My headphones won't lie, if I'm in love.

Jag låter musiken svara..

Frank Ocean - If I'm in love



Jason Derulo - It girl (fast ändra till boy.. hihi)
Can't seem to stop you from running through my mind.."



Usher - Without you
"I won't run, I won't fly, I will never make it by, without you.."




Am I in love?


Thoughts at night - part 3

Kollade precis på internet på gamla högskoleprov och årets nya, vad kom jag fram till?

Jag ska göra den i 3an.
Den är inte så svår som man tror, läsförståelsen och engelska har jag jävligt lätt för så det kommer gå bra det enda jag måste plugga är matte, jag har ju inte matte b för att jag har gett upp med matten, jag vill kunna men min hjärna vill inte! jag förstår inte varför.. men jag måste ta tag i det och tro mig jag ska!
Högskoleprovet i 3an om ett år alltså! Jag ska fixa det!

Igår bestämde jag mig för att förändra väldigt mycket, fixa min hälsa, kropp och livsstil! Hittills funkar det och nu tänker jag lägga till matten på det!
Skolan kommer att bli min bästa vän.. eller bästa vän?? Eh överdriv inte Sonia, men jag ska iallafall ta tag i skolan, läxor och prov!

Here we go!

_________________________

Idag: hemma till kl 15 sen åkte jag in till fridhems och gick på TT klassen, grymt som alltid!
Imorgon: Tandläkarjävlarna.. sen träffa millisen!! Sen sova.

Såg ni videon för 2 inlägg sen föresten? Alltså på Ian Eastwood & Kenzo Alvares som dansar till min favoritlåt The Zone av The weeknd ft Drake! Så jävla grymma!!

Sweet dreams!!


I hate that I love you so.

"It’s like you’re screaming and no one can hear.
You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing.
No one will ever understand how much it hurts.
You feel hopeless, like nothing can save you and when it’s over and it’s gone, you almost wish you could have all the bad stuff back, so you can have the good."


That north north, that up top, that OVO and that XO.

Dansare: Ian Eastwood & Kenzo alvares.
Koreografi: Ian Eastwood & Kenzo alvares.
Låt: The weeknd ft Drake - The zone.

Min absoluta favorit låt och favorit dansare, det kan inte bli bättre!!!


Thoughts at night - part 2 (LÄS!)

Okej vänta, innan jag lägger mig måste jag ta upp en sak!!!

Tittade runt lite på Aftonbladet och läste "massavlivning av husdjur i Japan".
Det var ett bildspel med bildtext och det handlade om att Japan säljer hundar och katter på samma sätt som handväskor, när hundarna/katterna blivit för gamla för att avla på då sätter dom ett rött band runt halsen på dom och så skickas dom till gaskamrarna för att gasas ihjäl, alltså dom fyller den container liknande lådan med hundar/katter, gasar ihjäl dom och som man såg på bilden "häller" ut dom från en liten lucka och kremerar resterna.

Vilka jävla puckon, idioter, horor!!!!
En hund/katt har ett liv precis som oss, det är som om att vi skulle gasa ihjäl alla kvinnor som är 50+ för att dom inte kan få barn.. hur jävla puckat är inte det?!
En husdjur är lika mycket värt även om det inte kan avlas på, dom kastar ju bort djuren som om att det bara är smuts eller något objekt!!
Fyfan vad jag skulle vilket göra så med dom eller med personen dom älskar mest, hur skulle det kännas era fittor?!
Tackar gud för att det finns människor som är emot såna där äckel-människor! Dessa underbara människor har startat en organisation som heter lifeboat eller något, dom räddar djuren från gaskamrarna och det tycker jag är riktigt bra!!
Nästa grej är att man inte ska äta husdjur i Kina, Japan eller någon annan av dessa länder, har sett en video på WWF och dom dödar djuren på så hemska sätt!! Korna, hajarna, hundarna, tvättbjörnarna, grävlingar osv!!

Jag har bestämt mig och jag kommer att hålla mig till det.

Jag Sonia Qureshi åker INTE NÅGONSIN till Kina eller Japan eller någon av dessa länder som slaktar djuren på så hemska sätt och som äter husdjur, hajar osv, förrän dom slutar med det.
Handen på hjärtat, på koranen, på.. whatever och jag svär på mitt liv, jag åker INTE dit förrän dom slutar med sånt skit.

Jag tänker inte dra alla över en kant och säga att alla i dessa länder är så hemska för att jag vet att vissa människor har ett gott hjärta och inte gör dessa saker, men om ni vet att det är fel och ni tycker att ni och erat land får dåligt rykte pga andra personer, gör något åt det då?!
Make a change!
Ni bor ju där, ni kan starta protester, gå med i organisationer, donera pengar, bli volontärer, strejka osv!

Djur är lika mycket värda som människor, snälla förstå det!

Jag är tiger fadder och jag har donerat pengar till flera organisationer t ex för att sluta göra hajfensoppa, till WWF för att rädda björnarna i fångenskap osv!

Tänk på djuren som varjedag dödas så brutalt eller gasas ihjäl!
Om det var lagligt att mörda hemska människor så hade dessa hemska människor dött på exakt samma sätt som de dödat djuren.

Hjälp till nu! Snälla! Jag vet att jag har fått fler läsare så hörni, det är viktigt! Jag ber er! Donera pengar, gå med i organisationer eller något!

För att citera kungen, Michael Jackson:
.. If we care enough for the living, make a better place for you and for me, heal the world make it a better place ..
Och så vidare!

Hoppas att folk lär sig..

Nu ska jag sova för sista gången!

¡¡¡Glöm inte att kl 3 inatt ställer vi om till vintertid så kl 3 blir det kl 2!!!

Godnatt!

Bild: 1år sen exakt nästan, när marsvinen i skolan fått ungar så höll jag i en av dom och den hade det mys i min halsduk!


Thoughts at night - part 1

Jag hatar nästan att jag känner så som jag gör.. jag kan inte göra något åt det heller eller jag vågar inte, därför hatar jag känslan. Jag vill göra det men ett ord eller en blick så blir jag darrig och nervös. Jag måste ta tag i det här.
Hatar bara att jag är så otroligt öppen om vissa saker som jag borde håll tyst om och tyst om saker som jag borde prata om, nej det gäller inte hemligheter eller så utan saker om mig bara.. jag måste förändra mig lite faktist och nu har jag chansen att göra det.

Vill faktist säga tack till en person, för att du fick mig att bli så mycket mer självständig, du fick mig att våga säga till, du fick mig att lita mer på mig själv och hålla mig till mitt ord istället för att lita 110% på vissa vänner som kan vara falska, så TACK verkligen!
Jag har lärt mig att jag bara ska ha några bästa vänner, gärna 3st för att "du kanske berättar något för din kompis, men glöm inte att din kompis har en kompis!" så jag vet vilka jag litar på och vilka jag har nära.
Utan dig hade jag aldrig fått de vännerna jag har nu!
Du har spelat en stor roll för mig, så du är en del av mitt liv som jag aldrig glömmer!
Du visade mig att man kan göra misstag och man kan hamna på botten, men man lär sig av misstagen och sen kan det bara bli bättre!
Tack så jättemycket!!

Idag ska jag sova tidigt, vet inte riktigt varför, men mina ögon skelar som tusan säger pappa så antagligen därför!

Imorgon, som ni ser på bilden har jag TT klass, dom andra klasserna skulle jag kunna ta om jag inte hade TT klass, dom som är markerade med ett rött X är de som hade varit obligatoriska om jag inte hade haft TT klass alltså!
Anledningen till att det står AA efter 2st är för att det är första bokstaven på tränarens namn men av någon anledning skrev jag de 2ggr.. får ändra det sen!
Numret är vilken nivå det är på klassen.

Fröken huvud, säg hej till herr kudde!

G'NIGHT!


Kommer inte på någon bra rubrik.

Åkte till södertälje idag vid kl 11, Malin gick på tåget i Älvsjö och vi gick av i östertälje för att ta bussen till Södertälje centrum, väl där så träffade vi Rosalia och så gick vi till nått ställe där det var typ kulturnatt (fast kl 13..eh?) och hon dansar ju på Jam också och dom hade någon show grej så vi kollade på henne och riktigt bra är hon! Eftersom hennes tränare på Jam är Amir så kunde jag och Malin den korren som dansade för att han kört den med oss också på The Voice!
Efteråt gick jag och Malin till donken och Rorro gick hem för att byta kläder sen möttes vi vid bussarna och åkte till östertälje, tog tåget och dom gick av i tc medans jag fortsatte heeeela vägen hem! Blev hämtad från stationen så åkte jag, mamma och pappa till Ikea och så.. nu sitter jag hemma och tänker och snart ska jag lägga mig i soffan och titta på tv!

Imorgon blir det dans vid 16:30! Jag önskar att våran TT klass kunde ha varit från typ 15:30 till 16:30 istället för att då hade jag hunnit till den vanliga hiphop/ragga klassen.. men det är lugnt!
Hoppas på styrka och stretch imorgon måste verkligen träna mer!!

Nu, CHILLA!


Varför ska folk provocera?

Jag skriver om det här nu för att folk ska förstå att det här är onödigt att lägga ner sin tid på, bli inte arg i onödan!

Jag är inne på fb och kollar runt lite så ser jag att en vän skrivit på något inlägg, inlägget är i en grupp som hatar Justin beiber och en tjej har skrivit att den som skapat gruppen borde skaffa sig ett liv.

Den här killen som svarar verkar vara kanske 14år och tjejen kanske är någonstans där också.

215 kommentarer och det är mer eller mindre att killen tror att han kan allt och skriver att tjejen inte kan stava och är import och blatte sen eskalerar det till att han skriver att allt är blattars fel, statistiken säger att blattar begår mest brott, han har(?) röstat på sd osv!
Tjejen är defensiv tillbaka och kaxig och ja lite stavfel men inget farligt, killen överdriver alltså.
Sen lägger sig tjejens 18åriga kusin sig i och så fortsätter det!

Jag tycker att det är helt värdelöst att lägga ner sin tid på att sitta och diskutera sånt här med en 14åring, det är ju så tydligt att killen vill ha uppmärksamhet och tycker det är kul att provocera, alltså får han massor av glädje av det och det får honom att glömma respekten helt och hållet.
I början skrev han sånt som en 14åring kan skriva men sen märker man att han börjar skriva mer för att provocera, hans kommentarer läggs in senare för att nu tänker han på vad och hur han ska skriva på bästa sätt.
Från början t ex sa han att han inte är rasist för att han är en fjärdedels arab, men mot slutet skriver han ha-kors, han skriver i början väldigt ren svenska mot slutet börjar han själv kalla tjejen för h**a och det är tecken på att han försöker chocka och vill att de som läser ska reagera och svara och bråka.

Med andra ord, onödigt att ens lägga sin tid på honom. Fattar inte varför alla fortsätter skriva, det taggar ju bara honom till att skriva mer.

Sen att slösa tid på att bråka om en artist, herregud.. folk har olika åsikter, acceptera!
En grej jag kan hålla med den där killen om det är att, man kan inte ÄLSKA en artist alltså verkligen älska. Det ordet betyder så mycket, man säger det till en person man känner, litar på är en ens bästavän och vet att man inte kommer förlora.
Känner du artisten? Nej. Har du snackat personligt med artisten? Nej.
Dåså? Du vet inte vem personen är innan du snackat med han/hon.
Precis som killen inte ska kalla beiber för bög, han vet ju inget om människan liksom.

Aja tänkte iallafall dela med mig av hur man vet när en person provocerar och hur onödigt det är att slösa tid på det!

Folk bråkar så otroligt mycket att det är äckligt.. usch.

Glad att jag inte bråkar, känns bra som fan!

Nu ska jag sova!

Natti!


Bass down low

Dagen började pissdåligt men slutade med ett stort leende på läpparna!

Vaknade kl 6 och det var mörkt ute så jag blev jättetrött men tvingade upp mig, skulle egentligen ha vaknat kl 5:45 för att när jag fixar mig (smink & platta hår) tar det 15min extra.
Gick i varjefall upp och åt, borsta tänderna och satt på mig kläder, där brukar jag egentligen vara klar, men eftersom vi hade ensamfoto idag så skulle jag sminka ögonen och platta håret där framme, blev sjukt stressad och kl 7, med 2min kvar så gick jag ut för att springa till bussen, ovetandes om att det regnade! Hade jag haft extra tid hade jag hunnit titta ut och bestämma jacka då hade jag tagit den med större luva, men nejnej jag hann inte!
Blev lite bättre när jag träffade Elin (från min klass) i tc så åkte vi till skolan! Tog ensamfotot och hoppas på att det blev bra!
Efteråt under projekt & företagande så blev det lite jobbigt i klassen pga vissa personer.. ingen respekt alls! Såklart försvarade vi läraren för att dessa personer hade helt fel!!
På engelskan tog våran lärare upp det här och det var egentligen bra för att ibland är vi kanske 10st på lektionen av typ 29st och det är för att vissa inte kommer.. Jag gör det själv men sen förr förra veckan har jag börjat gå på alla lektioner, tack vare min underbara klass som gör mig motiverad!
Tycker att dessa personer som ger våran klass dåligt rykte borde ta åt sig, för att pga att dom inte bryr sig eller säger fel saker så hamnar alla i klassen i skiten.
Vi pratade/diskuterade allt det här och jag hoppas det blir bättre iallafall!
Sen hade vi svenska och så slutade vi kl 11 så blev det höstloooov!!
Tog bussen till Sollentuna, då ringde Frida och hon skulle till rotebro och roligt nog var hon på tåget jag skulle ta till norrviken! Så jag träffade henne på tåget en snabbis, det gjorde min dag bättre!
Sen åkte jag hem, åt och chilla, sen tog jag bussen till norrviken och på tåget mötte jag Frida igen, så åkte vi tillsammans till östermalm för att dansa!
Älskar den där tjejen, hon kan alltid göra mig glad!
Hursomhelst, väl där så träffade vi resten av tjejerna, bara massa skratt kan jag säga!
Och så hade vi först en klass med Amir där vi fortsatte på "We found love" korren, vi la till en par dans på den också, riktigt bra blev det!!
På nästa klass hade vi Alex, då fortsatte vi på "Bass down low" och den är sjukt grym!!
Har jag sagt att Amir och Alex är två av mina favorit tränare och att dom är bäst? Äh, jag säger det igen, dom är bäst och mina favorit tränare! För att deras stilar är så häärliga och deras klasser har alltid så underbar stämning!
Åtminstonde! Sen åkte alla hemåt, tog pendeln med Ida, hon gick av i Sollentuna och jag fortsatte hem!

Nu sitter jag här och ska boka biljetter strax! Ska gå med Elin, kommer bli asfett!!!
Imorgon blir det inget jobb för min del, då höstlovet börjat, skönt att äntligen få sova ut på en lördag!

Säger godnatt nu, ska inte sova än men tror inte jag skriver mer idag.

GODNATT!!


Like a lollipop.

Skola sen hem och sen dans.

Godnatt!

Okej jag kan säga något då.. Tog klass för Joe idag, grymt var det! Ska börja ta hiphopen på torsdagar nu faktist!
För er som inte vet vem Joe är så är han en av medlemmarna från Bounce! Oh yes, han är grymt bra!

Imorgon, skola och sen 2 dansklasser jag sett fram emot hela veckan! Plus att jag träffar Frida som jag sett fram emot att träffa!
Men jag vaknar kl 6 imorgon.. inte okej. Börjar 8:15 och det tar 1h för mig att åka dit, BLÄ.
Tänkte sova nu,

GODNATT!!


Bad days.

Det är okej att vara ledsen.
Man kan ha riktigt dåliga dagar ibland och det är tyvärr något jag har nu.

Fast egentligen vet jag inte om jag ska vara glad eller ledsen, för att dom senaste dagarna har varit helt underbara men på sammagång dåliga.. åh jag vet inte.
Tänker på alldeles för mycket.
Jag "får fjärilar i magen" när jag tänker på en person och när jag tänker på en annan, fast tanken av den personen ger mig ont i magen också.
Jag får ont i huvudet av att ständigt tänka på nu och då, det har fått mig att ta avstånd från folk, från vänner, från skolan.
Jag känner hur jag mer och mer stänger in mig och hur jag låser in mina känslor, deja vu.
Jag är inte känslokall, alla människor har känslor. Jag vill bara inte visa det inför andra, snälla acceptera istället för att hata, det gör mig inte till en dålig person, eller?
Jag har helt tappat motivationen för så mycket!
Jag ifrågasätter saker som jag inte ens ska tänka på!
Jag förstår inte mig själv längre, jag vet att jag måste göra läxor och plugga för att komma nånvart men jag gör det inte!
Jag sitter och tänker "gå upp Sonia gå upp gör mamma och pappa stolt plugga bli något!"
Men något inom mig vägrar och den bestämmer tydligen, för att det blir inte av.
Istället känner jag skuldkänslor för att jag inte gör mina föräldrar stolta över mig.
Jag vet att jag måste göra något åt det men det händer inget!
Det är mitt fel jag vet.
Jag vet inte vad jag måste göra, jag orkar typ ingenting längre.
Jag måste lösa det här, det kan inte fortsätta såhär.
Måste se varjedag positivt, rensa mitt huvud och fixa allt.
Jag tar det som det kommer, jag har en dålig dag idag men det blir bättre sen.

För att citera ison & fille:
Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen, jag vill leva i nuet inte ångra mig sen.


Dagens outfit/Footloose !

Åkte hemifrån vid kl 16, träffade Elin i hallonbergen och så åkte vi till Östermalm, gick till Stureplan för att gå till Sf Park till förhandsvisningen av Footloose, där var det en sjukt lång kö, men träffade alla från bästa The Voice där! Så kuta jag, Elin och Rosalia upp och tog typ en hel rad för alla oss i TT och våra kompisar! Oh yes, vi satt på balkongen!
Började med en kort film om världens bästa tränare och person som startat The Voice Streetdance school, Jonas G! Fick se en video av en av flera resor han gjort med Isse för att giga utomlands! Riktigt bra! Sen började filmen!

Footloose: En dansfilm, handlar om en kille som är gymnast/dansare från Boston som kommer till en liten country stad nere i söder som heter Bomount, de har en lag som säger att man inte får dansa och han vill förändra det!
Kärlek, Dans, Familj, Vänner.. så beskriver jag filmen!
Fast man kan beskriva många filmer så... haha!
Men asbra film, fast lite förutsägbar om man sett många andra liknande dansfilmer.
Rekommenderar den iallafall!!

Filmen var slut strax efter kl 20, så fick sällskap hem med Elin och sen Helin och Towe.

Stort tack till världens bästa dansskola och alla som fixat det här speciellt Jonas G! Tack!!
Ingen annan dansskola fixar en förhandsvisning för bara sina elever i en hel biosalong! Helt otroligt, tack!!

Tog tyvärr inga kort där, det var för mörkt..

Nu ska jag sova!

Bild 1: Dagens/kvällens Outfit.

Bild 2: Min biljett! (glömde ge elins till henne idag kom jag på haha.. gör det sen!)


Coming down

Lyssnar på The weeknd, just nu är det Coming down, medans jag fixar mig, åker vid kl 16 till hallonbergen och möter Elin så åker vi tillsammans till stureplan och träffar alla från dansskolan, så blir det bio! Kommer bli grymt!!

En annan grej, som jag hoppas på blir av.. det skriver jag om imorgon! Kommer bli så jävla fett om det blir av! Hoppaaaas!!

Nu ska jag fortsätta med vad jag gör!

Ciao!


OvOXO

The Weeknd och Drake har typ ett samarbete nu och fyfan vad fett det är!
Båda är två av mina absoluta favorit artister och att slå ihop dom två ger riktigt bra musik!
Drake och The weeknd försig tog mina örons oskuld.
Tillsammans ger dom mig eargasm!
Tråkig jag är.. men det är ju typ så!!
Dom är bäst!!!
The Weeknd har varit en del av mitt liv ända sen i somras! Helt underbart!


Mina favoritlåtar:

Ingen speciell ordning.

Alla Frank oceans låtar men speciellt Love crimes för att Ian Eastwood har en sån härlig koreografi till den!
The Weeknd;
- Initiation.
- The morning.
- Wicked games.
- ft Drake, The zone.
- High for this.
- Gone.
- House of balloons.
- och alla andra! haha.
Beyonce;
- End of time.
- Countdown.
- 1+1
Rihanna;
- We found love.
- California king bed.
- Last song.
Lil Wayne;
- How to love.
- ft Demarco, My life.
Usher - Without you.
Britney Spears - I wanna go.
Neyo - Tonight (INTE remixen).
Benny Benassi ft Gary go - Cinema (skrillex remix)

OSV!!!
Lyssnar på dessa mest, men har många fler favoriter också!

Idag:
skola.
Imorgon:
Skola, sen på kvällen in till stan för att gå på bio på förhandsvisning med The Voice Streetdance school, av filmen Footloose! Får ta med en kompis också så då tar jag Elin! Yeey!

Ciao Ciao!


I can't stop missing you.

Saknar honom redan, får ont i magen på ett bra sätt och blir glad bara jag tänker på honom! Gulleeee!


När man talar om... pokemon..!

Idag:
Vaknade kl 8, hade drömt om pokemon så vaknade med pirr i magen och ett stort leende!!
Vid kl 11 åkte jag med Nadja in till stan, skyndade oss till Zara och väntade 10min på att dom skulle öppna, så sprang jag in och köpte den sista fake pälsvästen som fanns, min bara min!
Sen så gick snabbt till pendeln och tog tåget till skogås och åkte till port 73, där träffade vi alla underbara dans människor och så var det flashmob strax efter kl 14 typ, sen åkte jag, Rosalia, Ine, Julia, Malin och Nadja in till stan, sa hejdå till Nadja och sen till Ine, så gick vi fyra till donken och åt, mycket snack om pokemon där och sen gick vi till tbanan och sen vad som hände i tbanan och när vi gått av i Östermalm... haha!!! Asså vi doooog, jag skrek, vi alla skrek och skrattade som tusan!!! Helt.. åhhhh!!! Hahahahah!!!!
Sen kom vi till dansen och vi tog nivå 1 klassen med Amir (Hiphop/Ragga) körde en asmysig korre och sen tog vi nivå 2 med Amir (hiphop/ragga) där vi körde We found love igen! Skitbra gick det, älskar den korren!!
Hade ingen TT klass idag för att vi hade flashmob ju så.. aa lite synd faktist då jag ville ta klass för Alex men fick iallafall ta klass för Amir!! Båda två är lika grymma, 2 av de bästa verkligen!

Åkte hem sen och.. ja, imorgon och resten av veckan är det skola och sedan dans efteråt!
Jag ser fram emot tisdag för att då blir det förhandsvisning av filmen Footloose för alla oss The Voice Streetdance school elever! Tar med mig fina Elin då, det kommer bli grymt!
Ser fram emot Fredag också, inte bara för att det betyder höstlov utan också för att jag tar klass för Amir och Alex då OCH jag träffar bästa Frida! Yeeey!!
Höstlovet kommer bestå av dans och kul med HangoveR! Woopwoop!

Nu, sova!

Godnatt!

Bilden är från igår:
Fake pälsväst.
Zara - 559kr


MYSigdag!

Vaknade kl 7 åkte mot jobbet kl 8, mötte Emma i norrviken och sen Linda som jag inte träffat på läääänge i Sollentuna så åkte vi tre till jobbet och det var jättefå barn idag på sagogympan men det var okej! Kul var det iallafall och Linda söker nog jobb till aktiv ungdom till nästa termin! Awesome!
Efteråt åkte vi alla hem till sig och jag fixade mig lite snabbt och åkte sen till rby och mötte Elinpelin, så åkte vi till kista och kolla på Zinnemax 5D vi har sett alla filmer nu haha vi måste vara deras största fans.. typ! haha! sen så åkte vi in till stan (yes, blåa linjen går nu!) vi åkte till kungsan och gick till gallerian, åt på donken, kollade runt lite där o så! sen så gick vi till espresso house och tog en latte var och så gick vi till buttricks! För att bli lite inspirerade inför halloween haha. Sen gick vi runt till massor av olika klädaffärer och sen hamnade vi på en donken igen haha med glass den här gången! Känner att vi alltid avslutar våra dagar med glass på donken och varjegång vi träffas så äter vi på donken! Började i Malmö och slutar... eh.. nångång! haha!
Hade jääääättemysig dag med bästavän, verkligen! Ser fram emot nästa gång!

Imorgon vaknar jag vid kl 10 fixar mig åker till stan, köper en skitfin väst jag hittade idag och sen till port 73 för att träffa alla underbara dansare!
Sen så åker jag troligtvis hem!
Nästa vecka är det skola och sen höstlov!! woopwoop!!!

Bild 1: Jag & Elin på Drottninggatan, MYS! haha! (säger mys jättemycket för att jag sa det idag om typ alla kläder jag såg och... äsch ni kommer inte fatta.)
Bild 2: FAKE pälsvästen jag förhoppningsvis köper imorgon... om den finns kvar!! Älskar den!!!


I found love in a hopeless place.

(Jag vet att jag ändrade på texten på låten på rubriken men det passade mig bättre.)

Mötte Frida i Östermalm och vi första klassen vi tog var Amirs klass och den var så jävla grym!
Vi körde till Rihanna - We found love och fyfan vad jag älskade korren!!!
Nästa klass var med Alex och vi körde till Dev - Bass down low och gaaahh den var också gryyym!!!
Amir och Alex är spikat mina favorit tränare, så härlig stämning på klasserna, deras humor är sjukt rolig, älskar deras dansstil och så jäkla kul att ta klasser för dom!! Riktigt grymma är dom!!!

NU ska jag sova för att imorgon blir det jobb och sen ska jag träffa Elinpelin! Yeey!

Godnatt!!


Påväg in till stan

Är påväg in till stan rättaresagt östermalm, för att dansa!
Träffar bästa Frida där, ska bli så jäkla kul! Har inte dansat den här veckan för att jag varit lite sjuk.. men idag då fan!
Imorgon träffar jag bästa Elin! Ska bli kuuuuligt! haha!

Vill bara säga en grej också, vissa personer är så sjukt falska, de man nyligen kallat sina bästa vänner snackar skit om en, ljuger och undviker en. De som var mina bästa vänner är nu.. ingenting.
Vill skriva mycket mer men det är inget jag vill ta upp här.
Men vill bara säga att jag känner mig så jävla sårad, bortstött, ensam.
Tack.

Lyssnar just nu på:
Rihanna - We found love.

Min nya favoritlåt!


Mysdag med mamma!

Idag hade jag skola!
Sen mötte jag mamma så gick vi runt i stinsen och shoppade och åt tillsammans! Jättemysigt!
(köpte OvO reflex och smycke att ha bredvid min FW)

_______________

(Vill bara skriva av mig lite nu....)

Det enda jobbiga var när vi kom hem då sa hon direkt, förlåt för att jag förstörde din dag att du inte fick komma hem och ta det lugnt efter skolan.. jag blev så himla ledsen! Jag sa att jag hade haft det jättekul ju!
Min mamma ska aldrig behöva säga förlåt till mig, jag har det alltid bäst med mamma!

Jag duschade nyss och när jag duschade så slog det mig från ingenstans att hon kommer inte att finnas hos mig föralltid.. jag fick så jäkla ont i magen, kunde inte andas för att jag grät så mycket och ville spy! Jag vill ha mamma hos mig föralltid, jag skulle göra allt för att få ha henne vid min sida tills... föralltid!

Glömmer aldrig orden hon sa till mig när jag var liten: "Du är mitt enda barn, jag älskar dig, jag gör allt för dig för att du ska få en utbildning och en grund så att du kan stå på dina egna ben när jag är borta, jag vill inte att du ska ha det jobbigt.."
- Mamma jag försöker göra allt så att du kan vara stolt över mig, jag lyckas inte alltid men jag försöker! Jag är den jag är tack vare dig mamma!

Glömmer aldrig orden jag sa till henne när jag var pytteliten och vi satt på bussen: Mamma, jag kommer ALDRIG lämna dig!
- Så sant, kommer aldrig lämna dig mamma!

Jag skäms inte över att säga att ja jag är mammas lilla flicka, jag är 17år och vill fortfarande allra helst sova bredvid min mamma! Och ja, jag sover jag hemma då sover jag alltid i samma säng som mamma! Skäms inte alls.

Jag ska ta vara på varjedag jag har med mamma! Min mamma! Jag älskar dig mamma, snälla snälla lämna mig inte mamma, aldrig någonsin!

_______________

Godnatt!


Trött & skelögd chey.

Jag har pluggat i flera timmar nu och jag orkar inte mer med direktiv, förordningar, ministerrådet hit och dit.. nej jag hoppas att jag kommer ihåg allt imorgon!

Jag är otroligt trött nu, hur vet jag det? Jo, jag har alltid sen jag var liten, börjat skela med ögonen så fort jag är trött.
Det är som om att när jag är trött och börjar skela så går mina ögon in i viloläge för att jag känner att så fort mina ögon skelar så är det skönt haha.
Nä men det är lite kul faktist, jag skelar faktist just nu när jag skriver det här!
Ni som känner mig, ni vet ju att jag kan skela med ögonen frivilligt också när jag inte är trött, men då måste jag koncentrera mig asmycket, nu händer det normalt hahah.
Ska se om jag kan fota det!

Nu ska jag iallafall sova!

Godnatt!!

Bild: skelar liiiite nu, brukar bli mer ju tröttare jag blir.


Statistiken går uppåt!

Idag hade jag skola, helt chill dag!
Skulle ha dansat men har fortfarande ont i buken.. jobbigt!
Imorgon har jag prov i samhälle (EU osv) det ska nog gå bra!

Nu ska jag kolla på serier och ha det mys.. all alone! haha men det är skönt att vara själv ibland faktist!
Har snackat ett tag på telen med Elinpelin också vi planerar typ allt hundra år tidigare! haha

Ciao Ciao!


Har aldrig uppskattat en luva så mycket.

Idag i skolan hade vi:
Sällskapsdjur.
Djursjukvård.
Etologi (tror vi hade det..)
Mikrobiologi och- genetik.

Kul faktist!!

Hade inte alls tränat på orden vi fått till djursjukvården, kunde ha hoppat över testet men på 5min så kollade jag igenom allt och fick 10 av 14 rätt! Jag har fotografiskt minne så det är lättare för mig att gå igenom glosor och så precis innan.

Sen påväg hem så började det regna, hade på mig kort skinnjacka, grå lång kofta, leggings, tjock halsduk och fake uggs.
Spöregnade så dog typ haha men nu är jag påväg in till östermalm för att dansa eller jag kan inte dansa idag för jag börjar bli sjuk.. men ska kolla på iallafall!
Har på mig, 2 leggings, 2 raggsockor, fake uggs, grå kofta, tjock halsduk och tjock höst jacka MED luva!!!
Otroligt skönt ute nu! Haha!
Juste har såklart på min FW också! Den kommer att hänga runt min hals föralltid! Hihi precis som 24 karat guld ringen som ser ut som en orm, som jag fick av mamma som hon hade när hon var yngre! Älskar den!... Helt random fakta haha!

Tänkte säga att jag fortfarande har sjukt ont i buken... vet inte varför BLÄ.

Nu ska jag vänta på tåget, kanske skriver något ikväll om jag har något att skriva!

Ciaociao!

Bild: Ja jag tog den i bussen och ja luvan behövs inte där inne men om jag tagit den ute hade iPhonen blivit blöt, jag hade kunnat ta bilden ute om det inte regnade men då hade jag ju inte haft någon luva så det hade ändå inte gått.. så i bussen är bättre än inget!


Tänkte på en sak.

Varför skaffar man en iPhone eller annan typ av smartphone (med touch screen) om man inte kan skriva ordentligt?

Det sitter en kvinna framför mig på tåget och skriver ett mail, jag har hunnit skriva 3 långa mail och hon är inte ens klar än.
Hennes sätt att skriva är inte effektivt, hon trycker med hennes ena pekfinger och håller iPhonen med den andra handen... ni vet som ett litet barn skulle skriva? Precis så!
Onödigt att skaffa en iPhone om du inte kan skriva ordentligt hörru...

Sitter iallafall på tåget just nu, ska snart byta till tåget mot Spånga.

Nu ska jag lyssna lite mer på musik!

Have a good one!

P.s hon har inte skrivit klart än.. D.s


3 things before bedtime.

Ingen speciell ordning.

1. Har fortfarande ont som in i helvete, känns som jag har håll i magen på vänster sida, vid buken typ, gör skitont!
2. Mitt stora feta syrianska bröllop är mitt nya favorit program! Haha!
3. Jag är taggad för:
- Fredag.
- Lördag.
- Halloween (31a okt)
- Höstlovet.
- Vintern/jullovet
- Snö!
- 18e feb (min 18årsdag!!!!)
- Sportlovet (helgresa och dansa med 2st vänner? får se! behöver nog spara pengar..)
- Påsklovet
- Sommarlovet (summerdroppppp!)
- MASSOR AV ANNAT!!

GOODNIGHT!!

Bild: Från i början av sommaren, tagen med en ascool app!


UKK/FW

Idag började dagen med att jag vaknade kl 5 av en dröm, somnade om halv 7 och vaknade kl 7 av en dröm till, somnade om 7:17 och drömde igen men vaknade 7:30 av mamma som ringde och väckte mig för att bussen skulle gå om en timme.
Gick upp och det kändes som om att jag hade håll i magen på vänstra sidan, men det gick inte över och har fortfarande inte gjort det!
Sen åkte jag hursomhelst till skolan, träffade mill på bussen så åkte med henne till sollentuna och tog bussen till skolan därifrån istället för tåget!
Så när jag kom fram till skolan träffade jag alla och på idrotten så körde vi UKK tester, polistest, styrka, spänst osv! Gick jättebra! Hade aldrig gått så bra om jag inte gått på TT och haft världens bästa tränare Alex! :D
Efteråt var det massa lektioner blablabla..
Sen så åkte jag hem och.. ja.. gjorde inte mycket mer.. duschade.. skulle ha åkt till upps. Men det blev ej av..
Imorgon blir det skola och sen dans.. kanske!

Nu ska jag kolla på tv och äta, sen sova!

Juste lägger in en bild på min andra Falling Whistle som jag fick i lördags!! Den ska jag byta kedja på till en svart läder liknande typ!


Jag vill bli.../Todaaay!

Idag:
Kl 12 åkte jag till sumpan och möttes av finaste Elin och hennes söta lilla tibetanska spaniel Zizou! Att gå hem till Elin tog långtid då Zizou hela tiden satte sig och vägrade gå.. söta envisa lilla vovve!
Måste säga att hennes lägenhet är så jävla cool!! Hennes rum är en dansares dröm!!
Så, vi dansade, lyssnade på musik, kollade på videos, åt godgodgod inbakad pizza, dansade lite mer, spelade guitar hero i 5min i hennes STUDIO! Sa jag att det är coolt? Det är stencoolt!!!
Vid kl 16 följde hon mig till tbanan men jag glömde min ena mobil hos henne.. med 9min kvar så power-walkade vi hem till henne, hämtade mobilen, vi sa hejdå och jag kutade till tbanan och hann PRECIS!!
Gick av i fridhems, köpte vatten och gick till dansen.
Träffade massa fina vänner där också!
Sen var det dags för TT klass!
Vi körde bara kondition, styrka och stretch idag, kändes bra! Alex alltså våran egna tränare han är bäst, för att han berättar precis hur man ska göra och hur man ska göra det på bästa sätt! Tack, verkligen!!
Sen träffade jag underbara Frida också, sa hejdå sen och så åkte jag och Ida hemåt, tåget var fullt så vi satt som luffare på marken haha.
Sen tog jag bussen och kom hem!

Imorgon: Skola, sova.
Tisdag: Skola, dans.
Onsdag: Skola, dans.
Torsdag: Skola, sova.
Fredag: Skola sen två grymma klasser och då kommer Frida och Elin också!!
Lördag: Jobb sen träffas HangoveR, ska dansa och planera lite, ska bli kul!!
Söndag: Sova sen TT klass!

Något ni inte vet om mig:
Jag har sen jag var liten velat jobba inom marinen, som;
• inom Air force (flygvapnet); Pilot, få köra t ex, Harriers, få hjälpa, få skydda landet, få delta i krig, få visa vad jag går för, få köra otroliga flygplan!
•Krypskytte!
•Navy SEAL (SE, Air, Land).
JAG VILL, men har fobier som kommer ivägen tyvärr..
Lumpen? Ja? Nej? Vet inte.

Något jag vet är att jag vill sova NU!

Godnatt på er!

Bild 1:Elins envisa söta hund, Zizou! <3
Bild 2:Jag och Ida! <3


You lose touch, time goes by and when it's gone, you can't get it back.

Bild: Sicilien 2010 med gamla klassen.. <3


Höst


Klart för idag!

Jobbet klart för idag!
Det var sista dagen jag hade sagogympan med Cynthia, det är synd faktist för att hon gjorde det verkligen mycket roligare och fick mig att vara mycket mer positiv! Kommer sakna att ha klasserna med henne..
Nu kommer Emma tillbaka till sagogympan, ska bli kul! Ska visa vad för redskapsbanor osv vi kan göra då!

Nu sitter jag i bilen, är påväg hem hihi pappa hämtade mig, tack pappa! Ska äta och kolla på tv, sen åker jag väl någonstans med mamma och pappa!

Imorgon: Träffa Elin, yeey! Sen TT klass som varje söndag!

Ciao!

Bild: från imorse, när jag väntade på bussen.


Lördag morgon..

Måste gå upp ur sängen nu men jag orkar inte! Kommer bli kallt ju.. och ute kommer det vara ännu kallare.. åååhh..


Vad ska jag ha för rubrik?

Idag, åkte jag in till stan vid kl 15, träffade Frida och Malin i östermalm så gick vi till dansen, där vi träffade alla andra också, sen hade vi klass med Amir och vi körde en grym korre!
Men jag har blivit så otroligt fast för hiphop/street så är inte alls lika mjuk som jag var förut.. måste stretcha/träna mer! Annars ser det hur fult som helst ut när jag dansar ragga/dancehall.. sen kom Elin också och så skulle vi ha Alex men vi hade Valdes istället, körde en asskön korre faktist och precis som ALLTID under summerdrop, så var Elin så jävla grym att Valdes ville köra dansen en gång med bara henne, asså hon är bäst på att dansa verkligen! Känner mig som en stolt mamma! Haha! Sen så gick jag, Elin & Frida mot tbanan och pendeln.
Vi tog inte samma, så jag och Frida sa hejdå till Elin och så tog vi tåget!
Sen missade jag min buss, gick 30min i kylan till pizzerian, hämtade pizzan, gick hem på mindre än 10min...

Måste säga, lite kul faktist att världen är så liten!
Frida bor långt bort men är vän med en kille som bor nära mig, som jag inte känner men har gemensamma vänner med! Hon skulle till honom, därför tog vi samma tåg!
It's a small world after all!

En grej som gjorde mig jätteglad idag är att nu är det spikat!
Jag, Frida & Elin åker till summerdrop i sommar!!!!! Så jävla taggaaaaaad!!!!!

Imorn: Jobb (vilket betyder vakna kl 7, ta bussen till sollentuna, vänta på nästa buss i 15min eller gå 15min till jobbet..) och sen säkert Ikea med familjen... hatar ikea, men behöver spendera tid med mamma och pappa faktist.

Godnatt, sov gott, dröm söta drömmar! (har sagt exakt dom tre orden till min mamma innan jag lägger mig, sen jag kunde prata!)


iOS 5 för iPhone !

Satte på datorn och gick in på iTunes, anslöt min iPhone till datorn som alltid och då kom det upp ett meddelande där det stod att en ny uppdatering för min iPhone finns!
Såg att det är uppdateringen iOS 5 och jag blev överlycklig!!
Blev dock lite opeppad pga att om man ska ha iOS 5 måste hela iPhonen återställas. (För er som inte förstår, så är det att alla apps, bilder, musik... ALLT försvinner och går tillbaka till hur den var när du fick den första gången.)
Vill inte riskera att all musik och alla bilder försvinner..
Men jag tog den risken, säkerhetskopierade allt på iTunes/datan och så började det...
En timmes väntan på att min iPhone skulle återställas och uppdateras var så värt!
Älskar hur grym uppdateringen är, notiserna är mycket bättre, integrationen med twitter är skitbra, kamera grejen är grym.. osv!

Något ni kanske inte vet är att jag älskar min iPhone som en bebis, den är mitt liv!
Lånar knappt ut den till vänner, släkt eller mina föräldrar längre, inte ens om jag sitter brevid!
Har snart haft den i 2år och ingen smutsig/fettig skärm, ingen spricka och ingen repa! STOLT!!
Tillskillnad från typ alla andra man ser med fetaste sprickorna på skärmen... ni är dåliga iPhone ägare sådeså! :)

Nu ska jag sova, imorn blir det en GRYM dag! Ska ta de 2 av de bästa klasserna! Med 2 av de bästa tjejerna, Frida och Elin!

GODNATT!

Bild: min iPhone, en av de nya notis uppdateringarna! (kan lägga upp ny bild när det är fler händelser)

P.S .. Imorn får ni också läsa om några saker jag inte tycker är okej... kan säga en av dom nu, jag tycker att man ska hålla sig ren, jag hatar att bli smutsig, det värsta jag vet... fortsättning följer!


Bilden säger allt.

Skola och sen..


Red nails.

Första gången jag har röda naglar!

Använder normalt inte nagellack, sist jag använde det var ca 1år sen?
Nagellack är så inte min stil.. eller förut var det iallafall inte det.. så nu kanske det är det? Eller? Jag vet inte?
Har fått nya läsare nu märker jag, så..
Whatcha think?


En av mina favorit låtar!

Har letat efter en låt hur länge som helst!! Amir hade korrat till den och jag ääälskade låten och korren, men jag glömde bort vad låten hette! Idag sa rosalia vad den hette åååh vad glad jag blev!

Om man ignorerar det dom säger i låten, så är den riktigt mysig, asså melodin då!
Det här är sååå min älsklings låt nu! ♥

Leftside ft Syon - Pussy tight


FINSK

Ta en titt på deras skor! Jag dör vad fina!

Gissa vad jag har önskat mig till jul och födelsedag....



Klicka på miniatyren ovanför!


Mina klädproblem på morgonen...

Hmm, idag tänkte jag klä mig snyggt men jag hatar att det finns saker som alltid kan förstöra den idéen under hösten/vintern.

1. Vilken jacka ska jag ha över?
Kort skinnjacka alltså till under bröstet, mitten av magen, för kallt.
Varm höst jacka, för varmt under dagen och har luva med fake päls vilket gör mitt hår elektriskt som fan, måste alltså ha uppsatt hår då..
Skinnjacka som slutar precis över rumpan, har inga fickor med dragkedja.
Skepparjacka, inga bra fickor och pga beige färg så måste den matcha med det jag har under.
2. Mitt hår.
Beroende på vad jag har på mig så blir mitt hår elektriskt, t ex med vissa koftor.
Om jag ska ha en tjocktröja över med luva de flesta tjocktröjorna jag har är med luva, då måste jag ha uppsatt hår för att mitt hår är så långt att det blir fult att ha det utsläppt då.
Ska jag platta håret? Ha det vågigt?
3. Halsduk?
Vilken halsduk ska jag ha? Passar det med jackan? Blir mitt hår elektriskt?
4. Skor!
Converse? Stövlar? Fake uggs? Sneakers? Passar det med vad jag har på mig? Funkar det med vädret ute?
5. Vädret....
Varmt? Kallt? Regn? Snö? Sol? Fukt? Kommer mitt hår bli små krulligt pga fukt?
6. Väska.
De måste passa med det jag ska ha på mig! T ex, ingen axelväska om jag har en tjock varm jacka på mig.
7. Fickor!
Måste ha fickor i jackan då jag ska ha läppsyl, busskort & mobilerna där!
Kan göra undantag ibland och lägga de i bhn, IBLAND!
8. Smink.
Det värsta jag vet är att sminka mig, hatar att slösa tid på morgonen bara för att sminka mig och sen komma hem på kvällen när man är trött och lägga tid på att tvätta av det... använder sällan smink, bara om jag ska på något speciellt ställe eller om jag vill se extra fin ut för något eller någon, men den personen får fan ta och vänja sig vid att det händer en gång, sen är sminket borta!

Idag, förstördes mina "var snygg" planer.. så jag tog på mig, (uppifrån, ner), uppsatt rufsigt hår, inget smink, linne, grå tjocktröja med luva, mörkmörk blåa jeans, beige fake uggs, kort svart skinnjacka, tjock halsduk, svart axelväska och mina stora runda örhängen som vanligt!

Ikväll blir det dans! Streetmix!

Herrå!

Bild: när jag i början av året praktiserade på ett hunddaggis, brydde mig inte om hur jag såg ut! Så skönt!


Tisdagggg!

Idag hade jag studiedag!! Yeeey!!

Men allt förstördes när jag såg att jag skulle på körlektion... jag hatar körlektioner på körskolan.. lika tråkigt som vanligt skola. Gick jättebra tydligen, men jag tänkte inte ens på att jag körde då mina ögon mest låg på klockan i hopp om att sluta nångång!
Kör mycket hellre med pappa och lär mig av honom. Ska gå klart alla betalda körlektioner sen ska jag börja ta automat körkort istället, för att om jag ska lära mig manuellt kommer jag aldrig att kunna lära mig teorin, för att jag har faktist riktigt svårt för att lära mig och koncentrera mig om något är tråkigt..

Hursomhelst! Sen var det dags för dans! Åkte in med Jess och träffade alla andra fina vänner där också!

Men vet ni? Jag vill ha fredag! För att fredag är lika med kortkortkort skoldag och sen de bästa dansklasserna med de bästa lärarna! Först ragga/dancehall med Amir och sen hiphop/street med Alex! Vilket också betyder att då träffar jag Frida och Elin!! TAGGA!

JUSTE var med Linda i måndags, saknat henne sååå mycket!!
Tänkte bara säga det..

NU funkar blogg.se appen igen, men NU ska jag sova!

Godnatt!

Bild: Lindas hund Lempi! Hon ska se förvånad ut, haha söööt!!


Hade en mardröm inatt!

Jag, mamma och pappa skulle åka någonstans, till landet tydligen.
Vi tog tåget hela vägen och där i hytterna kunde man se på tv.
Nyheterna var på och jag såg att polisen letade efter en seriemördare och våldtäktsman som slänger alla kroppar i en hög sen, men jag tänkte inte mer på det.
Senare på kvällen kom vi fram till den stora två våningars stugan som vi skulle bo i, det var fint men utomhus var det blåsigt, kallt och mörkt.
Efter att ha ställt in alla saker så gick jag hem till en kompis hon hette Syrie (känner ingen som heter det..) men då såg jag hennes pappa och jag kände igen honom direkt! Det var han, seriemördaren och våldtäktsmannen! Jag sprang hela vägen till stugan och berättade för Elin som satt på verandan på en hammock, att jag har sett honom vi måste säga till polisen, han har sett mig och jag vill inte dö!... Hon trodde inte mig.
Jag gick till övervåningen och Frida var där jag blev jätteglad! Så vi satt och snacka, sen hör jag hur någon kommer in genom fönstret, jag förstår direkt att de är han! Jag, Elin och Frida springer, genom massa labyrinter och i hela huset men han får tag i Frida! Jag börjar gråta och skriker nej snälla släpp henne! Sen tar han henne någonstans, jag följer efter men på avstånd, jag kommer till en järnväg, på andra sidan är det skog hela vägen, jag börjar gå längs spåret för att hitta ett övergångsställe, jag hör hela tiden att han är någonstans inne i skogen för att jag hör hans och fridas röst, jag hittar ett övergångsställe springer över spåret och in mot skogen, där hittar jag en stig så jag följer den, men just då hör jag inte deras röster längre, jag hör bara hans mummel, det kommer närmare så jag börjar springa jag kommer till en Loge, där på marken sitter Elin, Jessica & Amanda och spelar brädspel! Jag springer till dom och försöker gråtandes förklara att han är efter mig och att han tagit Frida!
Dom blir tårögda och förstår och Elin säger att jag borde springa upp till rektorn, så jag gör det!
Väl där uppe så knackar jag på, rektorn säger att jag ska komma in och låsa dörren, jag håller i låset så hårt jag kan för att han inte ska kunna låsa upp det men det är halt! Så han kommer mina händer tappar fästet och han öppnar dörren rektorn är inte inne med mig längre, han går mot mig och jag blir inträngd i ett hörn, plötsligt så skjuter jag honom rakt i pannan med en pistol och han dör!
Jag springer det snabbaste jag kan ut från rektorns rum, ut från logen med Elin och in i stigen för att hitta Frida, men hon är inte där! Vi springer till stugan för att ta en telefon och ringa men där är hon, hon lever! Sen sa Elin något som jag inte kommer ihåg...

Och så vaknade jag!

Psycho dröm, jo jag vet...


Blogg.se appen är knas.

Har ej kunnat skriva så mycket på bloggen då blogg.se appen inte vill lägga upp inlägg.. och jag sitter inte mycket vid datorn heller pga att jag knappt har tid.
Hinner faktist inte skriva mer nu heller, ska ta tbanan och möta Jessica, så ska vi till dansen!
Ciao!


Lookbook: Whitney Port for BikBok











Whitney Port
är min andra största inspiration när det gäller mode.
Att hon nu gjort en kollektion för Bikbok är grymt!
Hon har verkligen kommit långt!

Jag var inte alls modeinriktad förut men känner hur jag sakta men säkert förändras till att gilla det mer och mer! (Vem som är min största inspiration är inget jag skriver om nu haha.)

Hursomhelst! Whitney Port gör riktigt fina kläder, jag gillar hennes stil något otroligt!
Ni som inte vet vem hon är.. jag säger bara, kolla på the hills eller googla henne.
Hennes kläder är så stilrena och just den här kollektionen alltså, det är enkelt men ändå snyggt!
Det enda jag tycker är att mycket i kollektionen är mer för att gå ut på krogen eller någon fest, inte så mycket vardagligt.
Jag tycker också att det känns som om att vissa plagg kan bara vissa personer bära.. som har den stilen alltså.
Jag föll för en svart transparent blus/skjorta och ett par svarta klackskor med glittrig undersida och glittrig klack.
I fredags fick jag faktist en grå kofta från hennes kollektion, 500kr kostade den och det var mamma som köpte den till mig.
Jätteskön är den!
Jag tycker verkligen att ni borde ta en titt på hennes kollektion!
Stilrent, klassigt och vardagligt.

Tänkte faktist också berätta att jag föll för massor av fina blusar/linnen/skjortor på Hollister, har redan en jättefin marinblå/vit randig skjorta, älskar den!
Hade den på klassfotot faktist!

Så fort jag får lön, då är det Hollister och BikBok som gäller!


Favorit klädaffär: Hollister!

Har alltid älskat Hollister men nu när dom äntligen öppnat i Sverige så kan jag börja shoppa loss där!
Innan dom fanns i sverige så var jag en gång på Hollister i London (westfield).
Helt underbart ställe, helt olik någonannan klädaffär!´
Rekommenderas STORT!

Igår: så jobbade jag som vanligt på lördagar och sen efteråt så träffade jag bästa Elin i tc, så gick vi till gallerian och kollade runt, åt på donken och satt ett tag och kollade på videos, gick tillbaka till gallerian och gick runt, checkade bland annat Hollister där vi hörde "maroon 5 - give a little more" , vi fick sån otrolig flashback till summerdrop för att S**t kingz lärde oss deras korre till den! Båda ba "åååhh!" hahah.
Vi gick även till BikBok där vi kollade närmare på Whitney Port's nya kollektion för Bikbok!
Riktigt snygga kläder! Kan skriva mer om det i nästa inlägg.
Sen gick vi tillbaka till donken och satt där tills dom stängde och sen åkte vi hemåt! Men vi hann planera massor under hela dagen också! Grymt bra dag var det!
Idag: blir det chill under dagen, sen blir det TT klass! Ser fram emot fysen och träningsvärken efteråt! TAGGA!!

THE VOICE STREETDANCE, GOODIE-BAG-PARTY/KICK OFF.. BILDBOMB!

Alla bilder är tagna av Model House! (love it!)



Jag och Wilma! ♥


Jag, Frida och Wilma! ♥

Jag och Rosalia! ♥


Jag och älskade vännen, Frida! ♥


Hela Training Team! ♥


Steve Jobs, 1955 - 2011.

Världen har förlorat en viktig person, ett geni, en person som hjälp förändra världen och skapa den moderna tiden vi lever i nu, han har gjort varjedag så mycket lättare för massor av människor.
En otrolig person.
Nu är han uppe på iCloud och håller koll, han lider inte längre av cancern..
Han var och är Apple's grundare.

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”
- Steve Jobs, Rest in Peace. 1955 -2011 ♥

Skriver det här med min underbara iPhone, det är så underskattat vad han gjort, han har skapat de bästa mobilerna, datorerna, programmen osv.. Stolt ägare till en Apple produkt! Förhoppningsvis får jag en Macbook snart också!
Tack så mycket Steve Jobs, för att du har skapat det här!


Imorse..

.. När jag vaknade, så tog jag upp min iphone direkt för att den ligger brevid mig i sängen, började kolla aftonbladet, twitter, facebook.. det första jag ser på fb gör verkligen min morgon! Får fetaste leendet och kan inte sluta tänka på det!

Några saker som gjort mig glad är:
•HangoveR, att vi planerat massor!
•Kick-offen som The Voice Streetdance school ordnade!
•Jobbintervjun, min första och jag lärde mig faktist mycket av förberedandet inför det och även själva intervjun, känns bra och om jag inte får det här jobbet så blir det fler intervjuer och jobb chanser, förhoppningsvis!
•Den där personen har gjort mig glad, fast jag blir glad bara jag tänker på personen!
Några saker jag ser fram emot:
•Idag, skolfotot! (har samma outfit som jag hade på intervjun igår!)
•Ikväll, dans!
•Fredag, 2st klasser med världens bästa lärare, Amir och Alex!
•Lördag, korra för HangoveR med Elin och Frida om hon kan då!
•Söndag, TT klass som varjesöndag, med coach Alex!
•Ser fram emot flashmobben också som the voice ordnar!
•25e Oktober blir det förhandsvisning av Footloose 2 och ännu en gång tack vare världens bästa dansskola så går alla elever gratis och får ta med sig en kompis! Love it!

Ser fram emot massor av andra saker också men det är för mycket! Nu ska jag njuta av idag och tänka lite mer på imorse, kan inte sluta le! Hihi!

Sitter på tåget just nu är påväg till skolan..

See ya later!


Du gör min dag, även om du inte vet om det.

Bara tanken av dig får mig att le!


Intervjun!

Idag hade jag som sagt intervju!

Åkte tidigare under dagen och köpte en grej för att hjälpa mig lite på traven under intervjun, hoppas det funkade!
Tänker fortfarande inte säga vad för att då kommer ni lista ut vart jag sökte jobb haha.
Men jag var jätteredo och taggad tills någon timme innan.. som tur är blev jag peppad då av mamma, Immi, Frida och Elin! Tack!!!
Sen väl där så blev hela gruppen kallad till ett rum, där jag träffade Amir också! Min danstränare! Min nervositet försvann lite då, bara lite! haha, men sen skulle man svara på 2 frågor, fylla i papper och bli fotad! Så var det klart!

Hoppas verkligen att det gick bra, inshallah så får jag ett jobb där, jag vill jag vill jag vill, håll tummarna för mig!!!
Jag hade iallafall kollat klädpolicyn igår och planerat allt i minsta detalj!! Kläder, färg, smink, smycken, stödord, läst på om företaget.. ALLT!!!
Be för mig snälla, vill verkligen ha detta jobb!

Efteråt åkte jag till The Voice dansade dock inte mycket då jag trodde att jag ej skulle hinna efter intervjun, så jag hade liksom mina intervju kläder.. ville inte bli svettig sååå japp!

Nu ska jag kolla på criminal minds, äta och sen sova, för imorgon blir det skola!

Godnatt!

Glöm inte att hålla tummarna för mig!!


Fikat med kusinerna idag, mys!

Idag (Måndag): Åkte jag med Immi och Usman till 3s huvudkontor i stan där Kamran och Sabina jobbar, riktigt fett ställe var det!! Så var vi där ett tag, Kamran behövde gå för att fortsätta jobba och Sabina slutade efter ett tag så jag, immi, sabina och usman åkte till kungshallen där vi åt och sen fikade, sen tog vi tåget hemåt vid kl 19!
Så det blev en heldag med älskade kusinerna, jag var inte så pigg i början men efter jag ätit blev jag mig själv! haha :)
Älskar er världens bästa kusiner!

Jag blev uppringd idag från ********* och blev kallad till en jobbintervju imorgon kl 16!!
Jag jobbar ju redan på aktiv ungdom som huvudledare för sagogympa, men jag ska söka ett nytt jobb som ger bättre betalt och jag kan utvecklas mer på. Tänker inte säga var för att jag kanske inte ens får jobbet, så om jag får det då säger jag till! Men jag fick massor av tips och pointers från Sabina och Immi!! Är jättenervös men har gjort massa research nu och det ska nog gå bra! Behöver viljan och det har jag!
Önska mig lycka till!!!!

GODNATT!


I'm blunt blowin'

Vi hade en grymtbra klass idag med våran coach Alex! Rubriken är namnet på låten vi körde till.
Tänkte faktist bara säga det.. Har inte mycket mer att berätta faktist, funtar på att sova nu eller klippa ihop mer musik till HangoveR. .. får se hur jag gör men jag skriver inte mer här iallafall så för er blir det GODNATT!

Avslutar med en bild på allt som fanns i goodie-bagen från gårdagens kick-off/goodiebag party!


Goodie-bag Party/Kick-off !!!

Vill säga ett STORT TACK till Alla lärare på världens bästa dansskola, The Voice Streetdance school, för en GRYMdag och goodiebagen!!!

Idag:
Jobbade med Cynthia idag sagogympan som varje lördag och vi gjorde inte typ något med redskap för att vi båda skulle ju till goodie-bag partyt sen för vi båda går i the voices danslinjer och hade bråttom hem så att vi inte skulle behöva plocka undan eller så. Gick jättebra och vi skyndade oss hem sen!
Behövde fixa mig på 40min för att ta tåget, jag hann och träffade Helin och Towe på tåget! Så åkte vi till hötorget, dom gick direkt till stället och jag mötte Frida så gick vi två dit och mötte alla tjejer från de 3 olika linjerna varav 1 var den jag är i. Det var fotografering och mingel, massa witamin well dricka och jag menar MASSOR för att vi är sponsrade av dom haha det fanns typ 10-15kg godis! Vi fick mat från Vapiano och massa redbull! Vi gick en tipsrunda och det var lagtävlingar! Det kom även komiker och dom var faktist jävligt roliga! Haha!
Vid slutet fick vi våra goodie-bags!
Där det låg:
Strumpbyxor, bodylotion & face cleanser från stockholms gruppen, silkesdroppar, hårmousse & hårspray från goldwell, nyckelband, tröja(får vi senare) & vattenflaska från the voice streetdance school, ögonskugga från wet and wild, smakprov på tuggummin och lite annat, men det bästa var..
1000KR PRESENTKORT på Model House!
Gratis sminkning, gratis fotografering och en valfri gratis bild från fotograferingen OCH man får göra det med en kompis som också får gratis sminkning och fotografering och en gratis bild!
GILLAR STORT!!!

Efter att vi sagt massor av tack till alla så gick jag och Frida till hötorget där vi mötte Elin, vi gick till kungshallen och tog en fika och hade ett "möte" om hur vi ska gå vidare med HangoveR och låtar vi kan korra till, idéer och massor av sånt! En grej vi kom på var att eftersom jag och Frida fått varsitt presentkort på model house och en kompis får följa med då tänkte vi att vi tre kan gå och fota oss och ta gruppbilder för HangoveR!! Så det ska vi göra, förhoppningsvis under höstlovet så fort vi tre fått våra CM byxor! Vi har bestämt kläder, låtar och bollat idéer, känns som att det kommer gå bra! Måste tacka Elin för att hon kan fixa gratis danssal för oss också! Tack!!
Sen så åkte Frida vidare och jag och Elin åkte till Täby, men allt var stängt.. Så vi åkte tillbaka och hon lärde mig lite av en koreografi hon gjort som vi ska köra och så åt vi på donken senare, äventyr! åtminstonde för Elin som inte har väääärldensbästa lokalsinne.. haha men jag älskar dig ändå!

Vid kl 21 så åkte vi hemåt och nu är kl 1 så nu ska jag sova efter en helt underbardag, med underbara människor!

Ska sova med ett stort leende!
Imorn blir det dans med TT!!

GODNATT!!!

Bild:
Elin, Frida & Jag = HangoveR. (Dance crew.) Love ya ladies!


RSS 2.0