Dagens Outfit x3





Sonias Outfit:

Everest väst - Intersport, 599kr

Adidas - Adidas store, 700kr
Tröja - Gina Tricot, 149kr
Jeans/Leggings - Gina Tricot, 199kr
Aik/Reebok skor - Stadium, 599kr


Tessans Outfit:

Jackan - ärvd
Knapp klänning - brasilien
Jeans - H&M, 500kr
tygskor - Urban outfiters, 120kr


Marillas Outfit:

Tunika - Indiska, 179kr
Jeans - H&M, 200kr
Skor - Din sko, 100kr




Puss/S

I love us...


Earth Hour

Om 3min är de dags att släcka alla ljus!
Hjälp världen, ta vara om miljön och bry er om våra djur och våran natur!
Nu äär det 1min kvar så jag måste stänga hejdå!

Vad ska man köpa?

Läsare! Ge mig förslag! Vad ska man köpa?







Vilken/Vilka ska jag köpa?

Sweet

Idag har jag haft riktigt jävla kul! Efter lunchen hade vi SO och jag hittade några gula klisterlappar i min väska och på en skrev jag : Jag är söt. och satte den först på Mill's rygg fast hon märkte sen satte jag den på Tessan och hon märkte inget, fast sen gjorde hon de, men eftersom att jag hade fler lappar så skrev jag: Säg till Tessan att hon är söt, hon ska få bättre självförtroende.  och på en annan skrev jag: Tessan är söt visst? Sen kutade jag till skåpen innan resten av klassen och satte dom där och när alla kom så sa dom till tessan att hon var söt och hon blev så generad hihi! men de var så gulligt haha, hoppas hon fick bättre självförtroende nu! =)
Sen efter skolan gick jag och mill till häggvik och köpte gooodis!
Nu är jag hemma och chillar!

Mill och Tessan är så gulliga mot mej, även fast de som hände förlänge sedan! och dom är så bra som står ut med mej!! Ingen annan skulle orka haha! Mill och Tessan när ni inte är trötta, sura eller irriterade på mej så har ju vi kul tillsammans eller hur? Jag är lycklig som har er och varje gång jag är med er på skolan eller hos nån då vågar jag! jag kan skrika,skratta och verkligen prata med er om sånt som ingen annan skulle vilja prata om! For example våra konversationer på msn! Jag känner verkligen för första gången att jag har någon som är där för mej, fast nu om tessan eller mill läser de här skulle dom skratta åt de här och säga massa grejer för att jag är så töntig, men jag bryr mej inte läs med era hjärtan inte med ögonen! läs ur mitt perspektiv! Jag vet att jag inte är perfekt och faktist har min dåliga sida, men jag lovar att bättra mej! för eran skull! Jag vet att jag är dålig på att skriva sånt här men ni är seriöst värda de här (även fast ni dissar mej ibland!)!
Ni har fått mej att förstå vad äkta vänskap är!




दोस्ती   = Betyder vänskap.



Puss/S


Streetdance

Idag har jag haft riktigt kul! Speciellt sista lektionen (idrotten)!
Vi hade typ kull och nån stafett grej, och under stafetten så skulle man vara i 3 lag, och de var skit häftigt för Marilla,Tessan och jag kom i samma lag, och de har seriöst aldrig hänt aldrig aldrig aldrig!!!
Sen märkte jag att Julia M också var i våran grupp, asså de var helt sjukt, de har aldrig hänt sen vi började 4.an! (Ni som inte fattar de coola behöver inte det, jag tycker de är typ "ödet" för...jaa...ääh, folk behöver inte veta haha!) Sen skulle man vara i mindre grupper och då var de Jag,Mill,Tessan och Julia M IGEN! asså jag blev så jävla glad! De var liksom VI igen!!!
Sen så skulle man tävla i krabbgång och Julia tog ledningen, men sen kom jag och haha jag förstörde allt! 2 pers gick om mej, sen var alla klara och de var tessan som fick köra helt ensam för oss på slutet, och jag,mill och julia bara satt där och asgarvade!!! haha de var så klockrent även fast vi kom sist!!!
Sen åkte mill och jag till norrviken och köpte lite gott!

Men nu är jag hemma och har kollat på Step up 2 the streets (för typ tionde gången!), och snart ska jag på 2 timmars Street dance!! =)
Ska bli  grymt kul!

I sommar ska jag på dansläger med Tessan i typ 4dar! kul va? =)

Men nu måste jag säga: GRATTIS  MICKO! 15 år! Vad kul! grattis grattis! =) <3



LOVE / S


Flygväg F31

Jag bor på ställe där de finns en flygrutt, asså typ som en motorväg i luften för flygplan, bara för att jag bor nära arlanda!! (haha nu vet ni nääästan var jag bor!) och varje morgon runt 3 vaknar jag av flygplans buller, just nu hör jag ett flygplan flyga där uppe...och man blir så sur för vissa flygplan åker alldeles för lågt och då låter dom mer!!!
Jag blir så trött på dom!
Men....jag gillar ändå flygplan..dom är så coola! som typ värsta stålfågeln! haha jag låter som typ en 4åring!!
Men jag älskar flygplan!!!...men blir lite sur när dom kommer varje jävla minut!!!


Bild tagen av mej, förra veckan! =)



S O N I A


Alouloulou!

Grattis till Marillas hund Alou som fyller 2år idag!!
Puss på dej! och jag ska köpa nåt till dej under helgen!!



GRATTISGRATTISGRATTIS PÅ 2ÅRS DAGEN!

//SONIA.

When you're in love


Om Shanti Om

På svenskan har jag hunnit ikapp tessan vi läser en bok (och hon fuskar och läser hemma) kolla hennes blogg ( www.piggepelle.blogg.se )  om ni vill veta vilken bok!
På hemkunskapen jobbade jag med Emma lh ( http://www.emmalh.blogg.se/ ) och de började bra men sen när jag skulle börja med min första raggmunk...jaa....den blev helt jävla missbildad!

Nu är jag hemma och har nyss kollat färdigt på en indisk film! som heter Om Shanti Om, den är jätte bra, jag vet att den kom ut för längesen men jag har tvekat när de gäller att se den, för att huvudpersonen (Sharukh khan) dör i mitten!
Jag måste berätta handligen och slutet, för filmen är bra och jag måste berätta allt!!!!
*NI SOM INTE VILL VETA SLUTET....LÄS INTE!*

1977, alla vill vara känd, och de är en person som heter Om (uttalas ÅMprakash (huvudpersonen)  hans dröm är att få träffa och bli tillsammans med Shanti Priya (andra huvudpersonen...,hennes riktiga namn är: Deepika Padukone) Som är en stor kändis! När Om räddar Shanti för att de plötsligt händer nåt, börjar dom prata och sånt, fast sen när Om får reda på att shanti är gravid och redan är förlovad med Mukesh (The bad guy) som är en producent, så blir Om ledsen. Sen tar Mukesh med Shanti till ett stort stort rum med en jätte stor Ljuskrona i taket i mitten av rummet,  och Mukesh lovar shanti att dom ska ha deras bröllop där och lalala, fast sen knuffar Mukesh shanti och tänder eld på hela stället, Om är där och försöker rädda Shanti men stället exploderar och Om blir slagen av Mukesh killar, och Om's mamma och Om's bästa vän tar Om till sjukhuset och men förklaras sen död, i samma stund är de en annan producent vars fru föder ett barn som får namnet Om!
Flera år senare
har Om blivit vuxen och är en kändis och den nya Om liknar den gamla Om exakt!
Senare i filmen får Om massa flashbacks och kommer ihåg allt om hans gamla liv!
Han träffar Mukesh  (som nu har blivit äldre) och säger till honom att de ska spela in en film som heter Om shanti Om (för att filmen ska handla om exakt de som händer just nu i den riktiga filmen....jag vet svårt att förstå).
Men egentligen är Om's plan att på nåt sätt få Mukesh att erkänna allt han gjort.
Sen när Om hittar en tjej som heter Sandy och liknar Shanti exakt, så försöker dom göra allt för att skrämma Mukesh.
På slutet så är de meningen att Om ska vara ensam med Mukesh i samma byggnad som han dödade Shanti i och sen ska han berätta att han vet allt och sen på något sätt döda Mukesh. Men sen berättar Mukesh att han redan visste deras lilla "Charad" och Om försöker få Sandy att inte komma ner och leka shanti spöket, men sen kommer hon ändå, och säger att De mukesh inte visste var att Inte bara Shanti dog för längesen utan även Om, och sen säger hon att om man gräver under den stora ljuskronan (i mitten av rummet) så hittar man hennes kropp och den hade ju aldrig Om sagt till Sandy, sen börjar Om och Mukesh bråka och på slutet tänker Om skjuta Mukesh och säger att de är skrivet att han ska dö! Men då säger Sandy att de är skrivet att han ska dö men inte av vem....just då faller den enorma ljuskronan på Mukesh och dödar honom. Plötsligt Öppnas dörrarna och in springer Sandy! Då förstår Om att de var Shanti som kom och berättade allt inte sandy! utan Spöket av Shanti. Då försvinner Shanti föralltid och Om får Sandy på slutet.
The End!

Visst var den bra? Jag kortade ner den skit mycket! Filmen var 3½ timmar!
Jag grät floder på slutet! de var så puttinutti gulligt! =)

Den bästa filmen NÅGONSIN, bättre än alla amerikanska,brittiska,svenska lalala, filmer!!



Puss/ S


Guinea Pig

Hej!
Idag var jag hemma hos Mill, vi gick ut med hunden och lekte kurragömma med hennes hund! sen lyssnade vi på en låt som hette Fuck you av Lily allen de är våran låt nu! haha!
Men sen så ville jag ta upp ett av hennes Marsvin och då såg jag att Ett av marsvinen som heter Cous Cous hade två Kala fläckar (asså, två fläckar utan hår/päls) precis brevid varandra (typ under hakan) så jag sa till Mill att kolla och hon sa att de kan vara skabb (som inte smittar), hoppas att Cous Cous mår bättre snart då!!


Cous Cous & Alou


S O N I A

Rise and Shine

Hej!
Nu tar vi de här kortfattat!
Jag vaknade runt 9, åt frukost och nu äter jag Ben & Jerry's!
Igår köpte jag en adidas jacka och ett vitt linne från Gina Tricot!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag lägger upp en bild på Adidasen!
Idag ska jag till Mill!

Jag provade den i provhytten och då tog jag kort, men den är köpt nu!



Puss/S


Sleepy

Tjosan...just nu är jag för trött för att skriva något men jag skriver ändå...för jag är uttråkad!
jag vet att klockan bara är lite över 21.00...men jag är ändå sjukt trött! ska jag lägga mej nu eller sitta uppe ett litet tag till?

Äh, vettefan...jag går iaf bort från datorn! vi ses imorrn! (känner mej helt borta)





Goodnight,Sleeptight!
Puss/S


Dagens Outfit


Jag vet att bilden är dålig men tog den snabbt hade bråttom!


Canada Goose Kofta - HomeruN
Jeans - Gina Tricot
Tröja(
under koftan) - Primemarket (London)
Klackskor - Din sko

Right round

Idag har jag haft skola, najs najs, efter de åkte jag med mamma och pappa till täby för jag ville köpa nåt...jag tänkte köpa högklackat, typ gladiator stil, men sen ångrade jag mej för jag använder inte mycket klackar under sommarn, då tänkte jag på skinnjackan! Men de är onödigt för jag kommer ändå att använda västen mer än skinnjackan så de är bara slöseri med pengar, så nu måste jag välja...Svart/Vit adidas eller sommar skor?
Men nu är jag hemma och ska bara ta de lugnt ikväll, kanske läsa lite,kolla på tv, äta Ben & Jerry's och...ja som sagt chilla!


funny pictures of cats with captions



Puss/ S

Locking

Idag hade jag skolan och vädret var helt fucked up, först sol sen hagel och sen snö, jag fattar inte? haha!
Sen åkte jag och mill med tessan till stan för att hon skulle klippa och slinga sig, och de blev jätte fint, hon lockade håret också! =) De var posititivt, de negativa var att Mill och jag satt och tråkade oss men i slutändan var de kul för vi skrattade och läste tidningar!
När vi skulle åka hem träffade jag och mill, Julia H-Å (från våran klass men har slutat nu,hon är jätte musikalisk!)
och vi pratade med henne och hon sa att hon hade kommit in på svenska balett akademien vilket är jätte bra för henne! =)
Men nu ska jag kolla på tv,mysa och sen lägga mej!

före
Makeover
Blond&Lockar!


Jag och mill hade roligt vi kollade på...
...gulliga "Mr Spiky" haha!

Puss/S

Pingu har korta vingar

Idag började dagen bra, men slutade dåligt.
När jag vaknade tänkte jag: " Vad kul, idag ska jag till kiosken med mill och köpa nåt gott!"  Men mill var sjuk så de gick inte...typiskt..=(

Men sen hade jag kul med tessan för på lunchen tvingade jag henne att sitta ute på nån snurr sak med mej och de var så värt de, för sen kom emma,feffe och eva till oss och vi snurrade på den där saken och sen åkte vi linbana (bild kommer imorrn). De var kul! och haha, på franskan råkade jag slå till Yassi och hon fick typ hämd på matten när hon sträckte på sig och slog mej! Elanie bara stod där och asgarvade haha! =)

Men senare hade vi so och efter de var de Idrott....jag hade sagt till X innan vi gick ner till so.n att hon skulle vänta på mej efter lektionen för att jag skulle lämna mina böcker innan vi skulle dra till idrotten...men neeej...istället så måste Y säga till X att dom två ska gå till idrotten... och skita i mej tydligen! Jag vet att X borde ha sagt nej för att hon skulle vänta på mej...men men...sen ringde X och sa de och då blev jag riktigt jävla sur och ledsen..X sa att jag skulle komma till omklädningsrummet så träffas vi där..men jag var så arg så jag bytte om på en toa ist..sen träffade jag X i idrottshallen och då berättade jag för henne att de var så jävla fel de hon gjorde och att hon borde ha sagt nej..och då började tårarna komma...de är verkligen inte alltid folk ser mej gråta så de här var verkligen "once in a lifetime"!
Men visst var de fel gjort av både X och Y?
Men men, jag måste väl förlåta...life has to go on right?

(sen sa X att U hade en fin kropp men de är en annan historia!)


Men men, jag vet inte om jag ska med tessan och mill imorrn när tessan ska klippa håret, kanske bara kanske de beror på. och ändrade planer jag ska köpa skinnjackan nästa vecka ist! =)





Puss/S


fotnot: jag skriver bokstäver ist för deras namn.


Gråt inte över spillt kaffe

Idag tänkte jag faktist inte skriva på min blogg men sen så var jag tvungen nu ska jag berätta varför haha!
Jo, efter matten så var Mill på toa och när hon kom ut sa hon att kranen var trasig så vi gick ner till expeditionen för att berätta de, sen var de ingen där så vi vände om för att gå tillbaka, just då ramlade kaffekannan och typ gick sönder, vi tre fick typ panik tessan skrek TA UPP DEN TA UPP DEN! jag skrek DE VAR INTE JAG DE VAR INTE JAG! mill skrek: VAD VAD VAD!? haha, sen hjälpte vi till med att torka upp och sen åt vi, då frågade X och Y om tessans lillasyster mådde bra, och tessan sa att hon var sjuk, tydligen så började X och Y prata skit även fast tessan satt brevid och hörde allt, sen gick vi ut och tessan berättade allt dom hade sagt och hon började gråta om varför X och Y snackar skit om hennes syrra men senare fick hon reda på att de som X och Y hade sagt var fel och då var de bara pinsamt...=)

Men nu har jag sagt till tessan att jag måste gå till stinsen på torsdag, eftersom att jag ändå skulle hem till henne.
jag ska köpa en skinnjacka, men jag måste veta vad tessan tycker också, mill kanske också ska följa med! de är ju bara bättre för då kan jag träna min dans på dom och få veta vad mill tycker om jackan! =)



Puss/S

Frågor och Svar

Fråga från jonta:
Har du Xbox?

Svar: Nej, de har jag inte.

Fråga från Anonym:
hahaha, inlägget om din och din kompis garderob konv, var kul! hur gammal är du?

Svar: Jag är 15, haha tack!

Fråga från Lydia:
Hej! är du fjortis? vad skulle du välja, fjortis eller emo?
 
Svar: Hej, nej jag är inte fjortis och jag skulle inte välja nån av dom! fjortisar dricker och röker, och emosar har typ dödstankar!

Fråga från felicia:
fufan vilken bra blogg!
Vilket är ditt favo märke?


Svar: Tacktack, om du menar kläder så är de Adidas! =)

Fråga från Terese:
När skaffade du din blogg?
den är jätte bra, fortsätt så!

Svar:
 Tack så mycket, jag skaffade den början av 2007, de är därför jag heter sonuuw med W på slutet vilket jag hatar haha! =)

Fråga från anonym:
hyur känner du Mill och Tessan? och vad är deras riktiga namn? eler åtminstonde Tessan vad ör tessans ritkiga namn? är mill namn eller smaknamn?

Svar: känt Mill sen 6års och Tessan sen halva fyran,deras namn är  Marilla och Therese, Ja Mill är ett smeknamn för Marilla.









Tack för alla frågor, vissa var lite udda men de var okej! jag har en frågestund nästa vecka på torsdag skriv fler frågor tills dess! puss!


Roses are red


Que?

Fråga från: Ted&Johanna:
Vilken söt bild du har!visst är de en mops?
jag säger att de är en mops och min lillebror säger att de är en Bulldug.
Säg att de är en mops visst!?

Svar: Ja, de är en mops, bilden kommer från http://ihasahotdog.com/  Tack!

Fråga från: Rebecca:
hej din blogg är jätte söt!
men om du älskar hundar varför har inte du en hund?

Svar: Tack så mycket!, den frågan kan du ställa till mina föräldrar, jag kan tydligen inte ta ansvar...=)


Om ni undrar saker skriv! Imorrn(måndag) kan jag svara på alla frågor ni har, så då har jag en liten frågestund! =)
ÖS PÅ MED FRÅGOR NURA! (och gärna lite kommentarer om vad ni tycker om min blogg!)



funny pictures of cats with captions


Puss/ S


I<3Dogs

-Alou(Mills hund)
-Hampus(Tessans hund)
-Cuchilou(tessans lånehund läs hennes blogg annars fattar man inte!) www.piggepelle.blogg.se

Igår(090314)

Som ni kanske läste innan, så var jag med mill och tessan igår! först hos mill sen åkte vi till tessan!
Vi mötte tessan på ica i sollentuna och vi köpte ben & jerry's, sen kom vi till tessan och gick ut med hundarna =)
de var jätte kul, senare hos tessan så skulle mill prova sin yoga på oss, och jag var riktigt jävla hyper, speciellt när jag och tessan låg på ryggen på marken och då sa mill, andas in och ut, och stäng ut alla störiga tankar. hahahaha de var så klockrent! vi började asgarva!! sen skulle dom börja fixa sig för att dom skulle gå på nån rockgrej på galaxen, sen relaxade vi i tessans säng vi pratade lite,sen kom Johanna (tessans lillasyrra) och hennes kompis Louise, och dom satt med oss ett tag sen hade vi kul ett tag till och efter de åkte jag hem (runt 7) =)





jag var lite hyper då också =)





Puss/ S

out and about

Just nu sitter jag i Mills säng och kollar på när hon packar, nu kom hennes katt Ilse och borrade ner sitt huvud i min armhåla så sööt!
Nu får mill säga nåt :)
Mill säger: hej, Ilse gillar egentligen mig mest

Sommar,Sol & Swimmingpool

Är de bara jag som tycker att sommaren borde komma snart??



cute pictures of puppies with captions

Release me

Godmorgon gott folk!

Underbara underbara lördag!
Idag ska jag först till Mill och sen ska vi ta bussen till Tessan! de ska bli kul!
igår bestämde jag att jag skulle vara med Emmie på torsdag nästa vecka, och jag är väldigt glad för de, jag har inte träffat henne på riktigt länge!
Nu borde jag nog ta och göra iordning mej, jag skriver senare!


funny pictures of dogs with captions


Have a good day!
Puss/ S


Algebra sucks

funny pictures of cats with captions

Jag kommer JAG KOMMER!

Jag vet att min rubrik är konstig men, de var för att min kompis Mill skrek de när vi pratade på mobilen och de var lite kul!

Men idag har vi haft skola och då var vi på toan igen, och då började nån försöka öppna våran dörr, men den här gången visste vi inte vem de var haha!! men efter skolan kastade jag snöbollar på tessan och sånt, sen åkte jag och mill till Ica och köpte massa gott gott! och kom på en bra låt haha, "Köpa pizza, p-p-p-pan pizza!" bra va haha!
Nu ska jag prata med mill på mobilen och imorrn ska jag med mill till tessan och äta ben och jerry's!






Puss/ S


WC

Hej alla!
Idag har jag haft skola och sånt som vanligt! När jag kom hem började jag chatta med mill och tessan, en av våra konversationer finns i ett inlägg före den här! haha, vi gillar att skämta och sånt!
Juste! Mill gick till en toa på skolan och tessan och jag skulle också komma in på toan för vi brukar vara där och prata ibland om saker de är liksom våran grej, vissa sitter på bänkar, vissa sitter i träd, vi väljer skoltoan!
Iaf när jag och tessan knackade på och gick in så var tydligen Jakob och Oskar (från våran paralellklass) bakom oss och tyckte de var konstigt att vi gick in där, efter ett tag hörde vi hur nån försökte öppna dörren och vi tänkte att personen kanske lyssnat på vad vi snackat om så vi fick panik och började skratta!!! sen öppnade vi och då var de Oskar och jakob haha de var så klockrent!!!

Men nu ska jag kolla på vänner!! (visst är Matt LeBlanc aka Joey snygg, älskar honom!)

Puss/S


A day in life, för oss lite mer puckade personer...

Innan du läser MÅSTE du läsa de här:
Jag och Mill speladeThe sims tillsammans och då gjorde vi mej, henne och tessan. Då la vi till ett skämt också om att Tessan och Mill var gifta, sen var jag dum och gjorde så att Mill och Tessan hade sex i garderoben. De är därifrån de här skämtet kommer!! Snälla tyck inte vi är perversa eller nåt vi bara skämtar om sånt här, vi är i den perioden just nu! haha



KOM IHÅG SKÄMT!




Soniiz..x säger:

mill, vi typ går hemifrån klockan 9 och väcker tessan med ja må hon leva och en stor bröllopstårta!!

Supermillan säger:

weii, o så har vi sex i garderoben!!

Soniiz..x säger:

nämen seriöst vi gör de!!

Supermillan säger:

ja vad bra då, men vi måste hitta en tillräckligt stor gaderob då

Supermillan säger:

hmmm...

Soniiz..x säger:

nej inte deeet!

Supermillan säger:

joeeee

Supermillan säger:

jag vet att du viiill

Soniiz..x säger:

hahah, nämnen att vi väcker henne klockan 10 på morgonen!!!: D

Supermillan säger:

men alltså när tackar du nånsin nej till sex i garderoben?

Supermillan säger:

fast från början menade jag tessan

Soniiz..x säger:

Okej, men jag trodde tessan var din Kompis

Soniiz..x säger:

??

Supermillan säger:

jaaa i gardebrobedn alltså


Soniiz..x säger:

jaa, är hon inte de?

Supermillan säger:

alltid min kompis

Soniiz..x säger:

dåså?

Supermillan säger:

duuu lägg inte ut den här på bloggen bara

Soniiz..x säger:

haha, jag tänkte göra de från början

Soniiz..x säger:

men sen urartade de sig,de var ju inte meningen att vi skulle skoja så! 

Supermillan säger:

jamen då är det väl klappat o klart då

Soniiz..x säger:

ursäkta?

Supermillan säger:

garderobsex den 13 juli allts

Supermillan säger:

¨

Supermillan säger:

det står i kalendern nu

Soniiz..x säger:

haha okej, vi kör på de!

Supermillan säger:

deal

Soniiz..x säger:

deal



KOM IHÅG DE HÄR ÄR BARA SKÄMT! VI ÄR INTE HOMO ELLER BI, VI ÄR STRAIGHTA ALLIHOPA!!!
TRALALLA!


Puss/S



smyginlägg:
Det här inlägget är till minne av Tessans älskade fisk Devil en Scalare, som dog efter fler års kärlek. 12/03-09


Jag har kul...

1. Hur gammal är du om fem år?

20 


2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Tessan?


3. Hur lång är du?
158 - 160 nåt där emellan...


4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Road to Marocco


5. Vem ringde du senast?

Mill


6. Vem ringde dig senast?

 Tessan


7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

båda


8. Vilken ögonfärg har du?

Brun


9. När vaknade du i dag?

 06.40


10. Vilken är din favoritplats?

 hemma.


11. Vilken plats föredrar du minst?

Skolan


12
. Var tror du att du befinner dig om nio år?

Utomlands


13. Vilka fick dig verkligen att skratta senast?

Tessan


14. Har du
stationär eller bärbar dator?

 Sitter vid stationär, men har en bärbar också!


15. Hur många kuddar har du i sängen?

5


16. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Beror på.


17. Vilken är din favoritglass?

Ben & Jerry's - Chocolate fudge

18. Vilken är din favoritefterrätt?

 Vad som helst bara de finns vaniljsås på!


19. Tycker du om kinamat?

yes

20. Tycker du om kaffe?

Beror på vilken sort...


21. Är du en beroendemänniska?
Hur menar du?


22. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Yupp


23. Kan du några andra språk än svenska?

Ja..
Svenska,Engelska,Punjabi,Urdu...!


24. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej


25. Föredrar du havet eller en bassäng?

HAVET! eller nej...pool för i havet finns maneter! :O


26. Vad spenderar du helst pengar på?
.

Shopping, kläder!


27. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

The hills just nu.


28. Vem/Vilka är den roligaste människan du känner?

Tessan och Mill


29. Vad har du för ringsignal?

Olika för varje person


30. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja


31. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

 Min mobil


32. Flirtar du mycket?

haha

33. Dansar du i bilen?

haha, jag rör på mej när de kommer nån bra låt!


34. Vad var det senaste du skrev ner på ett papper?

Nåt på So:n kommer inte ihåg vad....

-_-'


Killerboll

Jaså, då var de onsdag, de gick snabbt!
Mill var sjuk idag, typiskr vi som skulle gå till norrviken ica och köpa nåt gott! Men då fick jag dras med Tessan vilket faktist är helt okej, jag gillar ju att reta henne ibland, på skoj förstås! Men vi hade kul iaf, fick veta betygen på So proven och spelade killerbollidrotten, jag fick G och jag är nöjd med det för So är inte mitt starkaste ämne, typ mitt svagaste, och idrotten var kul, för vi spelade killerboll och vi hade jätte roligt haha!

Men vad mer, jo jag har dans idag de ska bli grymt kul, jag behöver verkligen träna mej inför sommarn.
annars gör jag inte så mycket mer, har lite tråkigt sådär...



Puss/S


My room

I sommar ska vi göra om i mitt rum, och jag vet inte hur jag vill ha de, jag har några ideér:



De Grön/Rosa: Jag gillar dom färgerna tillsammans och jag vet inte om golvet passar till de, och jag vet inte i vilken färg ska de stå Sonia??

De Blå/Bruna: Jag älskar blått och brunt de passar så bra men jag vet inte...de är nåt som inte passar in?

Vad tycker ni?

Om ni har några förslag kom gärna med dom! även kritik gäller! =)

Puss/ S

Hooked on a feeling


090308

Hej!
Idag är jag riktigt jävla stolt över mej!! Jag har tränat sjukt mycket den här veckan för jag vet att min kondition är skit och jag vill kunna ha på mej en bikini i sommar, jag gick ut tidigt imorse (runt halv 8) och joggade, sen kom jag hem och spelade wii fitness i 2,5 timmar...balans,kondition och massa annat, nu har jag tagit en dusch och tänkte berätta mitt nästa mål (med andra ord vad jag vill köpa), Nu har jag bestämt att jag ska försöka klara mej själv och inte fråga mamma eller pappa om pengar...så de här vill jag ha:

-Skinnjacka
- Diorshow Blackout maskaran (läste om den på Kenzas blogg)

Några ideér om hur jag kan fixa pengar? Skriv gärna förslag!

Men resten som jag vill ha kan jag fråga mamma och pappa om!  =D

Få se nu om jag kan hitta på något roligare än att sitta vid datorn...



 
2003

*Skriv här*

Jag har ingen aning om vad man ska ha för rubrik ibland man får väl använda fantasin haha!
Men idag var jag på coop och ikea med mamma och pappa, jag köpte 2 böcker på bokrean, Nicole Richies självbiografi The truth about diamonds (sanningen om diamanter) och Dassboken, hahaha jag älskar böcker med humor =)





Ibland saknar jag tiden när man var yngre och hade kul!



PUSS/S


(2009-03-05)

Yey! jag fixade nya batterier! här kommer bilderna!


Dom gungade =)

Tessan körde "jag surfar" hoppet =P

sen bar de hem till mej!

Efter att vi hade spelat lite wii hos mej skulle tessan hem (jag och mill skulle följa henne) men hon missade bussen så vi gick tillbaka till mej, men först hoppade vi lite över min lilla "å" Bilden är rolig för de ser ut som mill blir arg på tessan =)

Sen hoppade vi...=D

Sen gick vi tillbaka till busshållsp och då.....

...Började mitt snöbollskrig mot tessan!! (mill är den stolta fotografen)

Tessan tänker, åh vad skönt nu kommer inte sonia tillbaka...=)


OH NO! haha, tessan försöker skydda sig...good luck!

haha!

Jag är typ skit stolt för att jag bombarderat tessan med snö och stoppat ner en Bajspåse(en sån för hundar ni vet) I mills byxa! hahahaa!!

Hejdå tessaaan!! =P

Sen var de mill och jag kvar vi hade jätte kul och fortsatte spela wii, men sen gick hon också hem =(


Jahapp, de var min favorit dag på hela mars!! =D


Puss/S


Bored

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
17. Elanie
40. Malin P
37. Lollo
36. Linn P
48. Pasta 
35. Josefina
24.  Immi
66. Ökänt nömmär
72. Övrig
54. Yasmin
21. Fröken ur

Har du pussat nummer 72?
Nej?
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
Badberget
När ska du träffa nummer 48?
om jag vill äta? eller jag kommer inte ihåg varför pasta finns i min kontaktlista???
Är nummer 54 söt?
jaa, är hon väl =)
Vad var ditt första intryck av nummer 35?
Första gången jag träffade henne? Kommer inte ihåg, men en snäll tjej kanske? =)
Hur träffade du nummer 17?
Skolan på matten, eller asså de var då vi började prata =)
Gillar du nummer 21?
ja om jag vill veta tiden.
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? 

Yes, på stinsen, men har inte gjort nåt den senaste månaden.
När såg du nummer 72 sist?
Ingen aning om vem övrig är....glömt?
Har du varit i nummer 66 hus? 
Neeej...ingen aning om vem de är....
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? 
Säkert i sommar =D 
Är du nära vän med nummer 37?
Ja de är jag väl!
Har du gått på bio med nummer 40?
haha aa, när vi var 11 år!!
Skulle du kunna gå ut med nummer 72?  
nope
Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
haha, vet inte vi pratar om mycket! =P
Känner du nummer 48?
neeej
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
noooo
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? 
de har aldrig träffats.
Hur länge har du känt nummer 35? 
Väldigt länge!!
Har du velat slå 40 i ansiktet?
nej!


Wii

Just nu är jag hemma och tessan var här och mill är här hos mej. Vi spelade wii (fitness&sports), mill kör boxning just nu =D de går brå!
jaja, snart ska hon också hem =(
men vi skulle iaf lämna tessan på busshållsplatsen och hon missade tydligen bussen men medans vi väntade så nöjde jag mej med att kasta snöbollar på dom och hälla snö i deras kläder haha!
Imorrn lägger jag upp bilder!!


Puss/ S

Just dance

Saker som har gjort mej glad idag;

1. Jag fick VG i fysik idag, vilket jag inte trodde att jag skulle få
2. Jag har dans idag
3. imorrn ska Mill och Tessan komma hem till mej efter typ flera år!!
4. Yassi och Elanie är så gulliga! haha <3

Saker som inte gjort mej glad:

1. Phillippe "Matte monstret" våran matte vikarie är sååå fucking jobbig, han typ kollar på oss i tavlor och sitter i värsta utmanande poserna!!?? Han lägger typ sin arm runt elanie eller vafan de är han håller på med!?
Okej, kanske dags att börja förklara nu...på matten brukar jag yassi och elanie vilja sitta i ett bås utanför och de brukar vi få, men varje gång vi sitter där spionerar Phillippe på oss typ och kollar våra reflektioner i tavlor....han är riktigt jäkla läskig, sen sätter han sig brevid oss och sist så satte han sig på en bänk och lyfte upp ena benet och blää han sitter ju skit äckliga poser och la sin arm typ runt elanie också och typ kom skit nära.(pedofil?)..och han spottar!! Men de som e jobbigt är ju att han typ blir skit sur för att man byter låt på min mobil, jag menar man vill väl inte lyssna på en dålig låt? och de e så synd om elanie för han blir inte arg på mej eller yasmin bara elanie...stackarn...Jag längtar seriöst till att Cattis (våran vanliga matte lärare) är tillbaka!!

okej, tillbaka till saker som inte gör mej glad....eller vänta de var allt, phillippe förstör allt!


Men iaf, idag har jag dans och de ska bli kul!

PUSS/ S


INSANE

Fan vad coolt! Gröna lunds nya berg o dal bana kommer äga alla!
Jag läste precis om den på deras hemsida asså fyfaaaan den verkar grymt bra!
Den heter Insane och man kommer att åka på ett sätt som kallas Zac-Spin, vilket betyder att man sitter på sidan av rälsen och snurrar runt sin egen axel, man åker 75 sek, och vagnen snurrar beroende på vilka du sitter med och hur mkt dom väger. Med tanke på att den ligger vid vattnet kommer spänningen vara på topp! För att den åker neråt vid vattnet och de ger en känsla av att man ramlar ner och de är då den börjar snurra också.
Den verkar verkligen jätte jätte häftig, men jag skulle nog aldrig våga åka den men ... jag får väl försöka!
Den har premiär den 25 April, samma dag som grönan öppnas, asså de kommer seriöst vara sjukt många besökare som kommer vilja åka den, kön kommer säkert vara flera timmar....
Insane är likadan som Kirnu en berg o dal bana i finland så de finns några videos om den så att man kan få en liten uppfattning av hur insane Insane kommer vara! Den är byggd vid kärleks tunneln och radiobilarna, samma plats där Lilla och Stora vikingen stod förut (Vikingen är flyttad till skara sommarland ist)Insane kommer att bli den längsta och högsta banan av sitt slag och grönan har tydligen spenderat 50 Miljoner för insane, hoppas de är värt det! =D

Här kommer lite grejer man kan kolla på.

http://www.goinsane.nu/








Insane Gröna Lund


PUSS/ S

Kryssning + Idag

Hejhej!
i lördags åkte jag och familjen på kryssning (stockholm-åbo, åbo-stockholm), runt klockan 6 gick Silja europa från värtahamn vilket betyde att jag fick vakna 5!!
Iaf, vi åkte dit och fick veta att våra hytter var på däck 5, som nu är ganska långt ner i båten, men ändå har havsutsikt vi fick Med andra ord inte en C hytt längst ner i båten utan havsutsikt, inte en B hytt som ligger på däck 5 men också utan havsutsikt, vi fick en A hytt, (har alltid de) som nu är bra men jag vill inte ha en hytt på däck 5 för sen när man ska sova så hör man maaassa ljud och jag har redan problem med att sova i båtar!! så pappa fick snacka med personalen i informations disken som gav massa dåliga ursäkter om att de bara finns hytter med 2 bäddar på däck 9 och 10 (vi behöver en hytt med 4 för att vi är 3 pers) men pappa gav dig inte och fightade på (bra gjort!) för tillslut var de värt de så vi  fick en hytt på däck 9 (som de visst fanns hytter med 4 bäddar på, lögnare) YEAAH!
Efter de problemet kom nästa, vi skulle gå och reservera bord till middagen men då var de redan massa folk i kö för att de var frukost buffé men vi stod där och när vi kom fram sa vi att vi ville ha bord till middagen, längst fram i båten, och den tanten sa typ att vi inte kunde få de för att de var redan reserverat där, och vi blev sura och hon sa att vi kunde få ett annat bord med också längst fram och vi fick tydligen nöja oss med de....kärring.
Sen gick vi runt lite, gick till tax free och köpte massa godis, pappa köpte baileys och absolut vodka masq (the new one)
sen köpte jag smink, sen jag gick jag till nån fashion butik där köpte jag lite mer saker (A)
efter de gick vi upp till sol däcket vilket borde heta is däcket för att de var is kallt där och blåste som fan!
de var läskigt för båten körde genom is ibland och jag blev skit rädd och tänkte titanic titanic titanic =P
men sen lugnade jag mina nerver med att "gambla" lite och jag vann fan 50 kr haha!
Senare så var de dags för middag och då kom den där tanten och sa att ett av borden längst fram i båten hade blivit av bokade och att hon tänkte på oss då och reserverade till oss, yeah vi fick som vi ville igen!!
efter middagen gick vi till däck 12 och gick ut och kollade för att vi kom fram till åbo då. sen gick pappa och jag till informations disken igen för att pappa skulle säga att jag fyllde år så att jag kunde få gå upp till bryggan och träffa kapten och sånt. OCH DE FICK JAG! omg de var skit coolt de var så högt upp också, fast jag hatar att man inte fick ta med dig kamera,mobil,jacka bara för 9/11 fan vad dåligt!
men de var värt de haha!
Sen skulle vi sova och jag tänkte att de kommer gå bra för att hytten ligger så högt upp, men ist vaknade jag runt 23.15 (finnsk tid) (22.15 svensk tid) för att några jävla tekniker höll på att rensa avlopp!! och jag väckte såklart mamma och pappa också, pappa gick typ och kollade sen la vi oss, men min sömn kom inte så långt innan jag hörde nåt annat så jag kollade ut genom fönstret och vi åkte typ genom skit tjock is, jag blev räddd som fan! och höll alla vakna till typ 1 , sen somnade jag och när jag vaknade klockan halv 5 hade min näs piercing åkt ut så jag fick panik men sen hittade jag den...puuh..
då var de iaf dags att vakna så jag fixade mej och vi gick ner åt frukost ,sen runt klockan 6 var den framme i stockholm så vi gick av båten och när vi kom hem gick alla och la sig...och sen vaknade jag och nu är jag här!

skriv kramp!!

lägger upp bilder ....



Godmorgon(kl 5, lördag morgon)

@ värtahamn

@ silja europa

Silja serenade.(ska åka den till helsingfors i sommar)

Hytten

Silja galaxy(åkte i sommras på premiär dagen)

Drinks vänstra är pappas juice, högra är min.

jag, väntar på lunch!

Jag har tråkigt innan middagen...

efter förrätten och varmrätten tog jag efterrätt!

som sagt EFTERRÄTT!

jag i hissen efter middagen.

jag väntar på hissen, ska till hytten och sova!

Midnight, man kan inte se så bra men de e massa tjock is....scary!

Kan fortfarande inte se bra, men de är jag på morgonen, de var typ 1 tim kvar till stockholm.

Bye for now, silja europa!



Jag har skrivit alldeles för mycket nu!!


Puss/S

RSS 2.0