New years!

2010 har varit både upp och ner!!,

gick ut SMK i juni,
efter 6år med klassen, 4an - 9an, det var tråkigt och saknar alla! för vintern i början av 2010 var galet kul! massa minnen med tessan, yasmin, elanie & issa från våra snökrig hahahah asså saknaaaar så grovt!! och balen, var så tung!!! sen under sommaren som var så underbar, gick jag på the voice summercamp och fan vad kul jag hade!! bästa veckan i mitt liv! och sen efter det åkte jag till London, gick på london mela med preeti asså min kompis, hon är från london så träffar inte henne så ofta tyvärr, men det var så grymt kul, sen i augusti var det the voice i kungsan, gick dit med yasmin, elanie + fler... och fan vilka minnen!!! det var spik bästa dagen under hela 2010!! jag och nåra andra tjejer från the voice streetdance school plus the voice streetdance teamet, dansade bakom sean banan!! och sen var vi backstage o chilla o träffa massa kända people, jag och 2 tjejer tog kort med Quincy jones!!!! asså aaaahh legeeeend!!! glömmer aldrig!! sen har de ju varit fester under året oxå, den bästa var dancehall festen som jag och tessan gick på! för där kunde vi fliiippa!!! haha, sen juste i somras sov jag över hos tessan, och de va galet haha! kan inte förklara hur kul de var men vill göra de igen!! hahaha våran... flykt! xD aaa och efter sommaren började jag spånga gymnasium med inriktning djurvård och det var jättekul! går i np1b, skönasteklassen, lite drama men de går väl över! haha. sen nu under vintern, har det bästa varit the voice wintercamp, massa minnen därifrån nu, grrymma koreografier och haft så kul!

2011, ska jag vara mycket mer med min älskade familj, släkt & vänner, jag ska bli bättre i skolan och så ska jag satsa mer på sången & dansen, speciellt dansen,

för att dansar jag, blir jag glad, är jag glad, blir jag positiv, är jag positiv, får jag bättre självförtroende, har jag bättre självförtroende, får jag viljan, har jag viljan, då vågar jag och kan jag göra allt oavsett vad!
Man ska...
göra det man älskar, vara positiv från början till slut och aldrig ge upp!

min lärare jonas sa de på dansen igår, och jag tyckte de var jättebra och jag kommer ha de i bakhuvudet hela mitt liv, man ska vara positiv även när man är ledsen, något bra kommer alltid ur dåliga saker :)

Men 2010 har varit underbart, har lärt mig mycket nytt,, inshallah blir 2011 ännu bättre!

Så med det lämnar jag 2010, skriver inte mer förrän 2011, lämnar er med bilder och musik som påminner om 2010.

sean banan - skaka rumpa (dansade bakom sean på the voice i kungsan!)







Gyptian - Hold yuh



Demarco - she can't wait (iår oxå för att vi hade koreografi till den på dansen!)



busy signal - dah style deh (koreografi från summecamp, miiiiinneeen!!)



jag och tessan jobbade på barky hunddagis i somras oxå,



chris brown - so cold (shit, tänker verkligen på början av 2010, ååh NO lektionerna med tessan, vi drogade den här.. saknar såå! :'( )






JUNGLE SKANK!! (20e februari, min tjejmiddag, elanie och yasmin dansade till den! haha)





Tribal man skank!! (när yasmin och elanie kom till mig och vi chilla (a) haha och hade våran egna fest i vintras!)





Dal pa tra - notch (för att elanie fick den att fastna i mitt huvud under sommaren -.- haha :P )






och nu kommer nåra låtar från koreografierna från wintercamp som var den här veckan, dancehall/ragga 2, var dom bästa låtarna och koreografierna så de är mest dom låtarna jag lägger upp haha,

TOK - Gimme llittle (Dancehall/Ragga 2)(en av de bästa koreografierna, älskar låten!)



MIA - Teqkilla (Dancehall/Ragga 2)



Backstreet boys - as long as you love me (Back to the 90's) (gamla tider, när man var liten! och koreografin var så mysig!!)



RDX - Everybody (Dancehall/Ragga 1)



Million stylez - miss fatty (Dancehall/Ragga 2)(hade koreografi på 1an oxå men 2an var svårare och mycket...wine, rumpa, osv! hahah)



sen hade ju jag och tessan varit på The last bouncE! som var så jävla tungt!!

WHATZ UP!?






festerna under året var grymma! jag och tessan är med i trailern för club play som vi var på haha, vi kommer på 1:10 :P



och så lite andra fester:





Medina - Tecken



Ison & fille - jag skrattar idag



och så balen:





Daniel adams ray - gubben i lådan



asså det finns så många fler bilder, och så mycket mer som har hänt som jag kan skriva om men då blir det en boook och det är fan redan en bok! haha så lämnar er med en bild från kusinkvällen och sen en bild från min photoshoot, sen lämnar jag en låt och så säger jag....




tony matterhorn - dutty wine (miiiin favorit låt, den här låten ääär 2010, vi hade koreografi till den här på summercampet och i just love it!)



GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!
2011,  HERE I COME....!

singing is my passion, music is my love & dancing is my life ♥ ☊
dancehall, ragga, hiphop, rnb, reggaeton, reggae ♥

(mitt egna citat hah!)

Wintercamp - Dance, Stay positive!

Har varit på The voice wintercamp från 27 - 30 dec,
har haft så jäääääävla kul!! Dansat varjedag 3 till 5 klasser i rad, med andra ord 5 timmar varjedag! och har utvecklats så mycket!
Idag var sista dagen, gick på dancehall/ragga 1 & 2, back to the 90's, house & halva streetjazz, med andra ord dansade från kl 13 - kl 19 typ, sen var jag där och snacka o bara chilla med folket där, till typ kl 21, haha.
men asså det bästa var koreografierna på dancehall/ragga 2, de var verkligen en utmaning! och sen känslan man fick när man satte de var så underbar! galet tunga koreografier asså! och jag körde ju back to the 90's för första gången den här veckan, låtarna var minnen och koreografierna var så mysiga! asså de var old school! backstreet boys & aqua, m i n n e n! Jag hade ju Jonas (lärare) på dancehall/ragga & back to, och asså han gör fan tuuuunga koreografier! och hahaha det roligaste var idag, vi dansade till barbie girl! på back to.. asså hahaha kan inte förklara! såååå kul!! men bästa var som sagt koreografierna på D/R2! :) sen iaf, efter alla dans klasser så chillade jag bara där med alla, mys! sen drog jag, linnea & alice hemåt, och jag kom hem för typ 2-3 timmar sen, och jag saknar redan dansen! menmen, nu måste jag vila,
imorn är de nyår och 10e januari börjar praktiken i bagis i 2 veckor och sen praktik 1 vecka på arken zoo i märsta, sen är de februari, då börjar vårterminen i dans haha, längtaaar! :D och så skolan oxå.. meeen, januari kommer gå fort och då blir det februari fort och då blir det dans fort och då blir de min bdaaaay fort! hihi ;) men nu ska jag till min säng! jag flyttar på texten sen när jag är inne på datorn, är inne på iphone just nu haha.
Juste, kom på en jättebra grej min lärare jonas sa idag, han sa att man ska tänka positivt även när man är ledsen, då händer de positiva istället för de negativa, var inte negativ för då kommer de tillbaka.
okej, jag kan inte förklara lika bra som honom men de var bra sagt! och det kommer jag ha i bakhuvudet resten av mitt liv, jag associerar dans med positivitet, dansar man är man positiv, är man positiv då kan man göra allt!.. det är... Positivt! haha,
GOODNIITE

tillfällig header!

HEY!

har en tillfällig header nu, bilden är från en photoshoot för nåra dagar sen, men jag fixar ny header när jag har tid, dvs typ efter jul ;) och då kommer jag troligen skriva om den där terroristattacken i stan (asså usch, vill typ inte åka in till stan längre, asså hur tänker sånna som han!? han kan inte kalla sig muslim! islam är inte alls en dåligreligion! aja tar upp de sen!) och så tänker jag skriva om wikileaks och varför jag tycker dom är bra, och en video dom släppte som visar hur idiotiska vissa amerikanska soldater är för att dom sköt mot oskyldiga människor, och även när dom var sårade sa dom vi fortsätter skjuta! och sen var de bara en ensam sårad man kvar, då tjatar en soldat om att han vill ha tillstånd att skjuta, sen kommer en skolbuss med barn i och plockar upp den skadade mannen, då får soldaterna tillstånd att skjuta och dom dödar alla oskyldiga! som tur var klarade barnen sig!! asså jag grät när jag såg den och jag ska ta ett helt inlägg om de här, så får ni se hur hemskt de är!! asså usch! dom är inga soldater! dom vill bara döda! dom är äckliga mammaknullare! inga fucking känslor nånstans och så slänger en av dom ur sig "deras egna fel att dom tar med sig barnen!" Wtf!? hoppas dom där "soldaterna" typ dött nu -.- aja!! och ska skriva om hur fotograferingen gick, hur min jul varit, hur året varit osv!

lämnar er med en till bild, och så säger jag, God Jul allihopa! för imorn är de julafton! :D


Gott nytt jul! (skriver inte igen förrän efter jul!)

Tja people!

Nu är de söndag så skriver vad jag gjort under veckan och vad jag ska göra nästa vecka :)

Min vecka har sett ut såhär:

Måndag: skola sen hem

Tisdag: skola sen hem

Onsdag: Skola sen åkte jag hem och sen på kvällen träffade jag tessan i sollentuna så gick vi till bion och träffa usman & kamran (mina kusiner) för deras film som heter Den där natten hade premiär då, och filmen va tung! rekommenderar alla att se den! bra budskap och bra gjord! :D sen efter filmen åt vi kebab och sen åkte jag hem för skulle va hemma tidigt -.- som vanligt haha

Torsdag: skola, vi hade julbord yummy! haha sen innan sista lektionen så hade jag, angelica & lollo inget att göra så vi hittade en dörr som var öppen så vi gick in haha till fläktrummet! skiiiiitkul! sen kom keisha och vi visste inte att de va hon så vi fick typ panik! hahaha sen under datorkunskapen gick brandlarmet och sen sluuuuta vi! sen åkte jag hem och sen åkte jag och mamma för vi skulle till min gamla skolas julkonsert, på tåget träffa jag david, jocke, tessan & arash, sen träffa jag ännu fler innan konserten! och vad jag tyckte om konserten: bah, de va bättre när 94orna gick där! satt typ o klaga hela konserten xD sen åkte jag o mamma hem och de va fuuuuullt på tåget typ hela sollentuna var på tåget haha

Fredag: Skola, vi hade lång håltimme så jag, bella & linda gick på ett äventyr haha till tc och sen efter sista lektionen som sluta typ kl 13 så hade vi inget att göra så vi åkte till vällingby c och kolla runt lite, sen åkte vi tillbaka till skolan för kl 15 skulle de va julmingel och då kolla vi på bee movie och sen 16:30 så var de avslutning i aulan!

Lördag: åkte till hundmässan skulle ha åkt med bella men sengångaren vakna aldrig! haha men där så träffa jag tessan, nicole & amalia, vi kolla på freestyle, sen kom keisha, lollo & clara-fina oxå så gick runt med dom ist för att kolla klart på freestylen, skitfina hundar!!! nr 1 på min önskelista: HUND!! haha sen tog vi tåget o så kom jag hem!

Söndag: idag har jag vaknat, duschat & kollat på tv hela dagen! gilla! plus jag mår inte bra, så idag var en lugndag!

Veckan som kommer nu blir att köpa de sista julklapparna och sen är de julafton! som firas med älskade familjen & släkten! längtar!!

bilder kommer när jag sitter vid datorn, för har skrivit allt de här på min iphone haha men jag tror inte jag skriver nått mer förrän efter jul såååå....(här har ni bilderna!)


lollo, jag & angelica i fläktrummet haha



(bilder tagna från angelica)

HAVE A MERRY LITTLE CHRISTMAS!




R. Kelly - I believe


Michael Jackson ft Akon - Hold my hand



(hela videon finns här)

This life don’t last forever, hold my hand..
So tell me what we’re waitin’ for, hold my hand..
Better off being together, hold my hand..
Than being miserable alone, hold my hand..
Cause I’ve been there before.
And you’ve been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We can just hold each other till we see the sunlight

so if you just hold my hand..




(tessan & jag på balen) hand i hand tills vi dör twini!

SAKNAAAR ER ALLA!















fan vad jag saknar alla underbara människor, alla minnen! ♥


my week!

Veckan som gått:

Måndag:
hade skola men de var en jävligt kul skoldag!
Tisdag:
hade skola bara !
Onsdag:
Hade skola sen åkte jag till tc och träffa tessan så gick vi till donken, men sen sätter sig jesustanten brevid oss så vi ruschar därifrån och går på långpromenad! sen gick vi till dansen och de va tungt som vanligt!
Torsdag:
jätteskön dag! eller typ.. men fuck det! kollade typ på film på varjelektion!! sen åkte jag home!
Fredag:
började dåligt! tappa busskortet på bussen -.- men sen iaf, mötte nåra från klassen i tc och så åkte vi till naturhistoriska där ja träffa amal, linda o bella oxå, sen gick vi runt o svara på frågor, sen kolla vi på cosmonova nån rymd film typ, haha asså de va skithögt från där vi satt ner till marken!! höjdrädd? ja! sen så gick amal o dom hem men jag och elin ville stanna kvar haha vi gick till natur i sverige o kolla på djuren sen till människans sinnen, haha askul!! sen åkte vi oxå hem!
Lördag:
åkte till tessan för hennes gymnasie hade öppethus, sen efter de så gick vi båda till tc sen åkte hon hem och medans jag väntade på mamma så träffa jag lena, sen sa vi hejdå och sen mötte jag mamma så julshoppa vi! asså vi köpte skiiitmycket saker!!! släkten kommer bli såå glada!! sen påväg hem så träffa jag tessan igen sen sa vi hejdå och sen när jag kom hem så gjorde jag och mamma pepparkakor! haha löööve! sen kolla vi på britasia superstar typ haha
Söndag:
direkt när jag vakna började jag snacka med tessan, vi snacka i 1timme och 30min haha sen så kolla jag på tv och nu har jag duschat och imorn börjar jag 11:30! najs!!

Veckan som kmr:

Måndag:
börjar 11:30, har 2 lektioner, sen träffar jag tessan lite snabbt!
Tisdag:
skola, sen ska jag träffa tessan och vi ska gå till rastgården, amal kanske följer med oxå! och så ska vi träffa kamran (kusin) för ska hämta biljetterna till deras film den där natten som har premiär 15e ;)
Onsdag:
skola sen... DANS med twiini !
Torsdag:
skola, hem
Fredag:
Skola, hem
Lördag:
feeeeeeeeest!!!!! med såklart tessan och sen massa andra! kmr bli awesome! meeen de kmr inte slå dancehall festen jag och tessan var på! hah!
Söndag:
sooova!

lämnar er med en bild på min 94a tröja! haha 1994 manneeeen ! juste, igår när jag o mamma julshoppa så såg jag att en ful tjej tänkte ta en 94a tröja, den sista! och jag såg att den va grå/svart och kortärmad, så jag kuuuta och tog den framför hennes ansikte! HAH hon kolla snett, hon blev fett chockad men och? hon kunde ha gråtit och jag skulle inte ge henne den! hahaahah i hennes fula ansikte! köpte, svarta leggings med vita och rosa bokstäver på oxå! hihi :)

aaja,



Bless.


Det jag lyssnar på mest just nu!

vissa låtar kanske är gamla men och?

mi love dem anyway!

Ms Triniti ft Beenie man - Burnin burnin



Ricky blaze ft Tony matterhorn & elephant man - Cut dem off



Elephant man - Dancehall soca



Black rhino - Bend ova


Skitbra dag! för att vara onsdag!

Började dagen med att vakna fem och frysa som fan!!! efter en låååång frukost så gick jag till bussen, kl 7, åkte till stationen där träffade jag julia från min klass oxå! men sen på tåget iaf så gick jag mot mitten och så kom bästaste tessan! vi satt o blev förvirrade av pengar! haha xD sen gick jag av i Karlberg tog tåget men dumma tåget stannade på aaalla stationer förutom just spånga! -.- så åkte till barkarby och där träffa jag sara från min förra parallelklass och på tåget träffa jag angelica! sen gick jag av i Spånga sa hejdå till sara och vi gick vidare till skolan, hade samhällskunskap som första lektion som tur var tog lektionen slut precis innan jag skulle prata! haha ! sen hade vi idrott och vi dansa! skiiitnajs!!! inte vals o bugg o sånt utan mest egen dans!! skulle vara i grupper, hitta på koreografier, galet kul! var i samma grupp som emma, liona, keisha & patrick, hahahah blev fail när vi skulle visa upp men annars var de väl bra haha freaks hette vi xD men vi var spik bättre än en annan grupp som var lite eh..eh.. speciella? HAHA xD men aja, resten av skoldagen spenderades med Bella & linda, det var en grym dag faktist! inte så mycket att jobba med utan mest att kolla på film typ ! :) hade inte sista lektionen så åkte till liljeholmen och träffade tessan, vi skulle på dans ju, så vi åkte sen tillbaka till tc, åkte till rådmansgatan och gick till donken som vanligt, sen när vi satt där och snacka så ser jag hur tessan blir fett nervös o tittar bort så jag kollar, så sitter jesustanten där!!!! asså vi dooog xD för hon hade ju sprungit efter oss förut i somras!! så vi går därifrån, går på en långpromenad i 1 och 1 halvtimme haha sen går vi till dansen och vi hade en grym vikarie!! tung koreografi! satte den inte förrän typ 2 sista gångerna :P menmen! sen träffade vi numair oxå!! skitkul att träffa honom ju! :D sen efter så åkte vi hem, och nu har jag kollat på csi miami som vanligt, jag fryser som fan så ligger i sängen och läser asyl just nu, spännande! nja, blir skola imorn men har sovmorgon yes! men skriver inte mer här iaf mina händer gör ont för skriver från iphone! Gooooonaaaatt!! <3

RSS 2.0