idag lägger jag fokus på att bli frisk! har en jättejobbig hosta -.-
looking forward to nästa vecka, tisdag, onsdag och torsdag blir det dans! hell yeah!





BYEBYE

Hej och välkommen tillbaka flygrädsla! hejdå!

Imorgon åker jag till London, 21:20 ska planet lyfta och förhoppningsvis kommer vi till london utan problem! inshallah! (är så flygrädd att det inte går att beskriva, har gråtit som fan idag när jag bara tänkt på det..) Det här blir sista inlägget innan jag åker, då jag inte kommer att kunna skriva imorgon pga streeess! Ska till skolan först och sen direkt hem där jag är i ca 20min för att sen åka till marikas för dans! fyfaaaan vad jag är taggad för dansen imorn! ser fram emot det galet mycket!! kan inte säga det tillräckligt, jag älskar dans!! sen efter det så duschar jag, sätter på min onepiece och åker till Arlanda och träffar mamma och pappa där, sen åker vi till londoooon! Det sista jag vill säga är att jag är stolt över mig själv för att jag skrivit klart hela sjöexkursions laborationen och mineraler laborationen som var fleeera sidor långa... och hela intervjun, läsloggen och språkanalysen! yeah! okej nu ska jag sova för vad som kanske blir sista gången i min säng... åh jag hatar att flyga men älskar flygplan! .. om något händer så säger jag: Jag älskar mina föräldrar mer än allt annat på jorden, finns ingen bättre än er! Till mina närmaste vänner; ni är de bästa vännerna man kan ha, älskar er ni är underbara! Jag kommer att sakna dansen otroligt men jag dansar under påsklovet (om flyget går bra) så ser fram emot det! Kommer att sakna vissa mer än andra men så är det bara! haha, Puss på er alla! Hejdå! <3

trying to make it work, but you act like a jerk, silly of me to keep holding on, you don't know what you've lost, you won't realize 'til i'm gone.

Mycket har hänt sen jag sist skrev!

Blir chockad när jag ser att min statistik går upp och ner men att varjedag har jag 15st som läser! igår hade jag 21st! ni läser även fast jag inte skriver på länge.. va gulligt av er! så nu får ni ett nytt inlägg!

  • Jag har varit på massa "äventyr" med linda före, under och efter skolan hahaha och igår såg vi hopp en animerad film som handlar om en påskhare, den va fett rolig! haha och från och med nu har jag börjat kalla linda för ph! hahahah internt skämt xD
  • sen har jag såklaaart varit i skolan, men! ska kanske börja 2an fast i fryshuset, es dans! för djurvård är kul men estet är så mycket roligare! jag dansar och sjunger, så fryshuset passar mycket bättre! det enda som typ stoppar mig från att byta de är linda! asså hon är den underbaraste personen jag träffat! och amal och bella två hääärliga människor! åh, i don't wanna leave them! fast spånga asså nej dåliga lärare, dålig info.. nej tack! fryshuset here i come!
  • och mer? jo, i fredags var jag med mill, vi gick ut med alou och snackade om allt typ, jättemysigt!
  • oooch, igår var det mina föräldrars bröllopsdag! jag köpte en ros till dom! hihi
  • sen angående rubriken, så är jag jävligt irriterad, men det är inte ens värt att lägga någon tid på sånna personer, dom är inget jag behöver tänka på. Har jag en gång vänt ryggen till, vänder jag inte om igen. ;)
  • Jag har dansat som vanligt! och koreografin vi lärde oss förra veckan på raggan var bästbästbäst! valdes körde hiphop med oss istället för dancehall/ragga och det var så jävla tungt! hans hiphop stil är mycket skönare än andra som jag dansat förut, fast ifs hiphop är jävligt kul hur man än dansar de, de är alltid en utmaning och man kan ha så många olika stilar!
  • Åker till london om snart en vecka! på tisdag den 12e, så har jag skola, sen åker jag hem och byter om, fixar väskan och åker till dansen, och den slutar halv sex så då duschar jag där, byter om till min onepiece och åker till arlanda och möter mamma och pappa, så åker vi till london typ vid kl 21! så är vi där en vecka! är feeett taggad! ska shoppa maaassor!! och sen när vi kommer hem så är det påsklooov, så är ledig en vecka till! hell yeah!
  • Juste! idag var jag duktig, för jag gjorde alla mina oinlämnade uppgifter och ska lämna in dom imorn! haha

Tror inte jag har så mycket mer att berätta nu, men jag lägger några låtar här nere så ni får lyssna på något! den första låten är den som valdes gjorde en koreografi till som vi lärde oss den här veckan, den som var bästbästbäst!! ;)

Usher ft Jay-z - hot toddy



Medina ft Sebastian michael - falla tillbaks



Rihanna - california king bed



Jessie j ft B.o.B - price tag


RSS 2.0