We dance for laughter, we dance for screams, we are the dancers, we create the dreams!

Skickat anmälan till HT-11 på the voice streetdance, ska ha terminskort förfan! och skickat anmälan för summercamp, då jag ska gå alla 4 veckor!! hell yeah!
The voice streetdance flyttar ju till nya bättre lokaler och dom utökar antalet klasser stort! can't waaait!!

Älska dans, älska the voice streetdance school! ♥

älskar den här låten också btw,

Beyonce - Run the world (girls)




Hur stavas kärlek? D A N S !

Dansen och alla som är där får mig alltid att må så mycket bättre! The voice streetdance school är bara kärlek!

Tja!

i måndags var vi lediga.
i tisdags så åkte jag och linda ph (internt skämt, kommer kalla henne ph dock! haha) till rålis, kungsan och sen gick vi ner till rådmans där vi åt och chilla lite till, sen runt fyra åkte hon hem och jag gick till dansen! fick sällskap på bussen av jonas, max och hanna då, så slapp jag åka själv! hihi
i onsdags hade jag skola, sen träffade jag tessan i tc och så gick vi till donken där vi mötte malin, vi åt och sen gick vi till dansen och satte oss med jonas, sen började dansen och efter det så stanna jag kvar med linda, jonas och malin, sen åkte vi hem!
i torsdags så hade jag skola, sen åkte jag hem och sen åkte jag och pappa till rackethallen där vi träffade släkten och så spelade vi badminton, haha skitkul! jag, usman, kamran, tania och farhan spelade även fotboll... fast jag bara stod där hahah...
i fredags åkte jag och linda ph till väsby och chilla där, jag träffa även elanie som jag inte sett på lääänge! sen satte vi oss i vilundas bibliotek vid datorn och sen tog vi tåget till skolan för att äta men kom bara till karlberg för att matsalen skulle stänga kl 13 så vi åkte till linda ph och åt och kolla på filmen precious som var sjukt bra! sen åkte jag till stationen där jag träffade tessan snabbt, sen tog jag tåget som linda var på och så åkte vi till stan och var vid plattan ett tag och sen åkte vi in till marikas för att jonas hade klass och så träffade vi honom, olivia och max där och så gick vi därifrån sen och till typ plattan och sen åkte jag och linda hem!
igår lördag så var det chiiiillllll!
idag söndag så träffade jag linda i stan och så tog vi en snabb fika innan vi åkte till bredäng där vi mötte jonas och gick hem till max, så vi var med dom ett tag och sen åkte vi till gallerian och till donken där och åt, sen gick vi ner till kungsan och var där ett litet tag och sen åkte vi hem, mys!

Den här veckan får vi se vad som händer och får se när jag skriver igen, hahaha ciao ciao!


jag och linda ph i råliiis!♥


jag och linda idag i kungsan!♥


RSS 2.0